Carnext.com Nederland Recenzje 940

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met CarNext loopt uit op een teleurstelling. Na de aankoop van een auto voor een aanzienlijk bedrag van €45k, ontdekte ik een probleem met de lak aan de linkerachterzijde. Het leek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze Polo uiteindelijk bij Carnext Breukelen aangeschaft na eerder een Fiesta te hebben bekeken bij Carnext Moordrecht. Bij beide vestigingen heel hartelijk ontvangen. Je kunt rustig de auto(s) beki... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben in Zwolle TOP geholpen bij het kopen van een betaalbare, goedkoop in de verzekering en wegenbelasting, zuinige (niet te veel zuipende) mooie auto (met weinig km's). Ik kreeg ruimschoots de moge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend fijn geholpen door Bart. Vriendelijk, luistert goed, deskundig, snelle reactie en doet wat hij beloofd. Zeer tevreden. Top verkoper! Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Komis samochodowy

Napisane przez firmę

CarNext.com biedt alleen jong gebruikte auto's van hoge kwaliteit die ons uitgebreide selectieproces hebben doorstaan. Elke auto wordt geleverd met een vaste, all-in prijs, een complete onderhoudsgeschiedenis, 6 maanden garantie en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Koop dus met vertrouwen je volgende auto online en laat hem gratis thuisbezorgen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nette auto

Nette auto. Snel geleverd. Snellader ontbrak, maar is snel nagestuurd. Makkelijk concept.

28 czerwca 2022

Beste Walter,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! Veel plezier met je nieuwe auto!

Prettige service

28 czerwca 2022
Opinia niezależna

Beste Vera,

Hartelijk dank voor je mooie review en veel prettige en veilige kilometers!

Uitstekende service en help

Uitstekende service en help, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ik ben heel blij,
CarNext Moordrecht, bedankt voor de geweldige service.

Beste Zdzislaw,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! We geven de complimenten door aan Moordrecht. Veel plezier met je nieuwe auto!

Oceniono na 5 z 5

Prima auto gekocht bij Carnext.

Onze VW Touran diesel had er 383000 kilometer opzitten, en was aan vervanging toe. Deze auto was gekocht bij Leaseplan. Omdat we heel tevreden waren met deze auto kijken we altijd bij leaseplan, nu carnext voor een andere auto. Mijn zoon heeft ook bij Leaseplan een auto gekocht, en is ook heel tevreden. We wilden iets kleiner, maar wel genoeg bagageruimte en benzine ipv diesel. Zo kwamen we bij een Peugeot 308 station die in Zwolle stond. Een proefritje gemaakt en de auto beviel heel goed. De inruilprijs voor de Touran was boven verwachting. Een week later de auto ingeruild. Nu was dit een auto met automaat. Dat was even wennen. Een paar keer de rem als koppelingspedaal gebruikt, en er ontstond af en toe een raar schurend geluid bij de wielen, dachten we. We dachten dat de auto niet in orde was. Het geluid werd echter minder en was na 3 dagen geheel verdwenen. Toen legde ik een link met het foutief gebruik van het rempedaal. De auto maakt nu geen rare geluiden meer en rijdt heel mooi. We zijn er dik tevreden mee.

Beste heer de Kluijver,

Bedankt voor uw mooie review. Leuk om te zien dat u onze service waardeert met 5 sterren! Veel plezier met uw nieuwe Peugeot 308 automaat!

Oceniono na 5 z 5

prachtige hulp van de verkoper Mike en…

prachtige hulp van de verkoper Mike en service

Beste Muhammes-Ali,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! We geven de complimenten door aan Mike. Veel plezier met je nieuwe auto!

Oceniono na 4 z 5

Het extra setje naar zeer goed zou…

Het extra setje naar zeer goed zou kunnen als CarNext ook samen de aanvraag bij een financieerder zou doen, nu moet je deze stap nog zelf doen en dit kan vertraging opleveren

Beste Aroen,

Dank je wel voor je review. We nemen je feedback zeker mee ter verbetering.

uitstekende service

uitstekende service, persoonlijk, geen gladde verkooppraat, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Beste Margreet,

Oceniono na 5 z 5

Prima en prettig geholpen.

Prima en prettig geholpen. En de auto gekocht

Beste Leo,

Hartelijk dank voor je mooie review en veel prettige en veilige kilometers!

Oceniono na 4 z 5

2/3 van locaties zeer goed!

Zeer positieve ervaringen met carnext Moordrecht waar wij een auto hebben aangeschaft. Binnen 2 weken deze auto wel terug ingeleverd omdat wij liever geen krakende achteras wilden hebben. In Moordrecht werd hier zeer netjes mee omgegaan en was er veel flexibiliteit. Super klantgericht. Daarbij erg fijn geholpen door Quicho. Uiteindelijk in Zwolle een andere auto gezien bij carnext die wij uiteindelijk gekocht hebben. Ook hier super klantvriendelijk en duidelijke communicatie. Waar bij vragen en onduidelijkheden snel werden verholpen en het voelbaar was dat zij staan voor hun klanten. Hierbij in het bijzonder Matthijs en Wouter. Helaas was mijn ervaring met de locatie Breukelen verre van klantvriendelijk. Wellicht was ik verwend geraakt door de klantgerichtheid van Zwolle en Moordrecht maar zodra ik aangaf dat ik kwam om de auto terug in te leveren leek er iets te veranderen in communicatie en manier van omgang. In het hele gesprek met een medewerker bleef er veel onduidelijk en met veel onzekerheid liep ik de deur uit. Uiteindelijk met carnext Zwolle gebeld (waar ik de nieuwe auto had gekocht) hoe nu verder, waar zij gelukkig weer de duidelijkheid gaven die nodig was.
Overal dus een goed gevoel bij Carnext en maar door mijn ervaring met Breukelen 4 sterren ipv 5. De 5 sterren verdienen Zwolle en Moordrecht wel!

Beste Cynthia,

Hartelijk bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! Moordrecht en Zwolle. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de service van CarNext! Breukelen. We zullen je review delen met onze vestiging in Breukelen. Je complimenten geven we door aan onze vestigingen in Moordrecht en Zwolle. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.

Zeer tevreden

Snel en goed geholpen door Jordy in Zwolle. Erg tevreden met onze auto. Ook de aftersales lijkt tot nu toe prima!

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor je mooie review. Leuk dat je tevreden bent over onze service en met je nieuwe auto. Wij geven je complimenten aan Jordy door. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen bij het Carnext filiaal…

Goed geholpen bij het Carnext filiaal in Moordrecht, eerlijke prijs voor mijn inruil-auto en vergeleken met de rest van de markt ook goed geprijsd wat betreft de nieuwe auto.

Zou hier zo weer een auto kopen.

Beste Colin,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! en de inruilwaarde van je auto. We geven je complimenten door aan onze vestiging in Moordrecht en zien je graag terug als je weer op zoek bent naar een nieuwe auto. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Snelle en vriendelijke verkoper

Snelle en vriendelijke verkoper. Snel zaken kunnen dien goede uitleg !

22 czerwca 2022
Opinia niezależna

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor je mooie review en veel prettige en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!

Oceniono na 5 z 5

CarNext is trustworthy and provides the best range of Car…

CarNext provides the best range of Car within budget. They can be trusted as the car they provide are well maintained before they sell/deliver. All the information about the car as well it's history is already available online. I was able to find my Occasion car which was maintained as new and has not run much KM as well. There service as well as delivery is really good.

21 czerwca 2022

Dear Gokul,

We wanted to thank you for rating us 5 stars, and taking time out of your day to leave us a review. We’re thrilled to hear you enjoyed your experience with CarNext.com, and wish you many happy miles in your new vehicle.

Happy driving!

Kind regards,

Erg blij met de service

Erg blij met de service! Ik rij nu al bijna 2 weken mijn auto en er nog steeds enorm blij mee!

Beste Caroline,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! Veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto!

Beste Louis,

Bedankt voor je mooie review. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.

Aankoop nieuwe auto

Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij zeker terug!

Angelique en Jan

Beste Angelique en Jan,

Hartelijk bedankt voor jullie mooie review. Fijn dat jullie tevreden zijn over de service van CarNext!. We geven jullie complimenten aan Bart door. We zien jullie graag terug als jullie weer op zoek zijn naar een nieuwe auto. Veel plezierige en veilige kilometers met jullie nieuwe auto.

Oceniono na 5 z 5

Heb het al een keer ingevuld

Zeer goede service. Prima geholpen door Jelle en een goede inruil voor de oude wagen. Aflevering was top.

Beste Peter,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om 'm nogmaals in te vullen. Fijn dat je tevreden bent over het aanschaffen van je nieuwe auto bij CarNext! Veel veilige en prettige kilometers gewenst.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, goede service.
Ik zou hier in de toekomst graag terugkomen.

Beste Tom,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! We zien je graag bij ons terug als je weer op zoek bent naar een andere auto. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Moederdag cadeau

Mijn vrouw vindt de auto geweldig.

16 czerwca 2022

Beste Cees,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je vrouw de auto geweldig vindt. We wensen jullie veel veilige en plezierige kilometers met jullie nieuwe auto.

Oceniono na 5 z 5

Top service, alles van A tot Z goed geregeld!

Vanaf het moment dat ik de afspraak had ingepland om een Ford Fiesta te bekijken, direct een goed gevoel. Bij aankomst heel erg hartelijk ontvangen in Breukelen door Yvonne. Zij heeft mij netjes het Carnext concept uitgelegd. Netjes en rustig op mijn gemak de auto van binnen en buiten bekenen en uiteindelijk een proefrit gemaakt. De auto beviel zeer goed. Vervolgens met verkoper Thom gezeten om de deal rond te maken. Er waren een paar dingentjes aan de auto dat mij stoorde, dit werd uiteraard opgelost door de monteurs voor aflevering. Helaas kon Thom zelf de auto niet afleveren aan mij. De aflevering was daarin tegen zeker niet verkeerd. Netjes onder een doek (met strik) gepoetst en al. Ook kreeg ik nog een klein presentje (rituals geurblokje). Al met al, een top ervaring! Ik ben zeer zeker over de goeie service te spreken van Carnext, de volgende auto ga ik (hopelijk) ook bij Carnext halen!

16 czerwca 2022

Beste Lars,

Hartelijk bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! in Breukelen. We geven je complimenten door. We zien je graag bij ons terug als je weer op zoek bent naar een andere auto. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej