Tot nu toe hele goede ervaring
Tot nu toe hele goede ervaring! Ben nog volop bezig met mijn theorie maar het helpt enorm.

Odpowiedź od Capydrive
CapyDrive: Haal je CBR autotheorie zonder stress. Bij CapyDrive geloven we dat het leren voor je CBR theorie-examen niet saai of stressvol hoeft te zijn. Wij bieden de meest actuele oefenexamens voor 2026, volledig geoptimaliseerd voor het Nederlandse en Engelse CBR-examen. Met onze "chill" leermethode bereiden we je stap voor stap voor op gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Sluit je aan bij de CapyDrive community en loop met zelfvertrouwen het examencentrum binnen. Jouw rijbewijs begint hier! 🦦🚗
Holandia

Odpowiedź od Capydrive
Ik ben erg positief over CapyDrive. De website werkt snel en overzichtelijk, waardoor je makkelijk door de theorie en oefeningen heen gaat. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de stof is op een logische manier opgebouwd, waardoor je het ook echt begrijpt in plaats van alleen maar uit je hoofd leert.
Wat CapyDrive voor mij echt leuk maakt is de gamification. Je ziet bijvoorbeeld een scorebord van vandaag en een algemeen klassement. Daardoor krijg je automatisch de motivatie om nog een paar vragen extra te doen en je score te verbeteren. Het maakt het leren een stuk actiever en bijna een beetje competitief, wat juist helpt om het vol te houden.
Ook de stijl van de website is leuk gedaan. De capybara’s geven het een speelse sfeer waardoor het leren minder droog voelt.
Kortom: een duidelijke, leuke en motiverende manier om je autotheorie te leren. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Capydrive
Ik ben echt super tevreden over CapyDrive! De website zelf werkt goed, is duidelijk en ziet er ook nog eens leuk uit. Je leert op een duidelijke en leuke manier alles wat je nodig hebt voor je autotheorie. Zeker de Capybara’s maken het leren een stuk leuker en laten het minder voelen als het 'moeten leren'! Ik vergelijk het een beetje met Duolingo, maar dan voor je autotheorie :)
Echt een aanrader als je op een leuke en duidelijke manier je autotheorie wilt leren!

Odpowiedź od Capydrive
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.