Campingspecialisten Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mycket proffsigt bemötande och väldigt snabb leverans. Beställde ett par Isabella stolar och dom hade marknadens bästa priser. Kollade även andra varor och varugrupper och dom har absolut dom mest kon... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi er af vores forsikringsselskab blevet gjort opmærksom på, at vi skal have en GPS tracker monteret i vores Benimar 468. Ellers dækker forsikringen ikke. Vi kontakter derfor Camping specialisten som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep turystyczny

Napisane przez firmę

Campingspecialisten är unika av flera anledningar, vilket gör dem till en föredragen aktör inom camping- och friluftsbranschen. Här är några faktorer som särskiljer dem: Brett och specialiserat utbud: Campingspecialisten erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av campingprodukter och tillbehör. Deras expertis inom området gör att de förstår vad som krävs för en lyckad campingupplevelse och kan erbjuda produkter av högsta kvalitet – allt från tält och campingmöbler till avancerad utrustning för mer äventyrliga resor. Kundfokus och rådgivning: De sätter kunden i centrum och erbjuder skräddarsydd rådgivning, något som inte alltid är självklart hos större kedjor. Oavsett om det gäller nybörjare eller erfarna campare ser de till att varje kund får rätt produkter baserat på deras behov och campingstil. Deras kunniga personal har djupgående erfarenhet och kan erbjuda personlig vägledning. Hög produktkvalitet och hållbarhet: Genom att noggrant välja produkter från välkända märken som har fokus på hållbarhet och funktionalitet, säkerställer Campingspecialisten att deras kunder får tillgång till utrustning som håller över tid och klarar de tuffaste utmaningarna i naturen. Detta gör att kunder kan lita på deras produkter, oavsett väderförhållanden eller terräng. Engagemang för friluftsliv: Campingspecialisten är inte bara en återförsäljare – de är passionerade campare och friluftsmänniskor själva. Deras personliga engagemang för friluftslivet återspeglas i deras arbete och bidrar till deras genuina förståelse för kundernas behov. Detta ger dem en unik position, där de inte bara säljer produkter utan också inspirerar och ger tips om hur man kan maximera sina naturupplevelser. Innovativa lösningar: De ligger i framkant när det gäller att introducera nya, innovativa lösningar inom campingutrustning. Detta inkluderar allt från smart förpackningsdesign till teknologiskt avancerade produkter som gör campingen bekvämare och mer tillgänglig för alla. Sammanfattningsvis är Campingspecialisten unika tack vare sin djupa kunskap, sitt breda sortiment, sitt engagemang för kunderna och deras passion för friluftsliv. Deras förmåga att kombinera kvalitet, innovation och personlig service gör dem till en ovärderlig partner för alla som älskar att campa.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Rekommenderar Campingspecialisten

Rekommenderar Campingspecialisten, snabb leverans av produkt, och snabbt svar på Kundservice! Väldigt hjälpsamma är de också på Kundtjänsten!

10 lipca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice. Vi försöker alltid vara så snabba och hjälpsamma som möjligt, och det är väldigt roligt att det uppskattas.

Varmt välkommen åter till Campingspecialisten!

Rekommenderar Campingspecialisten!

Gjorde en beställning på en Truma Inet X panel, hade frågor efter jag gjort beställningen, och fick svar på 10 minuter över mail! Riktigt bra kundservice, Rekommenderar Campingspecialisten

16 lipca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både din Truma iNet X-panel och vår kundservice. Vi strävar alltid efter att svara snabbt och ge den hjälp våra kunder behöver – därför är det extra roligt att höra att du upplevde just det.

Tack också för din rekommendation – det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka till Campingspecialisten när du behöver mer campingutrustning eller har frågor.

Teamet på Campingspecialisten

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både återkopplingen och den snabba leveransen. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Bra service

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi uppskattar det och är glada att du är nöjd med vår service. Välkommen åter!

Grymt bra kundservice!

Grymt bra kundservice!
Hade problemet med en vara fick svar och hjälp blixtsnabbt.
Snabba leveranser.

3 lipca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och leveranser. Det är precis så vi vill att det ska fungera – snabbt, smidigt och med full support. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb o bra leverans

Snabb o bra leverans

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för din recension! Vi är glada att leveransen levde upp till dina förväntningar. Välkommen åter!

Snabb leverans, bra kundservice

Snabb leverans, bra kundservice!

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice. Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 1 z 5

Beställde hem leverans och betala extra…

Beställde hem leverans och betala extra men de fick jag inte plus de var fel matta

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att det blivit fel både med leveransen och produkten. Vi ersätter självklart fraktkostnaden och vill gärna rätta till det som blivit fel. Hör gärna av dig till oss på info@campingspecialisten.com så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Teamet på Campingspecialisten

Oceniono na 5 z 5

Bra pris och super snabb leverans.

Odpowiedź od Campingspecialisten

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Välkommen åter!

Toppen!!!

Snabb leverans! Topp kundsupport! Jättebra pris! 100%
nöjd.

20 czerwca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är 100% nöjd – det betyder mycket för oss. Välkommen åter! 😊💯

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra bemötande av…

Snabb leverans och bra bemötande av personal, rekommenderar ⭐️ /William

Hej William,
Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och bemötandet från vår personal. Dina ord betyder mycket för oss. Varmt välkommen åter! ⭐️

Oceniono na 5 z 5

Beställde stolar som kom hem som en…

Beställde stolar som kom hem som en annan stol. Men, Andreas kom hem och hämtade upp de stolarna och det var inga som helst problem med kreditering av fakturan. Tyvärr finns inte dessa stolar kvar i Sverige men hittade i Danmark. Slutet gott, allting gott!

13 maja 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för att du delade din upplevelse! Tråkigt att det blev fel med leveransen från början, men skönt att höra att upphämtning och kreditering gick smidigt. Även om varan inte fanns kvar i Sverige, är det bra att du kunde hitta den i Danmark till slut. Slutet gott, allting gott!

Oceniono na 5 z 5

Snabba leveranser till mycket stor…

Snabba leveranser till mycket stor belåtenhet.

3 czerwca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada att våra snabba leveranser uppskattas och att du är så nöjd. Din belåtenhet betyder mycket för oss!

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för din recension! Vi är glada att leveransen gick snabbt – varmt välkommen åter!

Föredömlig service och kundbemötande

Varan fanns inte i lager. Fick frågan om jag ville vänta eller annullera ordern. Jag valde att vänta, men det fanns en faktura hos Klarna med närliggande förfallodatum. Blev glatt överraskad för ett telefonsamtal med information att man återkallar fakturan och att avisera mig när varan fanns för leverans. Allt har sedan klaffat perfekt och varan levererades till och med hem till mig, inte genom ombud. Jag är glad och imponerad av fin service och ett föredömligt kundbemötande. Tack!
P.S. Varan stämmer helt med beskrivning och fungerar perfekt.

30 maja 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi är väldigt glada över att höra att allt löste sig smidigt, från hanteringen av fakturan till leveransen hem till dig. Det är precis den typ av service och kundbemötande vi strävar efter – och det är härligt att höra att du är nöjd både med varan och hur allt hanterades.

Tack igen för ditt förtroende och dina vänliga ord – det betyder mycket för oss!

Oceniono na 3 z 5

Har ännu inte fått min leverans på…

Nu har paketet kommit. En liten miss med leveransen men sådant händer. För övrigt trevligt bemötande av personalen på Campingspecialisten.

1 maja 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar den lilla missen med leveransen, men är glada att allt ordnade sig till slut. Det betyder mycket för oss att du uppskattade bemötandet från vår personal – vi strävar alltid efter att ge både bra service och ett personligt bemötande.

Varmt tack för din förståelse och för att du valde Campingspecialisten!

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack så mycket för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med både varan och den snabba leveransen. Vi hoppas du får mycket glädje av ditt köp!

Mycket bra 🙏

17 kwietnia 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Stort tack för din fina kommentar – mycket bra är precis vad vi strävar efter! 🙏 Vi är glada att du är nöjd och hoppas att du får stor nytta av din vara.

Oceniono na 4 z 5

Go camp tvättmaskin

Bra produkt som tar liten plats man kan ta den med sig.

13 marca 2025

Odpowiedź od Campingspecialisten

Tack för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd med produkten och att den är smidig att ta med sig. Vi hoppas den kommer till stor nytta på dina äventyr!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej