Ik heb de zoekfunctie getest met drie…
Ik heb de zoekfunctie getest met drie bekende spellen. Alle resultaten klopten en elk spel opende zonder foutmelding.
Circus Gran Casino Leusden is een sfeervol landgebonden casino bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort, geïnspireerd op de luxe van Las Vegas met dansende fonteinen en een interieur van ontwerper Miguel Cancio. Het spelaanbod bestaat uit een ruime collectie gokkasten voor enkel- en meerspelers, moderne automatische roulette en video slots, aangevuld met promotionele bingo-, poker- en blackjacktoernooien. Spelen gaat eenvoudig en veilig met een cashless spelerspas. De entree is gratis en bezoekers genieten kosteloos van drankjes, luxe hapjes en een driegangendiner uit de open keuken. Extra troeven zijn gratis parkeren en de Play & Stay-optie om te overnachten. Terugkerende acties zijn onder meer Brunch & Bingo en de Late Night Lottery met livemuziek. Het casino is toegankelijk vanaf 21 jaar en dagelijks geopend vanaf 08:30 uur, doordeweeks tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 03:00 uur.
Karaiby Holenderskie