Super oplevelse at handle hos Canem! Priserne er fair, varerne er som beskrevet, service i top, levering uden besvær. Min personlige erfaring gør, at jeg hellere end gerne vil handle hos Canem igen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte rundsyet halsbånd med kæde, som knækkede efter få dage. Min hvalp vejer 47 kg, så muligvis er halsbåndet ikke til store hunde, men det synes jeg ikke fremgår nogle steder... Opfølgning Som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig god service pg hurtiglevering. Det er jeg meget glad for. Min hund elsker de lyserøde stænger. Uhm 🤩. Tusind tak og god weekend til dig pg dine dejlige bamsehunde. 🐕🦺🐕🦺🐶🐾
Reakcja na opinię
Bestilte fredag og varerne kom lørdag - endda med en lille gave, i form af en legetøjsmus (som min kat har hoppet rundt med uafbrudt siden), samt en personlig hilsen. Kanon service, det er bestemt ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Canem.dk er en 100% dansk eget webshop som tilbyder et udvalg af kvalitetsudstyr, foder og naturlige godbidder til hunde og katte. Vi specialiserer os i at have hundeudstyr til de store hunde i god kvalitet og til fornuftige priser. Vi har også tilført en lille sektion til havens vilde dyr i form af vildt fuglefoder, foderhuse og lidt til f.eks. pindsvin.
Moltkesvej 10, 4690, Haslev, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Mega hurtig levering, og så fint med en håndskrevet besked 🎯😀

Odpowiedź od Canem
Super foder. Er god både for pels mæthed og energiniveau. Og tilmed en god fast pølle🙂

Odpowiedź od Canem
Min kat hænger ud hver dag i hængekøjen. Hurtig og nem betjening. Plus en lille pose guf til Luna, hun er tilfreds, så det er jeg også.

Odpowiedź od Canem
Top service og fantastisk med en personlig hilsen på faktura
Tusind tak

Odpowiedź od Canem
Velcroen holder ikke på id puppy halsbånd.

Odpowiedź od Canem
Virkelig god butik at handle i med en super god service. Altid sød og imødekommende. Sender hurtigt og svarer hurtigt.
Kan kun anbefales
God, dygtig og hurtig service i topklasse

Odpowiedź od Canem
Utrolig gode produkter, både til hund og kat.
En super fin service hele vejen 👍 klart den butik jeg bruger igen når der skal shoppes til de firbenede.

Odpowiedź od Canem
Super perfekt og meget hurtig levering 😊👍

Odpowiedź od Canem
Varerne var i restordre hos leverandøren, så det tog lang tid at få dem hjem, men jeg ventede gerne på netop disse benreflekser. Da de ankom, var min ordre ikke glemt, og de blev straks tilsendt.

Odpowiedź od Canem
Jeg skriver ellers ikke anmeldelser, men Canem er så gode at de skal have kæmpe ros og 5 stjerner herinde. Super flink og hjælpsom kundeservice. De sender altid en fin hilsen og lidt godbidder med hver ordrer.

Odpowiedź od Canem
Høj serviceniveau og stor viden. Canem har uden tvivl et stort hjerte for to ting. Hunde og kundeservice :)

Odpowiedź od Canem
Hurtig ordrebekræftigelse og god kommunikation pr mail. Varen levede helt op til forventningerne og den søde håndskrevne hilsen var lige prikket over i’et. Vores hund blev meget glad.

Odpowiedź od Canem
Super hurtig levering og produkter som anvist - tip top

Odpowiedź od Canem
Lynhurtig ekspedition, og så kunne jeg endelig finde et produkt til en stor hund

Odpowiedź od Canem
Det lugter ikke særlig godt og mine hunde røre det ikke hmmm