Cashbacker - Återbäring när du handlar på nätet Recenzje 2162

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Supersmart att få pengar tillbaka på sina köp! Många bäckar små blir till en å! Gillar utformningen på hemsidan också, att man kan titta på produkter från vissa butiker också - på cashbackers hemsida... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Relativt enkelt att använda och flera av "mina" butiker är anslutna. Saknar en hel del produktområden, men kläder och hemmatextilier verkar vara välrepresenterade. Irriterande att jag trots att ha fyl... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fick mitt konto raderat och intjänad bonus makulerad för att jag inte varit inloggad på 1år. Nånstans tycker man att det borde gå ut en varning via ett enkelt mail och meddela att kontot kommer radera... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det gick bra fram till att man skulle begära utbetalning av återbäringen. Först krävdes det lösenord för kontot, fast man redan var inloggad, sedan blev det fel på personnumret och till slut låste d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Påstår att jag använt mig av någon…

Påstår att jag använt mig av någon annan site som "tagit över" återbäringen. Detta är inte första gången företaget kommer med lögner och påståenden för att slippa betala ut återbäring. Och det värsta är att man får inte reda på det förens det är för sent och produkterna du trodde att du skulle få ersättning för, är levererade och du längre inte har möjlighet att returnera det du har köpt! BLUFF!!!!
Svar på kommentar nedan. Cashbacker.se ljuger återigen. Jag påstås ha varit inne på någon sida jag ALDRIG besökt! BEDRÄGERI!!!

26 listopada 2020

Hej Robert,

Som vi förklarade för dig via supporten så handlar det inte om att en annan sajt "tagit över" din återbäring utan att köpet i fråga inte gjorts genom Cashbacker utan istället har spårats till en rabattkodssida. Det är anledningen till att ditt köp aldrig registrerades på ditt Cashbackerkonto från första början.

Oceniono na 1 z 5

tagit 2 dagar o pengarna är ej…

tagit 2 dagar o pengarna är ej registrerad ännu dom syns åtminstone nu mer thats it

18 listopada 2020

Hej Kim,

Det kan ta upp till 48 timmar för ett köp att registreras på ditt Cashbackerkonto. Sen tar det ca 15-45 dagar innan butiken godkänner återbäringen för utbetalning. Ansvaret kring godkännandeprocessen ligger på respektive butik och därför varierar det hur lång tid det tar.

I de flesta fall handlar det om din rätt som konsument att reklamera eller returnera varor eller tjänster som du köper på nätet. Butikerna godkänner helt enkelt inte återbäringen förrän de vet att du behåller varan eller tjänsten. Alla butiker som erbjuder varor eller tjänster på nätet måste också förhålla sig till distansköplagen samt att de har egna regler kring öppet köp och reklamationer, därav att det varierar hur lång tid det tar.

När återbäringen har godkänts så kan du ta ut den direkt till ditt bankkonto. Den överföringen tar i normala fall inte mer än 5 minuter.

Anna

Oceniono na 4 z 5

Blir fel summa på det köp jag gjorde…

Blir fel summa på det köp jag gjorde men ser inte att de kontaktat tidnimgsbutiken för att ändra summan, medför att jag får mindre cashback...... Dåligt initiativ!

2 września 2020

Hej Lena,

Jag beklagar åter igen att fel summa registrerats på ditt Cashbackerkonto och som jag svarat dig på supporten så har vi tagit ärendet vidare med vår kontakt för butiken och bett dem korrigera felet. Så snart vi fått svar från dem och felet är korrigerat så återkopplar vi till dig i ditt supportärende.

Bästa hälsningar,
Anna

Oceniono na 5 z 5

Enkelt

Enkelt att använda och man får lite pengar tillbaka.

27 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej