Konceptet "din bil bliver repareret på to timer" er genialt. Jeg afleverede bilen klokken 9:30, drak kaffe i to timer, og kørte derfra i min reparerede bil. Fantastisk. En utrolig god oplevelse. 5... Zobacz więcej

Virkelig god og problemfri oplevelse. Lige fra anmeldelse til forsikring til nem booking og enkelt kommunikation før aftale. Smilende og glade mekanikere, god modtagelse, gode vente forhold og tiden b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Carbucks Ishøj Team 2 var bare så gode. De var søde og hjælpsomme med spørgsmål og vi sad i solen og hyggede os til bilen var færdig. Reparationen var bare i orden. Kunne på ingen måde se den skade... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik en tid til udbedring (forsikringsskade) af ridser på forskærm mv. den lå et par uger fremme og jeg spurgte om jeg kunne komme på en afbudsliste. Det kunne jeg og fik kort efter en tid lørdag... Zobacz więcej
O Carbucks - Ishøj
Napisane przez firmę
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
- ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
- ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.
- 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.
- 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.
- 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.
- 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.
Skadefri bil på 2 timer
Napisane przez firmę

5 års garanti
- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Industrigrenen 5, 2635, Ishøj, Dania
- 71 71 33 33
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Super service og kvalitet.
Super service og kvalitet.
Kom til dagen efter bilen var gennemgået og fik ordnet forskærm og bagskærm som stod til en udskiftning hos alm mekaniker, men her kunne de lave det så det ser ud som nyt.....kan varmt anbefales

En skøn oplevelse
En skøn oplevelse, skulle have nyt sidespejl
De ventede og blev indskrevet og 1/2 time efter, så var bilen klar. En fantastisk oplevelse

Odpowiedź od Carbucks - Ishøj
Det er anden gang jeg har brugt…
Det er anden gang jeg har brugt carbucks og resultatet samt den service jeg har mødt er fantastisk så klart en mega god oplevelse!😊

Anbefalingsværdigt
Blev henvist igennem forsikring, efter at en hund havde ridset min bildør.
God service fra start til slut, og resultatet var upåklageligt.
Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Carbucks - Ishøj
Super nem og hurtig sagsbehandling
Super nem og hurtig sagsbehandling. Stor imødekommenhed og flot arbejde. Fantastisk at man kan aflevere bil kl 5 om morgenen 🤗

Fed service!
Den bedste oplevelse!!
Min bil blev lavet på lidt over en 1 og blev super flot.. et par dage efter fik jeg set et lille lak rest som jeg ville køre ud og høre om de mon kunne ha kommet til at lave for jeg havde ikke set den før.. så vi fik en god snak de brugte glædeligt lige 15 min på at polere det væk.. så det er bare service 👍

Framragende service
Framragende service.
Lige fra afleveringsprocessen til muligheder for kaffe og arbejdsplads mens man venter, var det en super oplevelse at besøge Carbucks
Betjeningen var outstanding fra Søren og Jans vedkommende og ridserne på min kofanger blev repareret på flotteste vis.

Super fin service
Super fin service. Flinke folk - hurtig udbedring af skaden. God kaffe og en flyverarbejdsplads mens man venter. Jeg er meget tilfreds.

Anbefaling
Kan klart anbefales, hurtig og rigtig god service - samt mange forskellige tider man kan indlevere eller vente på ens bil bliver lavet 😊 gode faciliteter lige så

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt, flot resultat. Fik shoppet i Sport24 i ventetiden, men kunne også vente på stedet.

Audi A4
My Audi A4 had a scratched fender and wheel arch. I arrived at 7:30 a.m., was greeted warmly, and my car was taken in right away. The staff were very friendly, and there’s a comfortable place to sit, have a coffee, and wait. The car was repaired ahead of schedule, and there’s no trace of the damage. I highly recommend this place.

Odpowiedź od Carbucks - Ishøj
Vil helt klart anbefale dette sted!!
Vil helt klart anbefale dette sted!!! Vi havde en fantastisk oplevelse. Det bliver ikke sidste gang jeg kommer her. Servicen var top 10. Jeg vil sige tusind tak til Søren for at være så imodkommende og rar at snakke med !!☺️☺️

Perfect service!
Perfect service and kind and professional employees in Ishøj CPH

Venlig og hurtig service
Venlig og hurtig service, samt et dejligt kontor hvor jeg kunne sidde og arbejde mens jeg ventede. Flot resultat af reperation.

Havde en aftale Idag i Ishøj
Havde en aftale Idag i Ishøj , da jeg har fået en parkeringsskade. Blev taget imod af Jan ,som var meget imødekommende og et dejligt humør.
Der var sat 2 timer af, så man kan sidde i det lille kontor og nyde kaffe, kakao, og se fjernsyn mens man
venter. Inden de 2 timer var gået, kom Buster og sagde at nu havde han lavet min bil, og det er virkelig flot arbejde han har lavet. Blev informeret om hvornår den igen måtte komme i vaskehal.
Jeg fik osse hjælp af dem til at få mine nye hjulkapsler, da jeg forgæves selv havde prøvet.
Mega god service med nogle skønne medarbejdere.
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, og kan kun anbefale dem.

Odpowiedź od Carbucks - Ishøj
Service i højeste klasse!
Vi har i dag været forbi med en skade på vores Xpeng P7.
Jeg har ikke før oplevet så hurtig og god service som i dag.
Vi blev taget imod med god energi og et stort smil fra Jan!
Vi ventede cirka 1,5 time i deres hyggelige venterum hvor vi kunne se Nak & Æd på deres fjernsyn, drikke varm kakao og spise vingummier.
Jan var undervejs i arbejdet inde og kigge til os og spørge om vi manglede noget mens vi ventede.
Generelt en god oplevelse og 1,5 time senere kunne vi køre derfra uden den skade vi kom med på bilen.
Det må fortjene en drømmekage - eller endnu bedre jordbærtærte til Jan og hans kollega.
Tak for en god oplevelse.

Havde en tid i dag søndag kl 09
Havde en tid i dag søndag kl 09
Medarbejderen jan som stod for udbedringen af parkerings skade var super flink og havde et super godt humør og fik en til at føle rigtig godt tilpas han fik bilen og 2 timer efter var den færdig med et super flot og mega tilfredsstillende resultat skaden står som var bilen helt ny og slet ikke til at se.
Kan kun give en kæmpe stor anbefaling herfra vil helt sikkert bruge dem igen hvis det en dag blir nødvendigt.super god kundeservice og mega dygtige til deres arbejde.

Odpowiedź od Carbucks - Ishøj
Flot og hurtig maling af mine døre
Flot og hurtig maling af mine døre. Imponerende og fin kundeservice af de to medarbejdere jeg mødte (Kim og Jan)