Oceniono na 5 z 5

Dejligt med en helt særlig butik i Aarhus - efter min mening den bedste 💫 Hver eneste vare er nøje udvalgt med fokus på stil og kvalitet. De har de lækreste ting – tøj, smykker og meget mere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg talte med Mette fra Came studio, som var sød og forsikrede mig om at varerne ville blive afsendt samme dag, så jeg kunne modtage dem allerede dagen efter. Jeg fik min pakke som aftalt med en sød o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Webshoppen er super overskuelig og nem at finde rundt i, med et lækkert udvalg af mærker i flere prisklasser – der er virkelig noget for enhver smag. Servicen er helt i top, og leveringen er både hur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt en ørering, og inden de kom med den, kontaktede de mig for at sikre, at jeg ikke skulle bruge et par, da jeg kun havde bestilt et stk. 👌 Jeg havde bestilt forkert leveringsform, m... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Fashion webshop og styling til kvinder

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og ekspedition også når…

Hurtig levering og ekspedition også når varen ikke passer

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop. Vi sender altid ordrer afsted med det samme, så leveringen sker indenfor 1-2 hverdage. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte online og varen blev leveret super hurtigt - smukt pakket ind.
Rigtig god oplevelse!

31 lipca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter en stor ære i at levere jeres ordrer hurtigt. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

hurtig levering og god bytte…

hurtig levering og super god bytte service 👍

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores service. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

Altid den sødeste betjening og masser…

Altid den sødeste betjening og masser af lækre varer 🤗

21 lipca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din dejlige anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores service og vores lille butik i Risskov. Kh. Camilla & Mette

Altid tip top service

Altid tip top service. Camilla er nem at arbejde med, når man ringer og har brug for hjælp.

1 lipca 2025

Super lækker

Super lækker, lille forretning.Var mit første besøg, og vil bestemt komme igen :)

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din anmeldelse af vores butik i Risskov. Vi glæder os til at se dig igen. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

Dejlig butik med fine styles og rigtig…

Dejlig butik med fine styles og rigtig god og personlig vejledning. Gik derfra med en god fornemmelse af at have fået det rigtige med hjem

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Tak for anmeldelsen af vores butik. Vi er glade for at du kan lide vores service og betjening. Vi elsker at hjælpe og vejlede vores kunder, så de kommer hjem med det rigtige. Vi glæder os til at se dig i butikken igen. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

Opmærksom og meget venlig betjening

Opmærksom og meget venlig betjening. Det var en fornøjelse at købe tøj og gavekort i jeres fine butik. Kommer snart igen :-)

13 czerwca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for den dejlig anmeldelse af både vores service og butik. Vi glæder os til at du kommer igen. Kh. Camilla & Mette

Skøn butik

Skøn butik. Super sød betjening.

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores lille butik. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

Elsker at komme i denne lille skønne…

Elsker at komme i denne lille skønne butik. Rigtig fint varieret udvalg og ikke mindst en fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale Camestudio.

4 czerwca 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din dejlige anmeldelse af vores butik. Vi er rigtig glade for at du kan lide vores univers og service. Tak for anbefalingen, det betyder meget for os. Kh. Camilla & Mette

God og hurtig service

God og hurtig service, også ved refundering efter returforsendelse

30 maja 2025

Odpowiedź od Camestudio

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at du kan lide vores service. Kh. Camilla & Mette

Super hurtig service online

Super hurtig service online, meget imødekommende og hjælpsom i butikken

31 maja 2025

Oceniono na 5 z 5

Handlede i den fysiske butik

Handlede i den fysiske butik - super kompetent og god betjening - og et virkeligt lækkert udvalg af tøj i god kvalitet!

9 maja 2025

Odpowiedź od Camestudio

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores service og udvalg i butikken. Kh. Camilla & Mette

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Kan varmt anbefale at handle hos Came Studio

23 kwietnia 2025

Odpowiedź od Camestudio

Tak for din fine anmeldelse, vi har glade for at du kan lide at handle hos os. Kh. Cammilla & Mette

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej