Super goed uitgelegde lesstof. Interessante feitjes en goede sheets. Nu weet ik echt alles wat ik nodig heb. Ook was er genoeg ruimte voor vragen wat heel fijn was
De cursus was heel leerzaam en interessant je leert een stuk meer diepgaand over wiet hasj etc de stoffen het maak/groeiproces ik kan deze cursus zeker aanraden!!
Super fijne leraren. Lunch was verzorgd en goede thema’s. Een geheel complete workshop. Enige feedback voor het opslaan van de informatie: energizer oefeningen tussendoor of meer interactieve aspecten... Zobacz więcej
- Szkoła zawodowa
- Kariera i edukacja
- Instytucja edukacyjna
- Centrum edukacji
- Szkoła handlowa
- Szkoła treningowa
Cannabis Career is een leerpartner voor organisaties & individuen, gespecialiseerd in cannabis, verantwoord plantgebruik en klantbeleving. We stellen leerlingen in staat de meest gevraagde kennis te verwerven door middel van bruikbare, praktische en plezierige cursussen en leerprogramma's met betrekking tot cannabis.
Keizersgracht 452, 1016 GD, Amsterdam, Holandia
- +31 20 308 6420
- hello@cannabiscareer.nl
- cannabiscareer.nl
Zeer leerzaam en leuk
Op maandag 6 mei hebben wij een cursusdag gehad met senior trainer Daniël. Het was een zeer leerzame dag. Daniël heeft de lesstof aangepast aan het kennisniveau van de deelnemers en de cursus met veel energie en enthousiasme gegeven. Naast de serieuze boodschap was er ook tijd voor een grapje, wat de dag naast zeer informatief ook erg gezellig maakte. Ik raad iedereen aan een cursusdag te volgen bij Daniël van Cannabis Career.

Odpowiedź od Cannabis Career
Omdat alles heel duidelijk werd…
Omdat alles heel duidelijk werd uitgelegd en er was ruimte voor al mijn vragen.
En Daniel is een top leraar en heel vriendelijk. Ik heb het heel top ervaren.

Odpowiedź od Cannabis Career