cameodesign.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alltid superbra service och återkoppling. Serviceminded, tipsar alltid om smycken som passar en. Varit supernöjd med alla mina köp från Cameo och det är minst 20 stycken… Enda minuset är att jag sakn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den mest omtänksamma och välsorterade smyckesbutiken du kan tänka dig! Behöver du hjälp med att välja? Då får du omedelbar och proffsig återkoppling av Camilla! Kan inte ge annat än Fem stjärnor, även... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Camilla är väldigt serviceinriktad och kommer med små tips som jag som kund uppskattar. Jag har handlat främst i butiken men sedan den stängde har jag handlat två gånger online och varit supernöjd med... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. również w kategorii:
  3. Projektant biżuterii
  4. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Cameo Design är en webbaserad smyckesbutik som jag, Camilla Lundström, startade sommaren 2005. Mellan 2005 och 2024 fanns Cameo även som butik i centrala Uppsala, men då webbutiken hade mycket större tillväxt så valde jag att lägga all fokus på den. Du kan dock fortfarande hämta dina paket fraktfritt hos vår f.d. butiksgranne, MiraMar. Jag handplockar noggrant alla smycken från våra leverantörer. Är det t.ex. ett par örhängen som är för tunga, eller ett halsband där låset faller fram, så köper jag inte in dem. Alla smycken är nickelsäkra, det som tidigare benämndes nickelfritt. Jag har själv nickelallergi, så smyckena är väl utprovade. I princip alla smycken finns på lager i Uppsala. Är det något smycke som är tillfälligt slut så står det tydligt längre leveranstid. Välkommen att höra av dig om du har frågor 🤗 Vänliga hälsningar Camilla.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Toppen!

Supertrevlig o snabb service. Lätt att få kontakt vid frågor eller reklamation. Rekommenderas.

18 sierpnia 2025

Tydliga bra bilder.

Tydliga bra bilder.
Ofta rörliga bilder med smyckena ”på”.
Mycket snabb leverans.
Ger en känsla av att detta verkligen är ett seriöst företag.
Rekommenderas varmt.

21 sierpnia 2024

Odpowiedź od cameodesign.se

Tack snälla Matilda för ditt fina omdöme 🤗 Jag blev så glad!

Toppen butik

Cameo har ett fint och varierat utbud av smycken för olika smaker. Servicen är snabb och trevlig, och leveranserna fungerar alltid smidigt. En pålitlig webbutik som jag gärna handlar från igen.

1 sierpnia 2025

Tack snälla Johnny 🤗

Oceniono na 5 z 5

Cameo ger trygghet i smyckesval!

Cameo ger alltid jättebra tips på smycken som passar till de kläder jag tänkt ha vid speciella tillfällen. Jag känner mej så trygg med hennes förslag och få alltid komplimanger för det jag köpt.

24 lipca 2025

Tack snälla ❤️

Smycken

Fina smycken, snabb leverans, super trevlig och hjälpsam.
Jättenöjd med mina örhängen och matchande halsband!

14 sierpnia 2024

Odpowiedź od cameodesign.se

Tack snälla Rosio för ditt fina omdöme 🤗 /Camilla.

Oceniono na 5 z 5

Bästa stället att kolla på presenter

Bästa stället att kolla på presenter. Stort sortiment med flera märken. Snabb leverans, vackert inslaget om man vill, fina bilder på hemsidan. På instagramkontot finns många smycken även på film. Rekommenderas starkt!

Odpowiedź od cameodesign.se

Tack bästa Ulrika ❤️ /Camilla.

Bra utbud

Bra utbud . Snabb service . Trevlig tjej som äger företaget 🙂

Odpowiedź od cameodesign.se

Tack snälla Cecilia 🥰 /Camilla.

Alltid supernöjd!

Camilla är alltid så gullig och vänlig. Har alltid varit så nöjd när jag handlat därifrån! Nu var det ett tag sen jag köpte nåt men såklart denna butik får mitt högsta betyg då jag jämt är nöjd!

1 stycznia 2025

Odpowiedź od cameodesign.se

Tack för ditt superfina omdöme Mikaela 🤗 Jag blev superglad 😃 Kram /Camilla.

För alltid stamkund!

Jag har handlat många gånger hos Cameo och allt sköts superproffsigt! Verkligen förstklassigt med vänligt bemötande, snabba svar, snabb hantering och superfina paketinslagningar när man behöver det. Varm rekommendation!

10 maja 2025

Tack bästa Linn ❤️❤️❤️

Fantastiskt!

Cameo har den BÄSTA kundservicen man kan önska! Otroligt kunnig, hjälpsam och inspirerande!

7 sierpnia 2025

Tack fina Lovisa ❤️

Snabb personlig service

Snabb personlig service, Camilla som driver Cameo har verkligen kunden i fokus. På hennes Instagramkonto visar hon upp smycken på sig själv i olika filmklipp blandat med lite bilder ur hennes liv vilket gör butiken personlig som jag gillar. Vill man se hur ett specifikt smycke ser ut på fixar hon det direkt!

Tack fina Petra ❤️

Bra utbud

Bra utbud, bra presenterat på hemsidan och snabb leverans 😍

24 maja 2025

Tack snälla Ida 🥰

Oceniono na 5 z 5

Perfekt presentbutik med det lilla extra!

Alltid med ett fint bemötande och alltid fantastiska paketinslagningar när det ska vara presenter. Snabb återkoppling och leverans. 🤩

4 czerwca 2025

Åh, vad fint skrivet! Tack Ulrica 🤗

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej