Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Dywan przepiękny. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
Wprawdzie etykieta na dywanie pokazuje wzór taki, jak chcieliśmy a sam dywan okazał się inny, ale może być. Sama obsługa i wysyłka bez uwag.
Sklep internetowy z dywanami - Carpeto
100% polecenie
100% polecenie. Przesyłka dotarła zgodnie z opisem i bardzo szybko, odpowiednio zabezpieczona. Komunikacja posprzedażowa wzorowa, miałem akurat przypadek, że 2 zamówione towary zostały wysłane z dwóch oddzielnych paczkach i zostałem od tym od razu poinformowany. Koszt wysyłki oczywiście pokryłem jednorazowo.
Jestem bardzo zadowolona z dywanu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Carpeto. Zamówiłam dywan do salonu i muszę przyznać, że wygląda jeszcze lepiej niż się spodziewałam — kolory są zgodne ze zdjęciami, a jakość materiału naprawdę wysoka. Przesyłka dotarła w kilka dni, dobrze zabezpieczona, bez żadnych uszkodzeń. Duży plus za świetny kontakt z obsługą klienta – szybko odpowiadają i pomagają dobrać odpowiedni rozmiar. Ceny są rozsądne w stosunku do jakości. Zdecydowanie polecam i chętnie zrobię tam kolejne zakupy! ❤️
Dywan dotarł z wadą
Dywan dotarł z wadą, ale sklep szybko zareagował proponując wymianę lub rekompensatę. Zatrzymałam produkt, jest ładny, ale jakość jedynie dostateczna. Do dziś również cały czas się zawija mimo wielu prób i zabiegów. Wymiary nieco odbiegają od deklarowanych.
Dywan liście
Zamówienie przyszło szybko, bardzo dobrze zabezpieczona paczka.
Dywan piękny. Polecam 😊
Kupiłem piękny i wysokiej jakości…
Kupiłem piękny i wysokiej jakości dywan. Dzięki!
wszystko zgodne z opisem,dostawa…
wszystko zgodne z opisem,dostawa ekspresowa,polecam
Polecam zakupy w sklepie
Towar zgody - chodnik i wycieraczka. Zamówienie szybko zostało zrealizowane, jestem bardzo zadowolona.
Otrzymałam wprawdzie dywanik z wadą
Otrzymałam wprawdzie dywanik z wadą. Ale obsluga sklepu byla bardzo pomocna i sprawnie przeprowadzono proces reklamacji. Dywan jest przepiękny. Ja skorzystałam nie z opcji wymiany tylko z obniżenia kosztu zakupu. Wada byla dosc duża ale to dywanik zwbt dziwci sie na nim bawily więc dla mnie ok. Kolor piękny. Materiał z jakiego jest wykonany tez naprawdę dobry. Polecam
dynamiczna obsluga dziekuje
Wprawdzie etykieta na dywanie pokazuje…
Szczerze polecam
Szczerze polecam, sprzedawca godny zaufania. Dywan bardzo ładny, zgodny z opisem.
Wszystko w porządku
Wszystko w porządku. Dywan dobrej jakości, przesyłka ekspresowa. Dziękujemy!
Jestem bardzo zadowolona
Bardzo sprawna obsługa zamówienia
Bardzo sprawna obsługa zamówienia. Szybka wysyłka, dywan bardzo dobrej jakości, polecam serdecznie !!!