Cathrine Yoga Recenzje 422

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført. Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instruktor jogi
  2. Klub fitness
  3. Agencja wyjazdów sportowych
  4. Agencja turystyczna
  5. Organizator turystyki
  6. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

Napisane przez firmę

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

Dane kontaktowe

forståeligt

super underviser

24 września 2023

Kære Jytte 🥰

Tusind tak for feedback! Vi ønsker dig en skøn yogapraksis med Cathrine Yoga appen.

Oceniono na 4 z 5

Jeg er glad for appen 🌸 nemt og…

Jeg er glad for appen 🌸 nemt og overskueligt!
Jeg savner dog noget stille baggrundsmusik i selve videoerne, da jeg ofte afspiller dem direkte fra tlf. og derfor ikke selv har mulighed for at sætte noget på.
🙏🏼

24 września 2023

Kære Simone 🥰

Mange tak for din konstruktive feedback! Det er et bevidst valg, at der er musik på nogle yogavideoer og meditationer - mens andre er uden musik. Musik er nemlig et 'yang-element'. Jeg vil anbefale dig at kigge på disse yogavideoer med baggrundsmusik: "Groundende helkropsyin," "5 x morgenstillinger," samt alle meditationerne.

Autentisk

Autentisk, dygtig og inspirerende yoga lærer Chatrine ❤️Kanon app

20 września 2023

Kære Tamara 🥰

TAK for din søde feedback - det varmer, at du har fundet dit rette yoga-match!

Excellent 😊

Det var bare fantastisk i alle henseender 👌 Tøv ikke - alle pengene værd 😁

2 października 2023

Kære Lisbeth 🥰

Tak for et fantastisk yogaretreat på Hjorths Badehotel. Det var en fornøjelse at se dig på yogamåtten endnu en gang og at se, at du nød det! Vi glæder os til at sende dig afsted endnu en gang til Sverige og Bali.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig nemt at følge med i de…

Dejlig nemt at følge med i de forskellige lektioner🙏🩷

10 września 2023

Kære Bente 🥰

Tak for feedback. Hvor er vi glade for at høre, at det er dejligt og nemt at følge yogaundervisningen på Cathrine Yoga appen. God yogapraksis!

Namasté

Er vild med det

Er vild med det - Jeg elsker brugervenligheden. Den måde det er bygget op på så alle kan være med - fra nybegynderen til den øvede

8 września 2023

Kære Gitte 🥰

Tak for fantastisk feedback! Og vi er særligt glade for at høre, at Cathrine Yoga appen er brugervenlig. Det skal være nemt at komme i gang med yoga.

Namasté

Verdens Bedste oplevelse for mig

Jeg Er bare så glad for, at have tilmeldt mig Katrines Online yogaklub/univers.
Hver Gang jeg skal i seng Bruger jeg enten hendes kropscanninger eller meditationer.
Håber, At jeg en dag, trods mine handicaps, kan komme med på en af hendes yogarejser.
Jeg Har i hvert fald oplevet, at der er plads til alle, uanset hvad, idet kærlige online fællesskab Og jeg er nu klar til både Curser Og uddannelser.
Man kan hvad man vil. ❤️🤗❤️
Tak For Dig,? Katrine. 🙏🙏🙏❤️🤗❤️

13 września 2023

Kære Julie 🥰

Wow! Vi er bare så glade og rørte over din anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du finder Cathrine Yoga-appen støttende, og du er hjertelig velkommen til vores fysiske yogaaktiviteter. Ønsker dig en vidunderlig yogapraksis.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt, mange muligheder og stadig enkelt og reelt.

Jeg nyder virkelig at lave god yoga med Cathrineyoga. Der er yogavideoer til ethvert behov:
Det kan være kort eller langt, hårdt eller roligt og blidt, morgen eller aften eller alt derimellem.
Jeg kan også godt lide at følge yogakurene, som hver dag giver mig en yoga-udfordring lige til at gå til.
I Liveklasserne føler jeg nærværet med Cathrine og de andre deltagere, ret sjovt når vi faktisk stadig bare ser på skærmen fra hver sin måtte rundt om i landet. Teknisk er det hele enkelt og effektivt, og jeg får altid hurtigt svar hvis jeg henvender mig pr mail.
Så min opfordring er: Prøv det!

31 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Yoga der dækker hele kroppens behov i…

Yoga der dækker hele kroppens behov i et utal af variationer. Det bedste er at man frit kan vælge yoga form/ type alt efter hvad man lige har mest brug for. Derudover benytter jeg meditationerne mere og mere som er et super supplement.
Elsker hele dette yoga univers der også indeholder masser af opskrifter og hele siden/ appen er utrolig nem at navigere rundt i.
Startede med at benytte den gratis app for at vurdere om det var det rigtige for mig. Det var det heldigvis og har aldrig fortrudt mit abonnement.
Kan kun videregive min varmeste anbefaling 🙏

23 sierpnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Gode øvelser som kan bruges når jeg…

Gode øvelser som kan bruges når jeg lige har tid til det. Det er også godt at det er forskellige kategorier og forskellige tider ( 10 min og 90 min) eks.

17 sierpnia 2023

Kære Inge 🥰

Tusind tak for din konstruktive feedback! Vi lytter altid opmærksomt til vores medlemmer og spørger jer løbende om, hvad I gerne vil have, når vi planlægger nyt indhold til Cathrine Yoga-appen. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail på info@cathrineyoga.dk med konkrete ønsker. Vi har allerede over 200 yogavideoer og meditationer, 20+ temaer og varigheder fra blot 10 til 90 minutter. Det ville være til stor hjælp, hvis du kunne give os mere præcise ønsker, så vi kan imødekomme dig på bedst mulig vis.

Oceniono na 5 z 5

En utrolig god app så jeg kan brug yoga…

En utrolig god app så jeg kan brug yoga på dagligt. Meget overskuelig, med rigtig mange øvelser og valg muligheder udover yoga, så som kost og meditation, yoga rejser m.m. , som gøre det til et helstobt app. Det er et skøn yoga univers, med nogle skønne yoga lærer, og jeg bruger den dagligt.

22 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

En fin app med gode yogavideoer

En fin app med gode yogavideoer og gode sunde opskrifter. Det er nemt at finde lige den form for yoga man skal bruge til en bestemt situation. Man bliver guidet rigtig fint igennem yogasessionen. Kan varmt anbefales.

30 lipca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej