Super mooie en leuke collectie, Al meerdere keren besteld en zo blij met mijn nieuwe oorbellen. Super kwaliteit de oorbellen zijn heel licht om te dragen snelle service en heel snel in huis. Bestelli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het zijn hele mooie sieraden, de kleur het materiaal, kwaliteit etc! En net even anders dan anders Leuk bedrijf met goede service
Reakcja na opinię
Lieve Carmen, Ik ben blij met mijn bestellingen omdat deze vlot verstuurd worden, er een goede communicatie is via de mail, jouw artikelen een fijne prijs-kwaliteit verhouding hebben, de ontwerpen o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Perfect!! Super mooie sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Snelle levering en oog voor detail!! Het wordt super leuk en persoonlijk ingepakt. Ik raad iedereen aan om hier oorbellen te kopen!!
Reakcja na opinię
De sieraden van CarmenCollectables zijn echte eyecatchers: stijlvol, speels en ontworpen om jouw outfit nét dat beetje extra te geven. Van opvallende hoops tot elegante details: elk item combineert luxe uitstraling met draagcomfort en een betaalbare touch. Sieraden die niet alleen mooi zijn, maar je dag letterlijk een beetje meer laten stralen. ✨
Nassaukade 23, 1052 CH, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od CarmenCollectables
Alles is zo mooi verpakt. Echt een kadootje om te mogen ontvangen. De oorbellen zijn echt prachtig. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Het voelt echt als een feestje om ze te dragen!

Lieve Carmen,
Ik ben blij met mijn bestellingen omdat deze vlot verstuurd worden, er een goede communicatie is via de mail, jouw artikelen een fijne prijs-kwaliteit verhouding hebben, de ontwerpen origineel zijn en dan ook nog een persoonlijke note bij de bestelling.
Chapeau! Hartelijke groet, Nelleke Robijn

Odpowiedź od CarmenCollectables
Super mooie sieraden, ben via via op de site van CarmenLorenzo terecht gekomen, duidelijk en overzichtelijk, snelle levering, keurig verpakt, goede service had bestelling geplaatst en vroeg nog om extra verpakking ivm kado geven en hoefde daar geen extra verzendkosten voor te betalen.
Dat is nog eens attent en klant vriendelijk, zou CarmenLorenzo zeker aanbevelen. Mooie product scherpe prijs 👌🏼👌🏼

Odpowiedź od CarmenCollectables
Super service en snel antwoord. Leuk de mix and match! Prachtige producten die ook fijn in het oor zitten!

Odpowiedź od CarmenCollectables
Prachtige oorbellen, de Mila 😍 ontvangen. Heel blij met mijn eerste paar.
Leuk veroakt.
Aanrader!

Odpowiedź od CarmenCollectables
Earcuff was helaas uitverkocht maar hele goede service gekregen om iets anders leuks uit mogen zoeken.

Odpowiedź od CarmenCollectables
Mooie oorbellen voor een mooie prijs! Werd snel opgestuurd met mooie verpakking. Aanrader!

Odpowiedź od CarmenCollectables
Ik had een paar oorbellen als verjaardagscadeautje besteld. PostNL gaf aan dat ze bezorgd waren, maar dat was niet het geval. Op mijn mailtje hoe we het op konden lossen had ik binnen 5 minuten de reactie, dat er vandaag nog een nieuw setje werd gestuurd om op tijd voor de verjaardag te zijn. Top service.

Odpowiedź od CarmenCollectables
Een snelle levering en de oorbellen zijn prachtig! Echt blij mee!

Odpowiedź od CarmenCollectables
Mooie oorbellen, prachtig verpakt, goede kwaliteit en de volgende dag keurig geleverd. Er was maar 1 nadeel ;-) Mijn dochter vindt de oorbellen zo leuk dat ik ze binnen 1 dag al kwijt was.

Odpowiedź od CarmenCollectables
Supersnelle levering. Pakketje is een feestje om uit te pakken.
Love it!!

Odpowiedź od CarmenCollectables
Prachtige oorbellen van goede kwaliteit. Ik heb meerdere oorbellen van carmen lorenza in mijn bezit en deze blijven mooi en verkleuren niet. Daarnaast een super vriendelijke klantenservice die er alles aan doet om een niet voorradig artikel toch te kunnen verzenden!!

Odpowiedź od CarmenCollectables
De bestelling bleef lang weg ik heb gebeld en in de avond nog bezorgt super lief van hun en netjes dankjewel carmen