Capital Invest Recenzje 83

1. Instytucja finansowa

We are result driven Strategists Normally we acknowledge traders’ multiple brokerage choices, respect our competitors, and always have them in mind. However, we believe that our broker offers traders a wide variety of benefits that many of our competitors may find hard to match.

Musisz wiedzieć

Bardzo słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

MUSZĘ POWIEDZIEĆ, NIE DAJCIE SIĘ OFIARĄ TAK JAK JA ZROBIŁEM, ZAMROŻALI MOJE KONTO I ODMÓWILI MI DOSTĘPU DO MOICH WŁASNYCH PIENIĘDZY, TO BYŁO TAK MĘCZĄCE, ŻE MUSIAŁEM SIĘ SKONTAKTOWAĆ 𝐍"𝐄"𝐗"𝐀""𝐏"𝐑"𝐎 . 𝐨𝐧𝐋𝐢 𝐧 𝐞.. SZYBKO I POMOGLI ODZYSKAĆ ​​PIENIĄDZE

2 grudnia 2023

odwiedź stronę internetową

Oszustwo... Właściciel prowadzi tę witrynę i spamuje Cię na Tiktok, próbując nakłonić Cię do zainwestowania większych pieniędzy. Skontaktuj się z ᴄᴏɪɴRefunds org, aby uzyskać pomoc dotyczącą wypłat

24 października 2023

Cała firma to jedno Wielkie Oszustwo

Cała firma to jedno Wielkie Oszustwo. Jest to grupa dobrze zorganizowana i świetnie manipulująca. Nie ma możliwości odebrania depozytu. Kłamią i naciągają z podatkiem od zysku. Podrabiają pisma a co więcej wysyłają je z fałszywych stron urzędowych. Mało tego oszukują, że przelali pieniądze i znowu wyłudzają kolejne. Po tym wszystkim, dzwonią jeszcze do Ciebie i twierdzą, że zauważyli, że pracownik kradnie- Jan Lewicki i prawnicy się zajmują sprawą i obiecują odzyskanie pieniędzy, dalej kłamiąc. Kontakt tylko przez Whatsapp a po okradnięciu wygaszają się i zero kontaktu. Omijajcie z daleka.

3 października 2023

Pieniądze zniknęły z konta

Ponieważ Pan kamiński stwierdził, że moje recenzje są śmieszne i ośmieszał mnie wśród swoich klientów, co już świadczy o jego kulturze, piszę co następuje.
Hubert Kamiński jeśli się tak nazywa bo jest Ukraińcem z pochodzenia i od początku był nieprzyjemny i agresywny, szczególnie kiedy odmówiłam instalacji programu hakerskiego „Supremo” do zdalnego dostępu do komputera i jego podglądu. Pan Kamiński tłumaczył, że jest to niezbędne do wytłumaczenia mi jak pracować na portalu bo widzi mój pulpit, inaczej nie potrafi. Do tego jeszcze wraz z kolegą rzekomym księgowym, pod pretekstem wypłaty środków chciał abym zainstalowała inny program do zdalnego dostępu do komórki, potem wejść do swojego banku celem uwierzytelnienia się. Oczywiście odmówiłam i otrzymałam w zamian serię przekleństw skierowanych w moim kierunku. Gdy się zorientowałam co jest grane zdecydowałam się na wycofanie pieniędzy z Portalu Niestety pan Kamiński powiedział, że to jest niemożliwe bez podania przyczyny, ot tak. Jednak wielokrotnie składałam wniosek o wypłatę środków. Wnioski te po pewnym czasie nie mogły być przyjęte gdyż nie były zrealizowane poprzednie a Pan Kamiński sterował wpłatami i wypłatami jak chciał. Brak współpracy z Hubertem Kamińskim nie zaowocował żadną wiedzą ani praktyką. Nie poświęcił mi ani chwili czasu na wytłumaczenie jak działa Portal i jak się handluje. Sama też próbowałam swoich sił ale Pan Kamiński napadł na mnie słownie, że mam nic nie ruszać, słowem nie wspomniał o przeszkoleniu mnie tak jak to powinno się odbyć. Przez 2 miesiące trwa nieustanna tyrada telefoniczna abym wpłaciła 3 tys. dolarów inaczej od nie będzie ze mną współpracował, sam za to otwierał i zamykał transakcje za mnie . Po czym zdecydował, że te pieniądze są jego a nie moje i nie należy mi się wypłata środków. Gdy zaprotestowałam oświadczył, że moje pieniądze odda na „dzieci z domu dziecka” czyli do własnej kieszeni i zabrał je z konta. Była to suma 12 092,66 dolarów, które zarobił na moim depozycie – tak mi to wytłumaczył. Obecnie na koncie mam 0,66 centów, nie otrzymałam nawet zwrotu sumy depozytu. Wszystkie działania Pana Kamińskiego mam nagrane i udowodnione. Słowa skierowane do niego, że jest złodziejem nie zrobiły na nim najmniejszego wrażenia i na jego przełożonych też chyba nie, bo nadal pracuje. Tak, że daje to świadectwo jakiego rodzaju jest to portal i kto tam pracuje.

4 września 2023

platforma niegodna zaufania

Platforma niewiarygodna i nieuczciwa po wpłaceniu depozytu i otwarciu kilku pozycji analityk przestał się kontaktować chciałem wycofać depozyt ale odmówiono bez podania przyczyny po prostu okradli i brak perspektyw na zwrot depozytu

27 sierpnia 2023

Oszukana

Witam. Piszę już ostatni raz bo widzę, że szkoda się wysilać. Jestem przekonana, że nikt nie udzieli pomocy osobom oszukanym przez CAPITAL INVEST i ich pracowników. Jest bardzo dużo takich osób które zapłaciły duże pieniądze,ale myślę, że te osoby zechcą odzyskać je inną drogą, myślę tu o drodze prawnej. Ja włożyłam małą kwotę wiem że jej nie odzyskam. Mam tylko jedną prośbę proszę zwrócić uwagę na pracownika pana Huberta Kamińskiego który według mnie jest tam tylko po to aby zastraszać te osoby które zrezygnowały z dalszej współpracy i maja śmiałość napisać o nim krytycznie. Ten pan wydzwania do mnie żądając zwrotu 2 zł za wykup krytyczniej opinie o nim. Wygraża mi że udostępni moje dane i dokument aby każdy kto zechce zaciągnął kredyt na moje konto. Obraża mnie mój kraj Polskę mimo tego że jest w połowie Polakiem. Mówi że się wstydzi pochodzenia polskiego a duma go rozpiera że urodził się Niemcem. Moje pytanie ,co te pan właściwie robi tu w Polsce, dlaczego nie kształcił się w Niemczech i nie robił tam kariery (oszusta) tylko tu żeruje na naiwnych Polakach. Niemiec by sobie na to nie pozwolił. Panie Kamiński proszę czytać i śmiać się dalej ,ale trafi pan w końcu na kogoś kto zajmie się pańską działalnością i nie będzie panu do śmiechu. Wiem że szkoda pisać te recenzje bo tylko są przeprosiny ,podziękowania ,obietnice i nic dalej z tego nie wynika . K . P

10 sierpnia 2023

Nieuczciwa Firma

Kolejny komentarz odnośnie moich poprzednich wpisów oraz tych obecnych innych klientów Capital Invest. Widać nie tylko ja jestem tak traktowana i dziwi fakt braku reakcji ze strony Capital jak również próby wytłumaczenia i rozwiązania tej sprawy. W takim razie rządam wypłaty całosci pieniędzy z mojego konta
#2237465 na moje konto bankowe. W innym przypadku zainteresuję tą dprawą odpowiednie instytucje.
Izabela Michnowska

7 sierpnia 2023

Uwaga, nie wypłaca pieniędzy

Witam,
Ponawiam opinię negatywną, ponieważ sprawa jest nie zamknięta.
19 lipca 2023 zleciłam wypłatę środków pieniężnych, do tej pory status w realizacji.
Oszustwo jak nic, a zapewniano mnie, że firma nie jest scamem.
Capital-invest ma miliony dolarów a nie chce wypłacić 200 dolarów tylko dlatego, że nie zrobiłam z nimi obrotu Bitcoinem, bo nie miałam pieniędzy na ten cel i w ogóle nie potwierdzałam nigdzie, że będę to robić.

Proszę o wypłatę tych środków natychmiast w najbliższym dniu roboczym i nie przepraszajcie i że ktoś tam się tym zajmie. Wydałam swoje pieniądze na inwestowanie stopniowo, bez żadnych strat, więc teraz chcę te pieniądze odzyskać, bo są moje a nie firmy. To jest mój depozyt.

Jeśli nie będę mieć tych pieniędzy na moim koncie bankowym, zgłaszam tą sprawę do odpowiednich instytucji, bo broker z którym współpracowałam już się nie odzywa. Najlepiej umyć ręce, a niech klient dostanie nauczkę, że nie chce podjąć ryzyka obrotem Bitciona. Tak się nie robi.

Mój numer klienta #2238731.

Dziękuję i ponaglam wypłatę moich pieniędzy.

17 lipca 2023
Logo Capital Invest

Odpowiedź od Capital Invest

Szanowny Kliencie Nikopy,

Dziękujemy za zapytanie.

Żałujemy, że płatność została opóźniona, co, co zrozumiałe, może powodować obawy. Chcemy, abyś wiedział, że Twoja prośba o płatność jest już przetwarzana, a nasi pracownicy dołożą wszelkich starań, aby rozwiązać tę kwestię tak szybko, jak to możliwe.

Zdajemy sobie sprawę, że Twoje zaufanie do naszej firmy jest teraz wystawiane na próbę, ale zapewniamy, że nie jesteśmy celowym oszustem ani oszustem. Naszym priorytetem jest zapewnienie uczciwego i przejrzystego handlu dla wszystkich naszych klientów.

Jeśli chodzi o komentarze dotyczące handlu bitcoinami, chcielibyśmy wyjaśnić, że nasze rekomendacje wynikają z chęci optymalizacji inwestycji. Rozumiemy jednak Twoje obawy i zapewniamy, że nie zmuszamy naszych klientów do podejmowania działań, które nie są zgodne z ich możliwościami lub preferencjami.

Jeśli chodzi o numer klienta 2238731, skontaktujemy się z naszym działem finansów i kontroli, aby pilnie rozwiązać tę sytuację. Prosimy również o cierpliwość, ponieważ proces wypłaty może zająć trochę czasu, ale zapewniamy, że działamy tak szybko, jak to możliwe, aby wyjaśnić sytuację i przetworzyć wypłatę tak szybko, jak to możliwe.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności, których mogłeś doświadczyć.

Jeszcze raz dziękujemy za gotowość i zrozumienie. Jesteśmy gotowi podjąć działania i zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby zapewnić, że Twoje doświadczenie z nami ma pozytywny wynik.

Z poważaniem,

Dział Obsługi Klienta

really really not a really

really really not a really
- wzięli kasę i urwali kontakt
- jak już rozmawiamy to śmieją się ze mnie
- twierdzą że to moja wina bo nie chcę inwestować
- bo niby nie chcę zapłacić haraczu-tfu-podatku
Jednak już wiem po przesłuchaniu na poliicji że nie ma takich opłat, a ludzi mnie podobnych którzy mieli z capital invest styczność to już jest setki, a każda z tych osób to osobna odrębna krzywda i tragedia, choć może nie osobna, bo część tych ludzi sobie nawzajem wysyłała pieniądze nieświadomie, po namowie brokerów, więc jednak mała część z nich ale jednak, są ze sobą obecnie na lata powiązani. ja z resztą też, bo dostawałam dofinansowania do inwestycji, a okazało się że to nie są pieniądze na inwestycje. w sprawie dochodzenia 47ooo gbn tu 6 9 6 - 7 - 1 - 8 - 4 4 6 prowadzone są w moim imieniu owe tematy. prawniicy na każdym kroku sprawy mnie reprezentują, również pomogli z bankami które teraz muszę spłacać, a dzięki nim część tych spłat mam odroczone. na pewno trzeba się zgłaszać, bo najmniejsza szkodą którą zrobiła capital a która zostanie ujawniona i opisana, to szkoda która przyczyni się , że może mniej osób oszukają.

16 maja 2023
Logo Capital Invest

Odpowiedź od Capital Invest

Szanowny Natalia Wężykowska,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi obawami. Traktujemy wszelkie opinie poważnie i zobowiązujemy się do rozwiązania wszelkich problemów, jakie mogą wystąpić.

Chcielibyśmy jednak wyjaśnić, że przedstawione przez Pana informacje wydają się oparte na niepotwierdzonych twierdzeniach. Istnieje możliwość, że te zarzuty mogą być wynikiem działalności konkurencji lub osób trzecich o złych intencjach. Niemniej jednak, rozumiemy znaczenie uwzględnienia wszystkich doświadczeń klientów i znalezienia satysfakcjonującego rozwiązania.

Zachęcamy Pana do bezpośredniego skontaktowania się z naszym zespołem obsługi klienta, aby omówić szczegóły Pana konkretnego przypadku. Nasz zespół jest dostępny, aby wysłuchać Pana obaw i udzielić pomocy. Uważamy, że otwarta komunikacja jest niezbędna do rozwiązania ewentualnych nieporozumień lub problemów, które mogły wystąpić.

Prosimy o zapewnienie, że doceniamy zaufanie i zadowolenie naszych klientów. Choć w każdym biznesie mogą pojawić się nieoczekiwane wyzwania, jesteśmy zdeterminowani, aby znaleźć rozwiązania i doskonalić nasze usługi.

Jeszcze raz dziękujemy za Pana opinię i zachęcamy do skontaktowania się z naszym zespołem obsługi. Jesteśmy tutaj, aby pomóc i rozwiązać wszelkie problemy, jakie mogą wystąpić.

Z poważaniem,

Obsługa klienta

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (83 recenzji)