NEP WEBSITE Ooit bestond deze website, maar deze is nu ondergebracht bij bergfreunde. Deze website is nep! Het doel is om je creditcardgegevens te krijgen, niets wordt geleverd. Mijn creditcar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Campz is een fenomenaal bedrijf en verbaasd mij telkens zeer aangenaam. 21 december jl heb ik een TNF-Men's Evolve II Triclimate® Jacket gekocht voor €125,95 da’s minimaal 90€ voordeliger dan bij elke... Zobacz więcej
I've ordered from campz several times and have always been very happy with the service and products. Especially during the sales, you can pick up some good deals. Never had to return an item so I can'... Zobacz więcej
Zoals beloofd op tijd de eerste paar schoenen. Bleek dat ik de verkeerde maat besteld had, en heb ze kosteloos kunnen terug sturen. Meteen nieuwe besteld en die zijn prachtig aangekomen. Alhoewel het... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
CAMPZ is de grootste online outdoor winkel van Europa. In onze shop kun je terecht voor al je outdoor activiteiten - van bergbeklimmen, wandelen en klimmen tot kamperen, reizen, zwemmen en joggen. Met ons grote en veelzijdige assortiment hebben wij voor zowel ervaren outdoor enthousiastelingen als beginners gegarandeerd het juiste product in de aanbieding.
Dane kontaktowe
Friedrichstr. 7, 70174, Stuttgart, Niemcy
- campz.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
NEP WEBSITE
NEP WEBSITE
Ooit bestond deze website, maar deze is nu ondergebracht bij bergfreunde.
Deze website is nep! Het doel is om je creditcardgegevens te krijgen, niets wordt geleverd. Mijn creditcard is geblokkeerd omdat fraudeurs er toegang tot hadden gekregen (door te bestellen op deze site).
Het adres wat op de site staat bestaat niet, het contactformulier werkt niet, het bedrijf staat niet ingeschreven bij de KvK en de prijzen zijn te goed om waar te zijn. NIET HIER IETS BESTELLEN!
Let op: phishing site
Let op! Be aware! Phishing site!!!
Dit is geen echt bedrijf meer, site opgezet met als doel te phishen. Heb je toch betaald, open geen enkele link die je bedrijf je doorstuurt en neem contact op met je bank
We hebben een bestelling geplaatst voor…
We hebben een bestelling geplaatst voor wandelschoenen bij CAMPZ en niets meer gehoord of ontvangen. Wel is er iemand in Toronto (Canada) uit eten gegaan van ons geld. DUS NIETS BESTELLEN BIJ CAMPZ!
Oplichers
De site van Campz is nu campz-nl.com. Niet de werkelijke site dus. Oplichters. Als je wilt betalen sturen ze je door naar een doneersite privè. De echte site is overgenomen door Bergfreunde. Campz-nl.com is een nepsite!
Oplichting
Campz.nl bestaat niet meer en is campznl.com. Helaas is dit geen website van Campz, de prijzen zijn ook te mooi om waar te zijn. Er zijn oplichters mee aan de haal gegaan.
Einde Campz, welkom oplichters
Campz is overgenomen door Bergfreunde. Er zijn oplichters die de oude website van Campz hebben nagemaakt en de boel oplichten dus pas op! Voorbeeld van vervalste winkel: campz-nl.com. Trap er niet zoals ondergetekende wel heeft gedaan..
prima rugzak
Hadden een rugzak voor onze zoontje gekocht. Handig voormaat,goede kwaliteit en snel geleverd.
Bedrijf failliet?
Bedrijf failliet?
Product ontvangen. Zeer scherpe prijs (lokkertje?)week later €20,00 duurder (nu €69,00!)
Levering duurde lang met DHL door 2 dagen vertraging. Product kwam via Duitsland.
Betaling kan alleen via Visa Card en niet IDeal!?
Bij retour sturen van een product vertellen mensen dat er nog steeds geen geld ontvangen is.
Als bedrijf zou ik er alles aan doen om dit recht te zetten anders ben je echt zo failliet
Snel, goed verpakt, eenvoudige retour
Good service
The second purchase from this site and overall a good experience. Quality products are offered at a good price and delivered on time.
De verzending was snel
De verzending was snel. De bestelde items voldeden aan de verwachting maar helaas hebben we vanwege de maat 2 items retour moeten zenden.
Al met al tevreden klanten.
Op de rand van faillissement
Voorheen goed maar nu op de rand van faillissement!
Retourzendingen zijn geen garantie op retour aankoopbedrag.
geen terugbetaling ontvangen
geen terugbetaling ontvangen, bedrijf failliet.
campz, bikster...
Bestelling van uit Belgie
Snelle verzending, goed verpakt en responsieve klantendienst. Geen 5 sterren omdat ik dit item niet kon bestellen op de Belgische site Campz.be en daardoor het pakketje bij een vriend in Nederland moest laten afleveren.
Snelle levering, product goed verpakt en naar tevredenheid.
Price/quality
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.