Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philip fra Cap leasing. Hele processen var overskuelig og professionel fra start til slut og jeg fik virkelig god rådgivning omkring mine muligheder. Alt forlø... Zobacz więcej
14-8-2025 fik vi vores Mercedes C300 E Den 15-8-2025 går bilen i stykker det viser sig at være styrerelæet og en varmepumpe ,der bliver også konstateret fejl på ledningsnet.vi forsøger at trække hand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er de ansatte i firmaet. De er fantastiske. Har leaset bil igennem CAP-leasing og har efterfølgende inviteret dem til fredags bar. De kommer altid, nogen gange udklædte i diverse kostumer. Mega... Zobacz więcej
Jeg har nu været kunde hos Capleasing gennem længere tid. Fra start til nu har jeg oplevet seriøst rådgivning og har der været udfordringer har især Mads gået forrest for at få det løst profess... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din leasing partner
Dania
- capleasing.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold jer laaaangt væk og spar de penge !! Været kunde i to mdr hos dem og jeg er desværre stadig
Har aldrig nogensinde haft en dårlige oplevelser end den jeg har haft med Cap Leasing og ikke mindst Alexander.
Jeg er desværre stadig kunde hos dem.
Det har været så langt ude at jeg har haft spurgt Alexander om det var skjult kamera, og håber stadig på at det er.
Har aldrig mødt et menneske der lyver mere end ham.
Jeg fik en Audi A5 fra dem efter et forløb der var helt ude i skoven. (Lang historie)
Jeg måtte ta 3 fridage før jeg fik den en sen eftermiddag.
Den ene af dagene var jeg kommet helt til vejle før jeg fik besked om at den ikke var kommet endnu.
Den havde ikke fået serviceeftersyn, klargøring var kun at blive støvsuget, den havde hellere ikke fået en polering
Bilen er fuld af fejl.
Forruden er jo mega ridset.
Bremserne piver
Den trækker til højre
Mangler Olie og Sprinklervæske
Nøglerne mangler batteri
Info skræm er meget ridset
Motor rummet er møj beskidt
Efter 3 uger skulle den havde et nyt batteri på. Det skulle jeg betale. Det var slid.
Efter 5 uger begyndte motor lampen at lyse
Og overi i alt dette, så skulle Cap Leasing sælge min gamle bil på deres platform. Facebook, Bilbasen osv. De skulle give den en klargøring og lave billeder.
Fik en besked fra Alexander dagen efter vi havde byttet bil at de gik igang dagen efter.
Efter en mdr havde de stadig ikke gjort noget og fik den ene historie efter den anden. Og han lo være med at svare mig på sms, mail, opkald.
Jeg skulle skrive på et af deres opslag på Facebook før han gad at svare mig. Det er sket 3 gange.
Nu har de slettet mig og nu går der ca en uge imellem at han svare mig.
Jeg vil bare ud af den her aftale, men de er helt vanvittigt med prisen for det.
De vil have 2.5 kr pr kørt kilometer og
Kontrakt = 6.000 kr.
Afmeldeling = 1.850 kr
Jeg har nok kørt 6000 km nu
Plus et batteri til 2400kr
De har ikke holdt deres aftale om salg af min bil.
Den jeg har fra dem er fuld af fejl.
De trækker tiden. Så jeg kan kører flere kilometer
Alexander er en ål af den værste slags
Jeg stoler ikke på at det er det eneste jeg skal betale når jeg aflevere bilen tilbage.
De svare nemlig ikke rigtig på om det er det eneste jeg skal betale når jeg kommer derover.
Jeg har prøvet at se om vi kunne komme frem til en ordentlig aftale om tilbagelevering.
Men de tænker kun en vej. Deres
JEG HAR INTET GODT AT SIGE OM CAP LEASING
Jeg har billeder, mails, sms'er der understøtter det jeg har skrevet her.
Morten Spiegelhauer fra Operation X.
Kig på dem her og du skal finde nok til et program om dem
Keep up the good work!
Det har været en meget blandet oplevelse, for min side af, vi har været i kontakt i gennem en længere periode, der har været bump på vejen! Men alligevel vil jeg takke både Mads & Alexander for at “håndtere” en vanskelig, hysterisk & utålmodig kunde (mig) på en meget respektfuld & yderst professionel måde! Udover i har gjort min drøm til virkelighed, så har i fanme også lært mig at tålmodighed kun har det bedste med sig, tak for det begge to! Alt i alt, så kan jeg virkelig kun anbefale andre til at handle med capleasing, jeg kommer ihvertfald aldrig til at bruge andre leasingselskaber! Af hjertet tak! Keep up the good work! ☺️☺️.

Odpowiedź od CAPLeasing
Meget bil for pengene
Meget bil for pengene. Er meget tilfreds med procesen for bilen.
Super super positiv oplevelse
Super super positiv oplevelse! Fra prøvekørsel af en BMW 530d, til levering af lign bil gik der under 5 dage - og så fandt de endda en meget flottere udgave end den prøvekørte! God service hele vejen igennem, og tålmodighed - omkring 20 tilsendte forslag skulle der til før vi fik sporet os ind på noget. Har kørt i bilen en 2 ugers tid nu, og har efterfølgende været i dialog med dem flere gange omkring småting. Det er første gang jeg leaser, og jeg har stor tiltro til at jeg aldrig vælger andet leasing bureau.
CAP Leasing kan varmt anbefales, hvilket det også allerede er gjort til nær og fjern.
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL
Dette firma er politianmeldt. De lover ikke hvad de holder, men tager penge for ingenting.
Vi er nu op til flere der har været i kontakt med disse herrer og har fået en rigtig ubehalig oplevelse ud af det
FOR GUDS SKYLD ALDRIG OVERFØR DEM PENGE
PS der er lavet fælles politi anmeldelse mod dem.
Leasing af bil i feb
Leasede bil i feb. 2016 alt gik som forventet, professionel behandling, skal endte release eller finde ny til feb. Bruger gerne Cap leasing.
Meget fin services
Meget fin services, dejlige folk,i det hele taget et
godt sted at handle....sagt på Jysk..
Mangel på respekt!
Efter telefonisk aftale om fremvisning af bil søndag 2/7 kl 15 på adressen i Nordhavn (annonce) møder vi op til ingenting. INGEN bil. INGEN sælger. INTET svar på telefon. Passer fint sammen med den mail vedrørende yderligere informationer på bilen, som jeg IKKE fik!
Dette leder KUN til at tænke dårligt om dette firma.
Få nu styr på sagerne!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.