CamilConcep ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Velkommen til CamilConcep – din destination for enestående modeoplevelser. Grundlagt med en passion for stil og en drøm om at skabe en verden, hvor hvert tøjstykke fortæller sin egen unikke historie, er vi her for at forvandle din garderobe med tidløs elegance og moderne flair. Hos CamilConcep tror vi på kraften i detaljen og det enkle. Vores kollektioner er nøje udvalgt og designet med fokus på kvalitet, komfort og et tidløst design, der både inspirerer og udtrykker individuel stil. Fra vores signaturkjolen "Aurora Elegance" til hver ny linje vi introducerer, er hver kreation skabt med tanke på den moderne kvinde, der værdsætter både æstetik og funktionalitet i sit tøj.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

8 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Aurora Elegance kjolen fra CamilConcept…

Aurora Elegance kjolen fra CamilConcept er virkelig noget særligt! Jeg købte den for nylig, og den overgår mine forventninger. Den sidder perfekt, og materialet føles blødt og behageligt mod huden. Jeg har allerede haft den på til både en fest og en almindelig dag, og den fungerer lige godt til begge dele. En klar favorit i min garderobe!

2 sierpnia 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at Aurora Elegance kjolen har overgået dine forventninger, og at du føler dig godt tilpas i den – både til festlige lejligheder og til hverdag. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med kvaliteten og pasformen. Vi stræber altid efter at skabe tøj, der både er stilfuldt og behageligt, og det glæder os at vide, at vi har ramt plet med denne kjole. Tak fordi du valgte CamilConcep, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen snart! 🌟

Kvaliteten i top

Camilconcep leverer et yderst professionel kundeservice og med kvaliteten i top.
Kjolerne er lækkert luksuriøst stof, som har en helt perfekt pasform. Utrolig flotte farvevalg, og med helt perfekte flotte snit.
Det kan ikke beskrives, hvor behagelig stoffet er og yderst pæn. Ingen hverken fnuller og slid kan ses på kjolerne.
Kjolerne kan bruges til både fin påklædning eller som hverdags kjole, kan styles let til ens egen smag.
KÆMPE anbefaling herfra!🤩

2 sierpnia 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med både vores kundeservice og kvaliteten af vores kjoler. Vi lægger stor vægt på at levere produkter, der både ser godt ud og føles behagelige at have på, så det glæder os meget, at du har haft en positiv oplevelse. Din ros om pasformen, stoffet og farvevalget betyder meget for os. Vi er også glade for, at du synes, kjolerne er alsidige og kan styles efter din egen smag. Tak for din store anbefaling – det gør os utroligt stolte! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. 💖

Meine Mutter sieht toll aus in Mint

Meine Mutter sieht toll aus in Mint! Der Service hat wunderbar geklappt, gerne wieder!

30 lipca 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihre Mutter in Mint großartig aussieht und dass der Service zu Ihrer Zufriedenheit war. Wir schätzen Ihr Vertrauen und freuen uns darauf, Sie und Ihre Mutter in Zukunft wieder bedienen zu dürfen. Vielen Dank, dass Sie sich für CamilConcep entschieden haben! 🌸

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og god service

31 lipca 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse både med vores kvalitet og service. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos CamilConcep! 😊

Super fin kjole

Super fin kjole.
Flot snit.

26 lipca 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes godt om kjolen og dens snit. Det betyder meget for os, at vores design lever op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af kjolen, og ser frem til at betjene dig igen hos CamilConcep! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Det var den perfekte gave til konen

Det var den perfekte gave til konen, Kvaliteten er fremragende, stoffet føles luksuriøst, og pasformen er perfekt. Farven er præcis som vist på billederne, Leveringen var hurtig, og kundeservicen var i top. Jeg kan varmt anbefale denne butik og vil helt sikkert handle her igen!

13 lipca 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at kjolen var den perfekte gave til din kone, og at både kvaliteten, pasformen og farven levede op til dine forventninger. Det er også dejligt at høre, at leveringen og kundeservicen har været i top. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen hos CamilConcep! 😊

Das Kleid sieht super aus

Das Kleid sieht super aus. Sehr gute Qualität, unproblematische Lieferung. Gerne wieder!

8 lipca 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen das Kleid so gut gefällt und dass Sie mit der Qualität und der Lieferung zufrieden sind. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei CamilConcep begrüßen zu dürfen! 😊

Oceniono na 5 z 5

Super god produktkvalitet og glimrende…

Super god produktkvalitet og glimrende service. Nem og hurtig ombytning af størrelser

1 lipca 2024

Odpowiedź od CamilConcep ApS

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktkvaliteten og vores service. Det er skønt at vide, at ombytningen af størrelser var nem og hurtig for dig. Vi stræber altid efter at gøre det så let som muligt for vores kunder. Vi ser frem til at handle med dig igen hos CamilConcep! 😊

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej