Binnenkort krijg ik een katertje in huis, en natuurlijk wil ik dat hij zich bij me thuis gaat voelen. Deze webshop biedt hele mooie selectie van katten benodigdheden en inspiratie qua mooie merken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Catnip speeltjes besteld voor mijn twee katers. Groot succes! Snelle verzending, items als getoond op de site, goede kwaliteit en snelle verzending. Fijne betrouwbare en webshop, zal er zeker vaker be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed advies, duidelijke toelichting en catcetera denkt mee in alternatieven. Daarnaast was de verzending snel en netjes. Daarnaast zijn de twee katten van 13, als kittens zo enthousiast over de pu... Zobacz więcej
Mijn eerste purr hengel kocht ik bij de kattenlkiniek, helaas waren ze uitverkocht toen ik nog een wilde kopen. De assistente was zo vriendelijk om me op jullie webshop te attenderen. Ik bestelde he... Zobacz więcej
Catcetera is een webshop voor katten(eigenaren). We hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten én kennis van kattengedrag zodat we je goed kunnen adviseren.
Onderlangs 3, 8242RL, Lelystad, Holandia
De bestelling werd wat later bezorgd maar dit was keurig gemeld en geen probleem. Daarna was de bestelling snel in huis. De kat was erg blij met hetgeen ik besteld had. Ook leuk het speelmuisje wat in de verpakking zat.
Bij het plaatsen van de bestelling liep er wat mis met de betaling. Meteen gecontacteerd geweest door Catcetera. En de dag nadien vertrok mijn bestelling.
En bij de levering zat een leuk extraatje voor de katten.
De katten super blij met hun nieuwe speelgoedjes, en de baasjes ook! 😁
Een webshop waar zeker nog volgende bestellingen op zullen volgen! 🙂
Fijn product, snelle service en toen de levering vertraagd was dankzij DHL meteen een persoonlijk bericht erover gekregen.
Overzichtelijke website, snel verzonden, goed geprijsd. Leuk kadootje erbij voor de poezen.
Snelle levering en onze katten worden helemaal wild van het nieuwe speeltje, heel leuk om ze zo bezig te kunnen houden want ze krijgen er geen genoeg van!
Snelle levering, jammer dat het bestelde was beschadigd. Werd wel zonder probleem gecrediteerd, maar om dit om te kunnen ruilen werd ik verzocht een nieuwe bestelling te plaatsen. Kost mij weer verzendkosten van € 5,95 wat bijna hoger is dan de waarde van het product zelf dus dat heb ik niet gedaan. 4 sterren wegens de goede service op de creditering, maar geen 5 sterren omdat producten ongezien verzonden worden. De beschadigingen leken mij niet afkomstig van transport.

Odpowiedź od Catcetera
Goede kwaliteit producten. Persoonlijk touch door middel van kaartje. Alles goed verpakt.

Odpowiedź od Catcetera
Vanaf bestelling tot en met levering is alles correct verlopen. Goede communicatie via e-mail. Dus zeer tevreden.

Odpowiedź od Catcetera
Alles was perfect geleverd en mooi kattenspeeltje!! Ze zijn helemaal in hun nopjes!!

Odpowiedź od Catcetera
Keurig verpakt, er zat nog een attentie bij voor mijn kat (matatabi stokje)…catcetera heeft een mooi assortiment!

Odpowiedź od Catcetera
Voor verzenden werd mijn adres nog even dubbel gecontroleerd door het automatisch invullen was huisnummer 2x zichbaar. Daarna snel en netjes bezorgd. Katten zijn ook erg blij met het wiel.

Odpowiedź od Catcetera
Mooie producten, goede service. Echt wat een kat nodig heeft. Veel variatie in speelgoed.

Odpowiedź od Catcetera
Fijne website en vriendelijke klantenservice.
Ik had de bestelling snel in huis !
Top, echt een aanrader.

Odpowiedź od Catcetera
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.