Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse at handle hos Canem! Priserne er fair, varerne er som beskrevet, service i top, levering uden besvær. Min personlige erfaring gør, at jeg hellere end gerne vil handle hos Canem igen... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Købte rundsyet halsbånd med kæde, som knækkede efter få dage. Min hvalp vejer 47 kg, så muligvis er halsbåndet ikke til store hunde, men det synes jeg ikke fremgår nogle steder... Opfølgning Som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service pg hurtiglevering. Det er jeg meget glad for. Min hund elsker de lyserøde stænger. Uhm 🤩. Tusind tak og god weekend til dig pg dine dejlige bamsehunde. 🐕‍🦺🐕‍🦺🐶🐾

Oceniono na 5 z 5

Bestilte fredag og varerne kom lørdag - endda med en lille gave, i form af en legetøjsmus (som min kat har hoppet rundt med uafbrudt siden), samt en personlig hilsen. Kanon service, det er bestemt ikk... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla zwierząt
  2. Sklep z karmą dla zwierząt
  3. Sklep zoologiczny
  4. Sklep z fastrygami

Napisane przez firmę

Canem.dk er en 100% dansk eget webshop som tilbyder et udvalg af kvalitetsudstyr, foder og naturlige godbidder til hunde og katte. Vi specialiserer os i at have hundeudstyr til de store hunde i god kvalitet og til fornuftige priser. Vi har også tilført en lille sektion til havens vilde dyr i form af vildt fuglefoder, foderhuse og lidt til f.eks. pindsvin.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, og så fint med en håndskrevet besked 🎯😀

16 grudnia 2022

Odpowiedź od Canem

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Super foder

Super foder. Er god både for pels mæthed og energiniveau. Og tilmed en god fast pølle🙂

17 listopada 2022

Hej Lindy
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at både 2 og 4 ben er glade 🤩

Oceniono na 5 z 5

Min kat hænger ud hver dag i…

Min kat hænger ud hver dag i hængekøjen. Hurtig og nem betjening. Plus en lille pose guf til Luna, hun er tilfreds, så det er jeg også.

21 listopada 2022

Hej Ingelise
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig at Luna nu kan hygge rigtig godt og at kun kunne lide de må hapsere jeg havde vedlagt 🤩

Oceniono na 5 z 5

Top service og fantastisk med en…

Top service og fantastisk med en personlig hilsen på faktura
Tusind tak

19 listopada 2022

Odpowiedź od Canem

Og jeg siger tusind tak til dig for den dejlige anmeldelse af Canem. Det glæder mig meget 🤩

Oceniono na 2 z 5

Velcroen holder ikke på id puppy…

Velcroen holder ikke på id puppy halsbånd.

21 listopada 2022

Hej Heidi

Jeg beklager at halsbåndene ikke har levet op til dine forventninger, men jeg kan ikke se at jeg har modtaget en reklamation fra dig.
Som vi skriver i vores handelsbetingelser, så skal reklamationer sendes til info@canem.dk hvor de så vil blive behandlet.
Jeg skal nok selv kigge på den med det samme, hvis du sender os en mail med din reklamation på halsbåndene.

Oceniono na 1 z 5

Alt hurigt og smertefrit

28 października 2022

Hej Jane.
Tak for vores hyggelige samtale. Det er nok den bedste 1stjernede anmeldelse man kunne tænke sig 😊

Oceniono na 5 z 5

Super god butik der anbefales

Virkelig god butik at handle i med en super god service. Altid sød og imødekommende. Sender hurtigt og svarer hurtigt.
Kan kun anbefales
God, dygtig og hurtig service i topklasse

14 października 2022

Hej Rikke. Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩

Utrolig gode produkter

Utrolig gode produkter, både til hund og kat.
En super fin service hele vejen 👍 klart den butik jeg bruger igen når der skal shoppes til de firbenede.

12 września 2022

Hej Maj
Tusind tak for de pæne ord 🤩
På glædelig gensyn i shoppen 😀

God kommunikation og velvillighed

Varerne var i restordre hos leverandøren, så det tog lang tid at få dem hjem, men jeg ventede gerne på netop disse benreflekser. Da de ankom, var min ordre ikke glemt, og de blev straks tilsendt.

2 września 2022

Hej Randi.
Tusind tak for din pæne anmeldelse og ikke mindst din tålmodighed, for det tog godt nok sin tid at få dem hjem. Men det lykkedes til sidst 😀

5 Stjerner

Jeg skriver ellers ikke anmeldelser, men Canem er så gode at de skal have kæmpe ros og 5 stjerner herinde. Super flink og hjælpsom kundeservice. De sender altid en fin hilsen og lidt godbidder med hver ordrer.

24 sierpnia 2022

Hej Anja
Tak fordi du gav den fine anmeldelse. Det sætter jeg virkelig pris på 🤩 På glædeligt gensyn i shoppen 😀

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, varen kom allerede dagen efter 👌😃

13 sierpnia 2022

Hej Christina
Tak for din anmeldelse 🤩

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ordrebekræftigelse og god…

Hurtig ordrebekræftigelse og god kommunikation pr mail. Varen levede helt op til forventningerne og den søde håndskrevne hilsen var lige prikket over i’et. Vores hund blev meget glad.

11 sierpnia 2022

Hej Martin.
Tak for den fine anmeldelse 🤩 Dejligt din hund blev glad 😀

Den rette varer

Lynhurtig ekspedition, og så kunne jeg endelig finde et produkt til en stor hund

3 sierpnia 2022

Hej Tonny.
Det glæder mig at læse du er glad 😊 Jeg gør nemlig alt hvad jeg kan for at have produkter til de store hunde.

Oceniono na 2 z 5

Det lugter ikke særlig godt og mine…

Det lugter ikke særlig godt og mine hunde røre det ikke hmmm

31 lipca 2022

Hej Charlotte

Har du prøvet at tynde produktet lidt mere op og måske skifte vand lidt oftere? De fleste hunde skal lige vænne sig til at vandet ændre sig lidt i smagen pga. klorhexidinen og enzymerne. Hundene har jo altid været vant til at vand smager af vand og at det jo ikke har haft anden funktion før end at slukke tørsten hos dem. Nu skal det jo også virke rensende og forebyggende.

Hvad angår duften, så kan jeg godt forstå du at du synes det ikke dufter særlig godt, men det er tilsat lever ekstrakt, og det er heller ikke lige mig.

Vi bruger det selv i vandet til vores egne hunde uden problemer, men de skulle også lige vænne sig til produktet.

Du er velkommen til at kontakte mig på mail wicki@canem.dk eller tlf. 61 10 29 61 hvis du har spørgsmål til produktet

De bedste hilsner Wicki

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej