Ogólnie bardzo fajna strona do otwierania skrzynek z skinami do cs2. Wypłacalny, bardzo dużo fajnych eventów skiny zazwyczaj przychodzą bezproblemowo na STEAM czasami się zdarzy że jest nie dostępn... Zobacz więcej
CaseHug to bardzo fajna strona do skinów CS2. Bardzo często ciekawe eventy, dużo skinów na Skin Changer. Dużo ciekawych skrzynek i fajny drop. Polecam robić battle 2vs2.
CaseHug.com is your no. 1 stop for the best CS2 cases and exclusive skins. Play exciting case battles, upgrade your inventory and win epic prizes. CaseHug guarantees fast & secure transactions and the best CS2 case opening experience on the market thanks to our excellent customer service. Join CaseHug today and start your winning journey!
20-22 Wenlock Road, N1 7GU, London, Zjednoczone Królestwo
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Pozytywne recenzje piszą admini i opłaceni youtuberzy, którzy grają za pieniądze otrzymane od srrony w ramach promocji, goście , którzy mają na streamie skiny za 150 zł robią bitwy za kilkadziesiąt albo kilkaset tysiecy. Boty są tak ustawione ,że aż śmieszne , na zwykłym dropia "koronę" co druga skrzynkę, wczoraj z 3 skrzynek za 80 zł bot wylosował dwa noże za 600+ z czego ja dostałem 3x 15 zł , potem underdog , ja po 150-300 z każdej, a bot 3 x 15 zł, potem team 2v2 zwykły , boty w drużynie przeciwnej znów kosy po 600 zł , a mój bot w sumie zdobył 30 zł, odwrotna sytuacja ,bo na underze, mój bot z bitwy za 300 dropi 1500 zł , a w przeciwnej drużynie boty razem mają 150 . Takiej ustawki to jeszcze na żadnej stronie nie widziałem, omijać szerokim łukiem .

Odpowiedź od CaseHug.com
Casehug jest świetną stroną dla skrzyń CS, lecz występuje w niej pare problemów takich jak: czasami nie działa odbieranie skinów, czasami stronka się buguje, czasami jak się gra case battle to stronka potrafi po prostu nie załadować tej bitwy, po tym jak wydałeś już na nią pieniądze. z ogóły świetna stronka, ale gdy ścina to ją lepiej odstaw na potem

Odpowiedź od CaseHug.com
Strona wygląda legitnie, dropy są spoko i co najważniejsze - nie ma problemu z wyciągnięciem skinów do ekwipunku. Wszystko widać czarno na białym, szanse są jasno opisane. Design strony też na plus, wszystko śmiga płynnie.

Odpowiedź od CaseHug.com
Jedyna uczciwa strona, wpłaciłem na nią koło 2000ZŁ, łącznie a już jestem 23000ZŁ na plus, polecam naprawdę, błyskawiczne oferty!

Odpowiedź od CaseHug.com
Bardzo przerzysta strona klasa sama w sobie

Odpowiedź od CaseHug.com
Pozytywne komentarze piszą boty. dzis wygralem skina za 190 zł i nie ma prawie żadnych skinów do wymiany po prostu pustki co to za gowno strona nie polecam

Odpowiedź od CaseHug.com
zjebana strona scamerzy i oszukuja NIE POLECAM I ODRADZAM WEJSCIE! IDZCIE NA STRONY KONKURENCJI

Odpowiedź od CaseHug.com
Jest to naprawdę w porządku strona do zdobywania skórek do gry

Odpowiedź od CaseHug.com
bardzo dobra strona z skinami i robia rozdania :DDD

Odpowiedź od CaseHug.com
Najlepsza strona dużo giweway oraz super nagrody

Odpowiedź od CaseHug.com
elegancja francja Bardzo elegancja francja , Pozdrawiam serdecznie ; ) i co milego wszystkim

Odpowiedź od CaseHug.com
notorycznie laguje strone bezwględu na to o ktorej porze wejde i sprobuje cos pootwierać, ustawiaja drop tworcom ktorzy reklamuja strone, ale to wiadomo nie od dziś i wsm to nie jedyna taka strona ktora to robi, ogolnie rzecz biorąc duzo pieniedzy sie wydalo i praktycznie nic sie nie zwrocilo, polecam bardziej csgoskins bo tam sa bardziej przyzwoite skrzynie z lepszym % na to ze coś wyleci

Odpowiedź od CaseHug.com
nawet fajne minus boty ustawione pod wygraną strona ma błedy bo wygrywasz nagle strona pada i bot wygrywa albo zmienia sie sam tryb na inny po mimo ze zaznaczasz inny