CaseHug.com Recenzje 1053

4,5

Ogólnie bardzo fajna strona do otwierania skrzynek z skinami do cs2. Wypłacalny, bardzo dużo fajnych eventów skiny zazwyczaj przychodzą bezproblemowo na STEAM czasami się zdarzy że jest nie dostępn... Zobacz więcej

Casehug jest świetną stroną dla skrzyń CS, lecz występuje w niej pare problemów takich jak: czasami nie działa odbieranie skinów, czasami stronka się buguje, czasami jak się gra case battle to stronka... Zobacz więcej

Strona wygląda legitnie, dropy są spoko i co najważniejsze - nie ma problemu z wyciągnięciem skinów do ekwipunku. Wszystko widać czarno na białym, szanse są jasno opisane. Design strony też na plus, w... Zobacz więcej

CaseHug to bardzo fajna strona do skinów CS2. Bardzo często ciekawe eventy, dużo skinów na Skin Changer. Dużo ciekawych skrzynek i fajny drop. Polecam robić battle 2vs2.

1. Dostawca gier

O CaseHug.com

CaseHug Logo

CaseHug.com is your no. 1 stop for the best CS2 cases and exclusive skins. Play exciting case battles, upgrade your inventory and win epic prizes. CaseHug guarantees fast & secure transactions and the best CS2 case opening experience on the market thanks to our excellent customer service. Join CaseHug today and start your winning journey!

4,5

Doskonała

1 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Okropna strona ja rozumiem że to hazard…

Okropna strona ja rozumiem że to hazard i ryzyko ale żeby nie wygrać ani jednej bitwy pakując ponad tysiąc złotych ustawiony drop ale zawsze nie zależnie od trybu przegrana gram underdoga dostaje wszystko co najlepsze gram standarda 20 groszy a bot 2k gram dzielonego 5 złotych wszyscy

2 lutego 2026

Cześć,
bardzo nam przykro, że masz taką opinię o naszym serwisie.

W naszych bitwach zawsze wygrywa jeden z uczestników.
Można również skorzystać z bota, który ma takie same szanse na zwycięstwo jak inni użytkownicy.

Drop z naszych skrzyń jest całkowicie losowy i zależy wyłącznie od szczęścia użytkownika. Nie mamy żadnego wpływu na wynik losowania, a każde otwarcie można zweryfikować za pomocą systemu Provably Fair, który potwierdza uczciwość losowań.

Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie nasza strona przypadnie Ci bardziej do gustu. Zachęcamy do skorzystania ze wszystkich dostępnych funkcji i trybów.

Życzymy powodzenia.

Fart w hu1

Dostałem M9 tigertooth za wpłacenie skina ja w szoku loool - Giveaway od Isamu

31 stycznia 2026

Cześć,
dziękujemy serdecznie za pozostawioną ocenę ❤️

Gratulujemy wygranego skina i mamy nadzieję, że przyniesie on dużo satysfakcji.
Dziękujemy za wybór naszej strony i zapraszamy ponownie.

Wygrałem skiny o łącznej wartości ok

Wygrałem skiny o łącznej wartości ok. 4000 zł.
Od wczoraj (od godz. 12:40) nie mam możliwości wypłaty ani wymiany drogich skinów.

Co istotne:

tańsze skiny da się wypłacić bez problemu,

blokada dotyczy wyłącznie skinów o wysokiej wartości,

problem trwa już ponad 24h.

Support odsyła mnie wyłącznie do „spróbowania ponownie”, co niczego nie zmienia.
Nie otrzymałem żadnej konkretnej informacji, czy konto jest objęte weryfikacją, manualną blokadą ani kiedy problem zostanie rozwiązany.

Spełniam warunki regulaminu.
Na ten moment wygląda to jak celowe blokowanie wypłat o dużej wartości.

Aktualizacja: jeśli sprawa zostanie rozwiązana, zaktualizuję opinię.
AKTUALIZACJA: TERAZ NAPISALI ŻE MOJE PRZEDMIOTY FAKTYCZNIE MOGĄ ZOSTAĆ OBJĘTE BLOKADĄ NA 8 DNI CO W RAZIE NIE WYPŁACENIA ICH PO TYCH 8 DNIACH SKUTKUJE STRATĄ MOŻLIWOŚCI COFNIĘCIA OFERTY W REGULAMINIE NAPISANE JEST ZE BLOKADA NA SKINY MOZE WYNIKAC TYLKO Z KYC A W MOIM PRZYPADKU TEGO NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29 stycznia 2026

Cześć,
bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji.
Dziękujemy za przekazanie szczegółowych informacji.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i zapewniamy, że traktujemy tę sprawę z najwyższą powagą. W CaseHug transparentność i uczciwość wobec naszych użytkowników to fundament naszej działalności, dlatego zależy nam na pełnym wyjaśnieniu każdej zgłoszonej kwestii.

Jesteśmy przekonani, że mamy do czynienia z nieporozumieniem, które z pewnością uda się pozytywnie rozwiązać. Pragniemy podkreślić, że nie stosujemy praktyk blokowania możliwości odebrania wygranych skinów. Każdy przypadek rozpatrujemy indywidualnie, z zachowaniem pełnej zgodności z regulaminem.

W celu niezwłocznego rozwiązania sprawy prosimy o kontakt na adres help@casehug.com, podając nazwę użytkownika, adres e-mail powiązany z kontem lub link do profilu Steam. Nasz zespół wsparcia zajmie się sprawą priorytetowo i przedstawi szczegółowe wyjaśnienia.

Dziękujemy za cierpliwość i liczymy na kontakt.

Wygrałem kosę w skrzynce za 20 złotych…

Wygrałem kosę w skrzynce za 20 złotych mam filmik jak drop leciał i w ostatniej milisekundzie podmieniło na jakieś tanie gunwo oczywiście okazało się przez Provably Fair że został podmieniony ,obsługa udaje debili, grozi, odnosi się że nie jestem IT ale wiadomo że każdy oszukany by szybko zrozumiał jak to sprawdzić. Oczywiście nie polecam bo albo wychodzisz na zero albo na minus jeśli już uda ci się wygrać to ta strona zrobi wszystko byś tego nie dostał

23 stycznia 2026

Cześć,
przykro nam, że masz taką opinię o naszym serwisie.

Twoje losowanie przebiegło w pełni prawidłowo.

Przykro mi, że wygrana nie spełniła Twoich oczekiwań.
Mam jednak nadzieję, że następnym razem uda Ci się zdobyć wymarzonego skina.

Bez użyteczny support

23 grudnia 2025

Cześć,
przykro nam, że masz takie zdanie o naszej pomocy technicznej.
Czy mógłbyś rozwinąć swoją opinię?

Jeśli potrzebujesz pomocy lub masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami za pomocą adresu e-mail: help@casehug.com

Z przyjemnością Ci pomożemy.

ustawiona stronka nie polecam nikomu…

ustawiona stronka nie polecam nikomu hujowo sie gralo

22 grudnia 2025

Cześć,
przykro nam, że masz taką opinię o naszym serwisie.

Życzymy powodzenia.

Przy wpłacie skina za 11k strona…

Przy wpłacie skina za 11k strona zamiast wypłacić mi insta 5k wypłacili 1k po czym piszą że nie wiedzą o co chodzi i że to zależy od mojej aktywności ogólnie nie polecam

20 grudnia 2025

Witam,
abyśmy mogli dokładnie zweryfikować Twoją sprawę, prosimy o przesłanie linku do konta Steam oraz szczegółowego opisu sytuacji.

Prosimy o kontakt pod adresem help@casehug.com lub poprzez czat na żywo.

Z przyjemnością sprawdzimy Twoje konto i zweryfikujemy sytuację.

dojebana strona

dojebana strona

8 grudnia 2025

Cześć,
dziękujemy za Twoją opinię!
Cieszymy się, że nasza strona ci się podoba.

Wpłaciłem na stronę 4zł czyli około 1…

Wpłaciłem na stronę 4zł czyli około 1 dolara 2 grudnia i dostałem w bonusie jeszcze jednego czyli miałem około 2 dolary. Dziś wchodzę na stronę a tu nie mogę ani battle zagrać, ani wypłacić skina bo niby "nie wpłaciłem żadnych pieniędzy" gdzie 4 dni temu normalnie wpłaciłem i mogłem grać. Pisałem do supportu twierdzą że nie wpłacałem i karzą mi się kontaktować z tą stroną płatniczą gdzie wsumie wpłaciłem tylko 1 dolara nie chce mi się kłócić już o to tym bardziej pisać do firmy gdzie wszystko poprawnie przeszło i normalnie miałem 2 dolary tylko u nich w systemie cos nie działa i to trochę skandal jak na taka stronę XD pomijąc fakt że ze skrzynek za 1 dolara wypadały skiny ciągle po 2 centy także nie polecam tej strony, dodam też że jak wygrasz skina to jest "niedostępny" a żeby wymienić na jakiegoś innego musisz wpłacić 2 dolary kolejne

6 grudnia 2025

Cześć,
w celu weryfikacji Twojego konta prosimy o podanie linku do Twojego profilu Steam.
Wyślij proszę wiadomość na adres e-mail: help@casehug.com

Sprawdzę Twoje konto i z przyjemnością Ci pomogę.

bardzo fajna strona

5 grudnia 2025

Cześć,
dziękujemy za podzielenie się opinią!
Cieszy nas, że korzystanie z naszej strony sprawiło Ci przyjemność.

Scam

Scam, omijać szerokim łukiem, droższych skinów nie pozwoli wam wypłacić albo wymienić na inne, nawet gorsze

17 listopada 2025

Cześć,
jest nam bardzo przykro, że masz takie odczucia dotyczące naszego serwisu.

Chcielibyśmy podkreślić, że funkcja wypłaty oraz wymiany skinów działa w pełni prawidłowo na naszej stronie.

Abyśmy mogli dokładnie zweryfikować Twoje konto i pomóc w rozwiązaniu sytuacji, prosimy o przesłanie linku do Twojego profilu Steam.
Link prosimy wysłać na adres e-mail: help@casehug.com

Z przyjemnością zajmiemy się weryfikacją i pomożemy wyjaśnić całą sytuację.

<3 kc isamu

<3 isamu wyslij kose

12 listopada 2025

Cześć,
bardzo dziękujemy za recenzję!

Mamy nadzieję ze nasz twórca to przeczyta :)

Jeden wielki SCAM

Po tej aktualizacji gdy różowe i czerwone skiny ostro poszybowały w górę odrazy sobie poszłem zobaczyć na casehug jakie ceny tych skinów mają, i czerwone już były drogie lecz o różowych zapomnieli, to otworzyłem kilka skrzyń z których szansę na różowe były prawie 100% i trafiłem skiny które w sklepie są 3x-4x droższe i tylko ich nie mogę wypłacić mimo że są w sklepie, cały czas support "BOT" odpisuje że nie ma w magazynie gdy ja już od ponad 5 dni nie mogę wypłacić a oni się tłumaczą, __ W SKRÓCIE NIE POLECAM BO PO WYGRANYCH DROPACH BEDA CIE NAKŁANIAĆ DO SPRZEDANIA SKINA I GRANIA DALEJ

2 listopada 2025

Cześć,
moglibyśmy prosić o informację, z którymi skinami wystąpił problem?
Prosimy o przesłanie wszystkich szczegółów oraz linku do Twojego konta Steam.

Wszystkie informacje prosimy przesłać na adres: help@casehug.com

Zweryfikujemy Twoje konto i z przyjemnością pomożemy w rozwiązaniu sprawy.

Good site

Wydałem 15 zł. coś powygrywałem, doładowałem kolejne 20 zł i wygrałem giveaway o wartości 350zł, pograłem za drobne i wyszło z moich wydatków 60zł że mam kosę za 500 ;D Polecam

2 listopada 2025

Dzięki za feedback!

Zablokowali konto po tej śmiesznej…

Zablokowali konto po tej śmiesznej aktualizacji a gdy pisze do nich o co chodzi, nie potrafią wyjaśnić powodu zablokowania konta, ban już wisi tydzień a mam tam skiny do wypłacenia, masakra odradzam i nie polecam..

28 października 2025

Cześć,
aby zweryfikować Twoje konto w naszym serwisie, prosimy o przesłanie linku do konta Steam na adres help@casehug.com

Po otrzymaniu linku Twoja sprawa zostanie zweryfikowana niezwłocznie.

Lubię tą stronę bardzo polecam super…

Lubię tą stronę bardzo polecam super oddaje

20 października 2025

Cześć,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

Bardzo cieszy nas, że nasza strona przypadła Ci do gustu. Twoje zdanie jest dla nas niezwykle ważne i pomaga nam rozwijać serwis.

NOWA METODKA

candy shop ze skrzynką candy nowa metodka (tryb borrow 90%) używajcie aż nie spatchują!!!!!!!!

19 września 2025

Odpowiedź od CaseHug.com

Super, cieszymy się, że spodobała Ci się skrzynka Candy!

Wpłata 15$ przez crypto magicznie nie…

Wpłata 15$ przez crypto magicznie nie pojawiła się w portfelu. Zero pomocy od supportu przez pół dnia. Adresy się zgadzały mimo to nie otrzymałem wpłaty. NIE POLECAM

1 września 2025

Cześć,
prosimy o przesłanie szczegółów płatności oraz linku do Twojego konta Steam, abyśmy mogli zweryfikować je w naszym systemie. Prosimy o przesłanie tych informacji na adres help@casehug.com

Czasami płatność może potrwać nieco dłużej ze względu na pośrednika płatności.

Z przyjemnością zweryfikujemy wszystko i pomożemy Ci rozwiązać tę sytuację.