casino999 som nu har skiftet navn til casongo.dk - hold jer langt væk - total scam casino. De udbetaler ikke gevinster - deres "livechat" består af en ai bot, som giver de samme automatiserede svar... Zobacz więcej
Oprettede en konto. Benyttede tilbuddet om at få fordoblet første indbetaling mod 10x gennemspilning. Indbetalte 200 kroner. Bonussen udeblev. Loggede ud og ind nogle gange. Samme resultat. Gav op, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hold jer væk fra Casino999! Hvis du nu endelig vinder, får du ikke pengene alligevel... vinder en bonus på Beast Below, swr umiddelbart at beløpet ikke opdateres, men når ikke at tage billede før w... Zobacz więcej
Havde givet dem 0 stjerner hvis jeg kunne. Jeg bonus huntede med min ven og alt gik fint indtil at alle hacksaw maskiner lige pludselig ikke kunne åbnes. Vi havde allerede 2 bonusser på hacksaw maskin... Zobacz więcej
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hold jer langt væk fra casino999
Hold jer langt væk fra casino999. August der sidder i kundeservice har snydt mig :(
Beskidte tricks til at nægte udbetaling.
Jeg spillede sammen med en af mine venner på deres hjemmeside og vi ender med at, vinder 3.000, men når det så kommer til udbetaling, vælger vi at gøre det med mit kort (Kontoen står i min vens navn). De nægter således at udbetale vores gevinst trods tilsendte bevis af både billede id og kort der blevet brugt til indbetaling og ud betaling. Det skal lige siges at pengene også blev indbetalt fra mit kort af, og på deres hjemme side nævner de blot at indbetaling og udbetaling skal foregå på samme kort. Kunne forstå hvis penge var forsøgt hævet til et andet kort, men det her er jo tydeligvis en stor dårlig undskyldning i forhold til at de ikke kan udbetale pengene. Aldrig har jeg oplevet så beskidt opførsel for et casinos side, synes det er totalt usmageligt, og tænker ikke de havde haft et problem, lad os sige vi havde tabt det hele.
Vær klar på at de vil opsøge den mindste ting der gør dem i stand til at nægte udbetaling.
Lidt en splittet oplevelse
Lidt en splittet oplevelse, efter at give dokumenter på mail, begyndte deres hjemmeside at blive mærkelig jeg kunne pludslig ikke skrive mit kort ind, og jeg sys personligt man skulle igennem for meget skrald for at få sine penge, men jeg fik dem trodsalt. endte med at indbetale 100kr med trustly for at udbetale med trustly.
0 stjerner , kunne ikke blive godkendt , så har sparret 1000 kr
Værte oplevelse med gambling hjemmeside
Jeg havde lagt 200 kr. ind og vundet en masse penge hvilket jo er ret fedt. Før jeg kunne trække mine penge ud skulle jeg verificere min konto ved at sende et billede ID til dem via mail hvilket er fair. Det får jeg gjordt med mit pas og der går 24 timer og så skriver de billedet ikke dur. Man kan åbenbart ikke se alle 4 hjørner af passet hvilket man kunne. Men jeg tog et nyt billede som ikke kunne have været bedre og efter 2 dage fik jeg at vide det heller ikke var okay. Det vildt når jeg fik af vide af personale i deres chat det højest vil tage et par timer. Så alt i alt var det en forfærdelig oplevelse og vil anbefale at bruge mr. green eller sådan der har det samme udvalg plus mere plus mere enkelthed.
Kan iķke anbefales …
Du velkommen som en kunde der skal indbetale og kun indbetale. Finder du på og foretage en udbetaling så vise der deres sand casino miljø MITID er ikke nok lige pludselig
Send os dokumenter. Og så bekræfte det. Sener send os dokumenter again og bevise at din dankort er din og din konto er din . Og så deres support giver forkert information og mærkelige ordforråd
Jeg har indbetalt 1000kr og snydt for 19k
Jeg har indbetalt 1000kr og modtaget 1000kr, jeg spinner og vinder på lovligvis på en maskine og har 21 tusinde, jeg spiller mig ned på 19 tusinde, så er alle pengene gennemspillet. Jeg forsøger at trække mine penge ud, men efter 2 uger får jeg svar på jeg har svindlet og mine midler er fjernet og kontoen spæret.
Live support vil ikke oplyse mig hvad jeg har gjort. Kæmpe svindel som bliver anmeldt!! I skylder mig 19.000kr.
Kan ikke trække penge ud... KÆMPE SCAM!
Jeg havde 350kr jeg gerne vil trække ud. Til at starte med havde jeg for lille et beløb, til at kunne trække penge ud. Kort tid efter kunne jeg trække dem ud, så jeg udfyldte div. oplysninger, men nu 8 timer efter kræver de div. oplysninger af pas osv. Ringer man, kommer man i kontakt med en fra Tailand?!
Træls oplevelse...
Jeg vandt 646 kr
Jeg vandt 646 kr. Pludselig lukkede siden ned og skrev at det ikke var tilgængeligt i mit land. Siden hedder .dk så det giver ikke mening
Ik brug denne her hjemmeside ren dårlig…
Ik brug denne her hjemmeside ren dårlig de snyder dig med alt vi sat 150kr på en velkombonus hvor man så skal vinde 3000kr for at cashout,
ik brug den her fake hjemmeside!!!!
ik brug den her fake hjemmeside!!!!
de er kun ude på at snyde dig.
Forfærdelig elendig hjemmeside
Forfærdelig elendig hjemmeside. For bonuspenge på man ikke spille for mere end 20 kr, så et 50 kr spin med 0 kr i gevinst gør at man mister alle 9425 kr som man ellers vandt. Ufatteligt skrald hjemmeside. Aldrig gå ind på den. Svanse hjælpere der skider en i munden.
Snydt af Casino999
Mine venner og jeg har brugt min konto til at spille på i weekenden. Vi ender så med at være så heldige at vi laver vores 2300,- om til 14000,-
Men nu har Casino999 sagt at under deres 'vilkår og betingelser' står der at man ikke må indbetale med andres MobilePay/kort end hvad der er ens eget.
Derfor har de nu "konfiskeret" 11000,- som vi aldrig får at se. Super dårlig service, og super ærgerligt at de skal benytte sig af sådan nogle former for scams.
Værste hjemme side reklmere med …
Værste hjemme side reklmere med gratis spins osv ved oprettelse, man får ikke en skid. Brug en andeen side
FORFÆRDELIG CASINO-HJEMMESIDE!!
FORFÆRDELIG CASINO-HJEMMESIDE!!
Jeg indbetalte 200kr og fik 200 free spins på to forskellige automater, jeg optjente en masse penge på mine free spins, men fik aldrig pengene fra mine Free Spins. KÆFT NOGET SNYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RÒVHULLER
Det er den bedste Casino nogensinde.
Absolut en af de ringere spille sider.
Absolut en af de ringere spille sider.
De reklamerede med bonus-spins hvis man indbetalte, men man skulle hele tiden indbetale mere, eller een gang til. Og stadig blev der ikke aktiveret nogen bonus. Desuden er siden tydeligvis lavet af personer der ikke kan dansk. Jeg venter og håber at jeg kan få mit indskud tilbagebetalt. Vil absolut ikke anbefale denne side.
Super dårlig service
Super dårlig service! Spil ALDRIG her!!! De snyder! Jeg fik aldrig min bonus! Supporten sagde jeg bare skulle spille mere uanset hvor mange penge jeg havde spillet i forvejen!!!
er umuligt at udbetale ik rør den her…
er umuligt at udbetale ik rør den her hjemme side tog 3500kr fra mig havde glædet mig til at udbetale da jeg skulle udbetale fik jeg at vide at min konto er låst...
jeg har fået alle mine bonusser og…
jeg har fået alle mine bonusser og freespins ingen problemer ....startede med at gennemspille min bonus da den var gennemspillet havde jeg vunder 2213kr jeg prøvede at udbetale men de krævede dokument som var mit kort med kortnummer og navn ...det fik de så og herefter har jeg kunne udbetale 2 gange uden problemer :-)det super duper indtil videre :-)