Oceniono na 1 z 5

jeg finder jer tæsker jer med en kæmpe russisk d!ller, bag efter tager jeg buskerene af jeg tager en kæmpe slikkepind op i jeres huller i har, bag efter henter jeg min kat og lader den bide i jeres sm... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hjemmelavede kajkager (20personer) Ingredienser 2 æg sukker 150 g hvedemel 125 g bagepulver 1½ tsk. vaniljesukker 1 tsk. mælk 1 dl Smørcreme... Zobacz więcej

1,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

forfærdelig oplevelse

forfærdelig hjemmeside hvis man retter en fejl og glemmer at fjerne sin markør derfra, så får man fejl og skal starte forfra for man får hele opgaven forkert hvis man retter 4 fejl i den og glemme den sidste så er det hele forkert.

24 marca 2026

Wow tak for at være bøs

Jeg sad i timen, og min lærer sagde vi skulle lave campstavning. Jeg ved ikke om der er noget værre end campstavning. Inde på “ene og ende” siger de “bryene” de opfinder nye ord. Denne hjemmeside burde blive taget ned.

12 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

En digital ørkenvandring uden håb, hastighed eller staveevner

Campstavning var så forvirrende, at min autocorrect gav op og sagde ‘held og lykke’.
Programmet var så langsomt, at jeg nåede at lave en sandwich, spise den, og overveje min fremtid, før næste opgave loadede.
Jeg lærte ikke at stave, men jeg lærte tålmodighed – og det var ikke det, jeg kom for.
Hvis dette var en camp, så var det en overlevelsestur uden kort, kompas eller håb

11 lutego 2026

skyd mig

jeg orker ikke mere. fjern denne her hjemmeside inden jeg flækker min computer. jeg har ikke lært noget fra den her hjemmeside, udover at mine evner til dansk åbenbart er skrald! "dU eR dEr NæSTen" bro, stfu. jeg gider ikke høre på det mere. jeg sidder derhjemme og scroller på min telefon. så bliver jeg mindet om at jeg har lektier for på camp stavning. så har jeg et mentalt breakdown fordi i bliver ved med at ragebait mig. vi startede i 4. klasse med det her, og af en eller anden grund skal vi stadig lave det. orker ikke mere. stop med at tvinge børn til det her. der er no way jeg skal bruge min fritid på at sætte "Kommaer i opremsninger, ledsætninger og helsætninger" i stedet for at bruge den på noget vigtigere. f.eks. at sove. nej. for campstavning er jo vigtigere. nu skal mit sleep schedule blive ødelagt fordi jeg af en eller anden grund ikke kan komme videre hvis jeg laver mere end 2 fejl. hvad fuhh?? og nu mobber min dansklærer mig med at jeg ikke kan finde ud af at sætte random krydser og cirkler over alt. Det er muligvis den værste hjemmeside. Jeg bliver rent faktisk vandvittig af det her.

20 lutego 2026

perke r fra europa

campstavning er det værste lrt jeg nogensinde har set og prøvet det er som om de tror det er på toppen men det er bare det værste perke tis jeg nogensinde har prøvet det er bare noget lrt der stammer fra dildoer i afghanistan som bliver lavet i kina de burdte få 2-3 år i dagestan alinea har fadme fucket op jeg tror de ville være bedre til at levere dildoer en den perke hjemmeside de har lavet de burde sælge lrte til elon musk som måske ingen gang kan fikse det jeg har ikke prøvet noget værre i mit liv før men det værste er når du har fået lektier for af din lærer som du har kneppet i hendes klasseværelse så du har fået lektier for så du sidder på dit værelse og din fede perke af en lillesøster brasser ind af din dør og med det samme for hun dig til at trykke ferdig fordi du får et chok og du for nul rigtige og den siger den der klamme lyd som giver et hjertestop til en ældre person hver gang den bliver aflutet men så begynder hun kraftædeme at grine og for hun bare en på næsen plsssss fjern den fucki lyd

12 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

spildt jeg ved ikke hvor mange timer på campstavning.hvis man laver en ud af 20 fejl skal…

hvis man laver en ud af 20 fejl skal man lave det hele om igen for at få bare 3 stjerner, det er uretfærdigt og man lære ikke en skid ud over en masse ubrugelige ord som "parabol" "filipens" "implicere" "sippet" "perforeret" "kvantitativ" "hæleri" jeg kunne remse MANGE flere dumme ord op! HVAD FILAN SKAL JEG BRUGE DE ORD TIL? jeg har spildt ALT for mange timer af mit liv på det skidt😔

6 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

dårlig hjemmeside, med mange fejl i deres opgaver.

Hej Campstavning.

Jeg bliver nødt til at gøre opmærksom på, at der er alt for mange fejl i de opgaver, I leverer. Det gør det svært at arbejde videre, og det giver et indtryk af, at kvalitetssikringen ikke fungerer, som den burde.

Jeg forventer, at I gennemgår materialet grundigt og får rettet fejlene, så vi kan undgå de samme problemer fremover.

hvis ikke i tror på mig, så har jeg billeder.

- James

10 grudnia 2025

JEG RINGER TIL POLITIET

DET ER NOGET LOOOOOOOOOORRRTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAN LÆRER IKKE EN SKIIIIIIIIIIIIIID!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVIS DU ER EN LÆRER OG OVERVEJER AT VISE CAMPSTAVNING TIL DINE ELEVER, SÅ IKKE GØR DEEEEEEEEEEEETT. HVIS MAN LAVER EN OPGAVE FORKERT SKAL MAN STARTE HELT FORFRA, BARE FOR AT FÅ TRE STJERNEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 listopada 2025

fisk

Campstavning… navnet lyder som noget, man ville få, hvis man tabte en konkurrence i dansk og skulle på genopdragelseslejr med Retskrivningsordbogen som bibel.

Du går så meget op i stavning, at du sikkert retter folks tatoveringer — men stadig selv staver “ekstraordinær” med k.
Hvis perfektion var et fag, ville du dumpe på kommafejl alene.

Man skulle tro, du var Microsoft Word i menneskeform — bare med flere fejl og uden stavekontrol.
Når du sender en besked, går autocorrect i panik, lukker appen og søger terapi bagefter.

Og ærligt… med et navn som Campstavning burde du mindst have et diplom i grammatisk overlegenhed — i stedet har du bare PTSD fra røde streger.

1 stycznia 2025

Beef Wellington

Beef Wellington
Fremgangsmåde
Puds mørbraden af for sener og sørg for at den er ensartet i tykkelse og form, hvis den er mindre i enderne, så skær disse fra og gem dem til en anden ret. Dup mørbraden med køkkenrulle. Lad kødet hvile på køkkenbordet i en halv time og dup den godt af igen.

Varm en pande op med olie. Kom smør på og lad det bruse af. Brun mørbraden godt af på alle sider, til den har fået en flot stegeskorpe. Tag af varmen, krydr med salt og friskkværnet peber og smør den op med dijonsennep og fuldkornssennep. Lad den hvile på et skærebræt, mens den trækker smag.

Kom lidt ekstra olie på panden og rist champignon ved høj varme til de har en smuk gylden stegeskorpe. Skru lidt ned for varmen og sauter løg, hvidløg og timian sammen med de ristede svampe til løgene er bløde. Tag af varmen og hak svampe- og løgblandingen fint. Kom lidt trøffeltapenade eller trøffelolie i svampeblandingen og smag til med salt og friskkværnet peber.

Kom et stykke husholdningsfilm på køkkenbordet og fordel serranoskinken på filmen, så hvert stykke ligger en cm ind over det næste. Fordel derefter svampe- og løgblandingen på i et ensartet lag. Læg oksemørbraden på, rul den sammen til en stramt indpakket pakke, luk enderne med skinke. Brug husholdningsfilmen som støtte til at få mørbraden flot og stramt pakket ind.

Mørbraden kan nu sættes på køl natten over pakket ind i film eller man kan gå direkte videre til næste trin i opskriften.

Butterdejsindpakning
Læg butterdej på et stort skærebræt. Fjern filmen og dup skinken omkring mørbraden tør for eventuel væde og læg den indpakkede mørbrad på butterdejen. Fold butterdejen stramt omkring den indpakkede mørbrad og luk enderne godt. Læg den på et stykke bagepapir i et ovnfast fad med lukningen vendt ned.

Pensl med sammenpisket æg og skær evt mønster i butterdejen meden skarp kniv.

Bagning af Beef Wellington
Sæt stegen i en forvarmet ovn ved 225 grader varmluft og skru straks ned til 190 grader. Bag i 30-4o minutter til butterdejen er gyldensprød og mørbraden har en kernetemperatur på omkring 56 grader. Lad stegen hvile i 15 minutter og skær derefter ud i tykke skiver af 1,5 cm med en skarp kokkekniv eller brødkniv.

