Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

21 april 2021 mijn eerste Carlo Lanza sokken besteld direct bij Carlo via Instagram. Inmiddels zijn het mijn favoriete sokken, die dé finishing touch zijn van mijn dagelijks outfit. Nu 5 jaar later... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Carlo Lanza sokken zijn stijlvol, comfortabel en van mooie kwaliteit. Het concept achter het merk is sterk en geeft het product een luxe en unieke uitstraling. Een mooi en doordacht product dat zeker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een echte topper, buitenom dat de sokken super goed zijn is Carlo ook een supergoed mens. Een hardwerkende man met een gezin met 3 kinderen die zich ook inzet voor goede doelen. Kijk ook eens naar d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top Service en aandacht voor de klant! Naast natuurlijk een goed product. Nadat er iets mis was gegaan met de levering van de bestelling, hebben we zeer goed, snel en persoonlijk contact gehad m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską
  2. Sklep z bielizną

Napisane przez firmę

Carlo Lanza sokken worden met veel zorg gemaakt in Italië. Met dezelfde zorg proberen wij onze klanten te bedienen en service te verlenen die zorgen voor een totale klantbeleving.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Sneakersokken

De sneakersokken zijn werkelijk onzichtbaar en blijven goed op hun plaats!

15 marca 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Erg mooi om te horen! De nieuwe sokken zijn alweer onderweg :).

Oceniono na 5 z 5

Goede service, zeer goede kwaliteit

15 marca 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Hartelijk dank Suzanne, erg fijn dat je blij bent met de sokken.

Oceniono na 4 z 5

Prima sokken

8 marca 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Dank voor deze korte en krachtige review meneer Nijmeijer. Fijn dat u blij bent met de sokken. ~ Carlo Lanza ~

Stukje Italië aan je voeten

Heel mooi product! Stukje Italië aan je voeten. Mooi ook om cadeau te geven en voor een klein bedrag een cadeauverpakking toe te voegen. Leuk ook om de website het verhaal van Carlo te lezen over de ontstaansgeschiedenis van zijn merk.

4 marca 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Mooie woorden Bart, dank daarvoor! Doe erg mijn best om de mooist mogelijke sokken te maken en dan is het erg mooi om te zien dat dat wordt gewaardeerd.

Perfecte service en kwaliteit

Perfecte service. Snelle reactie op mails en bestellingen. Zeer snel verstuurd.
Daarnaast natuurlijk bewust gekozen voor de kwaliteit en het draagcomfort.

4 marca 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Dank voor deze mooie complimenten over de sokken, maar ook de service & dienstverlening.

Oceniono na 5 z 5

Dit was 'n "klant is koning" ervaring.

De online bestelling / levering (zelfs naar België) verliep vlot en volgens planning, de kwaliteitsvolle producten waren met veel zorg afzonderlijk ingepakt.
Besluit: bij Carlo Lanza heb je niet het gevoel dat je klant nummer 251 bent ofzo.

13 lutego 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Enorm fijn om te lezen dat je de service - die ik enorm hoog in het vaandel heb staan - positief hebt ervaren! Hopelijk waardeer je onze sokken ook :).

Oceniono na 5 z 5

Mooie sokken van goede kwaliteit

Mooie sokken van goede kwaliteit. Levering was snel, goed verpakt en door het persoonlijke kaartje en rolletje Italiaans snoep worden de puntjes op de i gezet. Oja, de sokken zitten overigens erg lekker.

24 stycznia 2024

Odpowiedź od Carlo Lanza

Dank je, wij proberen naast onze mooie sokken ook alle details te laten kloppen en als dat dan lukt, dan ben ik erg blij.

Top geregeld !

Mooie sokken uitgezocht , besteld en keurig in de brievenbus geleverd gekregen !

29 grudnia 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Zoals het hoort! :) Bedankt voor de genomen moeite om over onze sokken een review te schrijven.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk! Zending was niet bezorgd binnen verwachtte termijn en verkoper hield zelf contact om op de hoogte te blijven.

19 grudnia 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Graag gedaan Mimi, wij vinden het belangrijk dat alles goed verloopt, dus van bestelling van de sokken tot de levering! Dank voor je review.

Oceniono na 4 z 5

Hele fijne kousen.

Het zijn hele fijne kousen met een heel goed draagcomfort. Ze zitten tot vlak onder de knie (ruim boven de kuit) en zakken daardoor niet af en zijn heerlijk warm.
Waarom dan vier en geen vijf sterren? Ik vind dat ze relatief snel slijten. Maar omdat ze zo heerlijk dragen heb ik toch weer een nieuw paar gekocht.

15 listopada 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Dank je wel Harry, voor je mooie woorden. Denk eraan dat je wanneer je de kousen thuis draagt iets van slippers/pantoffels draagt. Misschien doe je dit al, maar even als tip. Mede door de wrijving met 'harde' vloeren is slijtage eerder het geval. Het blijft natuurlijk een delicate stof.

Goede service!

Mijn bestelling was kwijt geraakt in de post. Carlo heeft snel een nieuw pakketje verstuurd ter vervanging. Goede service!

12 listopada 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Graag gedaan, dit komt jammer genoeg regelmatig voor. Zonde van de mooie sokken, maar vermoedelijk lopen er inmiddels een groot aantal PostNL bezorgers op Carlo Lanza sokken ;). Dank voor je review!

Topproduct

Niet alleen een super service, maar bovenal een geweldig topproduct.

23 października 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Bedankt voor deze mooie woorden. Hier doen we het voor!

Heel mooie sokken

Snel en correct geleverd. Heel mooie sokken in een speciale kleur die ik nodig had. Draagcomfort is erg goed

16 września 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Bedankt, heel fijn om te horen.

Oceniono na 5 z 5

Sokken met een persoonlijkheid!

Sokken met een persoonlijkheid! Het klinkt enigszins vreemd maar de sokken voelen gelijk goed aan. Ze dragen comfortabel en geven geen beknellend gevoel rondom de voet wat ik bij andere sokken soms wel ervaar.

3 sierpnia 2023

Odpowiedź od Carlo Lanza

Bedankt Wesley! Wordt gewaardeerd :).

Schnell

Schnell, gut, pünktlich

22 czerwca 2023

Vielen Dank Holger. Mit freundlichen grußen,
Carlo

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej