Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Zobacz więcej
Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Zobacz więcej
Havde bestilt to stænkskiver til en Hyundai men da de ankom var den ene en helt forkert type. Tjekkede at jeg havde bestilt korrekt. Sendte foto som tydeligt viste at de to skærme var helt forskellige... Zobacz więcej
Faldt over Carpardoo da jeg søgte efter reservedele til min Seat Alhambra. Hjemmesiden er fantastisk nem at navigere rundt i, alt er delt op i forskellige grupper, så det er ingen sag at finde det... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.
Storkowerstrasse 175, 10369, Berlin, Niemcy
- +4532741990
- info@carpardoo.dk
- carpardoo.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Første gang jeg handlede hos Carpardoo – og bestemt ikke sidste!
Jeg lagde en større ordre (38 varer) og opdagede først bagefter, at én af delene havde lang leveringstid. Skrev til dem tidligt om morgenen (på Grundlovsdag, endda!) og fik svar et par timer senere. De byttede uden problemer til en tilsvarende del, der var på lager – helt uden ekstra omkostninger.
Det er sjældent at finde både gode priser og god service samme sted, men det gør man her.
Tak til Patrick og teamet – I fik en ny fast kunde i dag.
Anbefaler ikke længere Carpardoo
Jeg har tidligere købt mange gange fra Carpardoo, men de er virkelig faldet af på den det sidste års tid. Meget lang leveringstid selvom de angiver noget helt andet på hjemmesiden. Kundeservice svarer flabet med uhøflige standardsvar. Jeg kan desværre ikke længere anbefale at købe noget hos dem.
Fantastisk service og en virkelig god…
Fantastisk service og en virkelig god indpakning af varer og hurtig levering og gratis levering af varer fra udlandet hvis du køber for mere end 949 kr. Gode vaner til billige priser alt godt let og god side at handle på........mm
Jeg bestilte mine vare den 09-04-25.Men…
Jeg bestilte mine vare den 09-04-25.Men har ikke modtaget dem endnu. Så jeg får dem først efter påske. så det passer ikke med 3 til 6 dages leveringstid.
Stærk pris og gratis fragt
Fandt min vare virkeligt billigt i forhold til andre steder på nettet
Jeg har købt og betalt dele som er…
Jeg har købt og betalt dele som er kommet til Postnord Aalborg 13.01.2025.
Delene er stadig ikke kommet til mig og jeg kan ikke få pengene retur fra Carpardo.
Varen kom aldrig 👎
Carpardo er en ny webshop for mig
Carpardo er en ny webshop for mig. Jeg er imponeret over deres store sortiment, og indtil nu har jeg kun købt en del, og den blev leveret rigtigt hurtigt og var også rigtigt godt emballeret. Jeg har endnu ikke monteret delen, men det er mærkevarer, så mon ikke resultatet bliver derefter. Ud fra min oplevelse indtil nu vil jeg selvfølgelig anbefale Carpardo !
God pris og hurtig levering
Bedste priser
Bestilte 7/12 med levering inden for…
Bestilte 7/12 med levering inden for 1-2 dage.
13/12 intet sket, ordre ikke afsendt. Rykker pr. mail kl. 11.29 - hører intet.
Kl. 13.03 annullerer jeg ordren jfr. betingelser på hjemmesiden og får svar kl. 13.30 om at det kan jeg ikke da den er under afsendelse.
Meddeler, at det vil jeg ikke acceptere da varen endnu ikke er afsendt og vil nægte betaling.
Så får jeg en sviner med kapitalistisk virksomhed ....
Kl. 15.19 modtager jeg så besked om, at nu er varen klar til at blive afsendt, men den har endnu ikke forladt afsender og de nægter fortsat at stoppe ordren.
Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Pakken var som forventet
Alt hva en gør det selv mand det har…
Alt hva en gør det selv mand det har carpardoo
Det blev leveret til tiden
Det blev leveret til tiden, og pris og kvalitet hænger sammen. Pakken var helt smadret da den nåede frem, det så ud som om den var blevet lagt pallenløfteren, men indholdet havde heldigvis ikke taget skade.
Alt alt for lang ventetid til…
Alt alt for lang ventetid til kundeservice. Og efter 1 time og 10 minutter blev der lagt på.
Ikke helt tilfreds når der står 2-3…
Ikke helt tilfreds når der står 2-3 dages levering og leveres straks men alligevel får man en besked 3-4 dage efter at orden er 3-5 dage forsinket. Det er ikke okay når der står 1-2 dages afsendelse øv havde ellers hørt godt om denne side
God oplevelse.
God webside, god levering og god pris. Handler der gerne igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.