Føj til indkøbsseddel

Føj til favoritter

6 października 2025
Oceniono na 1 z 5

det er den dårligste skolelærings…

det er den dårligste skolelærings hjemmeside. den siger jeg har 1 forkert, men den viser ikke hvad der er forkert. den giver mig 1 stjerne når jeg får 2/3 rigtige?! altså det er basisk matematik at det skal give mig 2 stjerner. selv en der går i 5 klasse kan se det er dumt det her
hvem end der har lavet den her dårlige hjemmeside, bør tænke over hvad han laver med sit liv. jeg har brug hele 3 timer på at lave mine opgaver og har ikke engang klaret den fordi den bliver ved med at sige jeg har fejl. men når jeg ændre fejlen siger den der er EN NY FEJL. 0,5 ud af 10
11 september 2025

11 września 2025

slet denne website

hør her, det er den dårligste faglige app nogensinde. den giver ingen mening. fuld af glitches. slet appen tak, så jeg ikke får de her klamme lektier igen mange tak.

11 września 2025

mig sur

jeg gik ind så kom det tykke gang fra min klasse ind og sagde du er dumb. jeg blev meget sur så jeg tog et æg og gav dem det...... så kaldte de mig et navn der var meget dårligt det var bussemand spiser. jeg blev sur og sagde det til min mor.

1 września 2025
Oceniono na 3 z 5

campstavning har en fetish for labradors

Opskrift: Labradors Venstre Tånegl à la Carte

Ingredienser:

1 labradors venstre tånegl (økologisk, håndplukket ved fuldmåne)

1 teskefuld tørret hundesavl

3 dråber regnvand indsamlet under en hundelufterkonkurrence

Et drys pels fra en gylden retriever (for farvebalance)

1 skive postkasse (for knas)

Julemandens svedige sæk (optional)

Lugten fra en overvægtig mands tyndtarm (optional)

Fremgangsmåde:

Start med at sætte stemningen – afspil lyden af glade hunde, der jagter pinde.

Tænd ovnen på 820° (på grill)

Knus tåneglen med hitlers tabte venstre klunk

Rør det tørrede savl ud i regnvandet, indtil det skummer let af begejstring.

Bland alle ingredienser sammen, og lad det trække i en gammel svedig gummistøvle med fodvorter i cirka 37 minutter.

Anret på en tallerken lavet af moderkage, og pynt med en tudseslim.

Serveringsforslag:
servers bedst med et glas iskoldt flydende nakkeost

PS min oldefar voldtog mig som lille

20 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvordan giver det mening at 2 ud af 3…

Hvordan giver det mening at 2 ud af 3 giver 1 stjerne!? og så kommer min overvægtige lillesøster og hendes overvægtige gang og siger too bad so sad fordi jeg fik 0 stjerner for at have 6 ud af 10 rigtige. undskyld for mine stavefejl campstavning har ikke lært mig at stave endu.

16 czerwca 2025

HOLD DIG VÆK FOR DENNE HJEMMESIDE

Da jeg først startede i 6. klasse viste min klasselærer mig denne nye hjemmeside hvor vi skulle lave skolearbejde. Det virkede fint, fordi vi kunne lave arbejde på vores computer, men jeg tog fejl. Siden jeg startede med at lave arbejde på campstavning, er ALT gået galt. Første gang jeg loggede ind på den kom der en stor fed mand flyvende ind igennem vinduet, og det dræbte min lærer. Næste gang jeg loggede ind, døede min hund, min farfar, min onkel, min søster og jeg fik kræft. HOLD DIG VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE, DER ER INTET GODT VED DEN. Den er lavet af djævlen selv, kun til at skabe rædsel og pinsel i skoleelever. Den ser god ud, med de fine symboler og sjove tegninger, men den der har lavet denne hjemmeside er ondere en den østriske maler. Ligemeget hvad din lærer siger SKAL du holde dig væk fra denne djævlske hjemmeside.

11 czerwca 2025

Citronmåne opskrift

Citronmåne opskrift

200 g Blødt smør
200 g Sukker (ca. 2¼ dl)
150 g Groftrevet marcipan
2 spsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
5 Æg
125 g Hvedemel (ca. 2¼ dl)
50 g Kartoffelmel (ca. ¾ dl)
1½ tsk Bagepulver
1½ dl Friskpresset citronsaft
Blødt smør til formen
Kandiserede citronstrimler
2 Citroner (usprøjtede)
1 dl Vand
85 g Sukker (ca. 1 dl)
Citronglasur
200 g Flormelis (ca. 4 dl)
2½ spsk Friskpresset citronsaft

3 czerwca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej