MEGET positivt overrasket, jeg havde 2 skarpe Bilka buler i dørene på min 2 mdr. gamle bil, det tog Carbucks mindre end 2 timer at reparere bulerne så de nu er helt væk. Flot arbejde, meget rart per... Zobacz więcej

Super dygtige og kompetente fagfolk der står bag. Fik ordnet en parkerings skade som nu er helt usynlig på kun 2 timer. Der var et lille venteværelse, med kaffe, te og vand 👌 kan varmt anbefales👍
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
O Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Napisane przez firmę
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
- ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
- ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.
- 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.
- 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.
- 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.
- 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.
Skadefri bil på 2 timer
Napisane przez firmę

5 års garanti
- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Mileparken 2, 2740, Skovlunde, Dania
- 71 71 33 33
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
MEGET positivt overrasket
Flot arbejde, meget rart personale, hurtigt og særdeles professionelt.👍
Super dygtige og kompetente fagfolk der…
Meget imødekommende og venlig…
Meget imødekommende og venlig personale.
Glimrende kaffeautomat og kundetoilet. Kommer gerne igen skulle uheldet være ude.

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Flere stjerner hvis jeg kunne tak til…
Flere stjerner hvis jeg kunne tak til carbucks og særligt tak til Martin stick min audi er blevet dejlig frisk at kigge på håber i på værkstedet ville give ham et stort tak og give ham den ros og anerkendelse ♥️

God og behagelig oplevelse
God og behagelig oplevelse. Der var dog lige overset et mikrospot. Dog fikset dagen efter. Kommer helt sikkert igen ved behov!

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Fik ordnet nogle ridser hos Carbucks i…
Fik ordnet nogle ridser hos Carbucks i Ballerup, og da det var både på en mat og en skinnende del af bilen, advarede de mig om at det måske ville tage 15-20 minutter mere end forventet. De kom ud med bilen før tid og den var så god som ny!
Eneste minus er at det ligger ude i ingenting så man kan ikke lave andet end at vente. De har et lille venteværelse med wifi, kaffe, te, vand og et toilet.

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
God og høflig betjening og flot stykke…
God og høflig betjening og flot stykke arbejde de havde lavet på min bil

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Perfekt løsning uden behov for lånebil…
Perfekt løsning uden behov for lånebil og lang ventetid. Super fint "venteværelse" de 2 timer jeg vidste jeg skulle vente. Der var kaffe, te, isvand, wifi, tv, aircon, toilet og stole og borde. Overvejede bare at blive boende. Men efter 2 timer var skaden udbedret og jeg kunne trille videre i egen bil. Information undervejs var også god.

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Super søde og effektive!!
Super søde og effektive! Kæmpe fem stjerner til carbucks 🧡🧡

Carbucks er bare gode
Carbucks er bare gode. Fik fikset min lakskade på 2 timer og de udbedrede også en mindre ridse andetsteds uden ekstra regning

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Blev mødt med et smil dejlig nemt vi…
Blev mødt med et smil dejlig nemt vi gik ud for at tage en kig på min bil og så kom den som splinterny ud igen tak for en dejlig service og vingummier

Professional and great service
The staff was so nice and the service super great and fast.

Top professionel service
Top professionel service. Fik udbedret parkeringsplade på fronten. Efter 2 timer står bilen som ny. Fik endda en lille flaske med lak i bilens farve med til at dække fremtidige små stenslag på lakken. Kan varme anbefales

Nem kunderejse
Nem kunderejse, hurtigt udført, flot arbejde, enkelt og rimelig pris

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Super service og resultat - og stor medmenneskelighed
Super service og resultat! Ud over det, så overværede jeg en meget respektfuld og imødekommende betjening af en kunde, der ikke var digital. Det var rørende!

Kan varmt anbefales.
Man føler sig velkommen, venligt personale, fint venterum, og især veludført arbejde.

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Hurtigt og effektivt samt kvalitet
Hurtigt og effektivt, samt god kvalitet af arbejdet

Odpowiedź od Carbucks - Ballerup / Skovlunde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.