Oceniono na 1 z 5

Total dårlig oplevelse med en købt julegave som man ikke returnere med flg begrundelsen. "jeg beklager men det er meget svært for os at koordinere med alle vores kunder, hvornår de køber deres... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hjemmeside, nem at navigere rundt i, god præsentation af produkterne. virkelig hurtig levering med gls. trøjerne er i en kvalitet jeg ikke regnede med, de burde koster det dobbelte af hvad de gø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt perfekt! Trøjen er super god kvalitet med små fine detaljer på ærmerne, kraven og det lille cc logo. Leveringen skete 2 dage efter bestillingen af trøjen. Håber I fremtiden, at der kommer flere v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Simpelthen blevet min yndlings trøje! Jeg har lige været i spanien hvor det var utroligt varmt. Men min nye Calme trøje var både meget ventilerende, vanvittigt behaglig og mega stilet. Meget store... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

CALMÈ CLUB® IS FOUNDED BY TWO FRIENDS EAGER TO CREATE SOMETHING COMPLETELY NEW.. Everything Is Limited, Pre-Made And Ready To Ship.

3,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Total dårlig oplevelse - service

"jeg beklager men det er meget svært for os at koordinere med alle vores kunder, hvornår de køber deres julegaver. Nogen køber ugen inden, nogen køber 1 måned inden - jeg håber vi har din forståelse "

Julegave købt 3 december og ønsker ombytning af størrelse 5 Januar.

Og det var ikke fordi der skulle betales penge tilbage blot en ombytning af størrelse (da deres guide i størrelser på hjemmesiden også er helt af H til.

15 stycznia 2026

Pas på

Kun 14 dages returret, også i forbindelse med julen. Ingen mulighed for telefonisk kontakt, og mails til deres support bliver ikke besvaret. Pas meget på med at handle der.

15 grudnia 2025

Dårlig bytteservice

Dårlig bytteservice !
Købte i forbindelse med BlackFriday en Julegave - som af gode grunde blev givet d. 24/12.
Gaven passer desværre ikke og det viser sig jo så - at siden holder sig meget bogstavligt til 14 dages returret. Og er ikke til at forhandle med . . . så køb af julegaver bør ikke ske før tid - hvilket IKKE kommer til at ske . . . altså kan vi ikke handle her igen.

28 listopada 2025

Hej,

Vi forstår godt frustrationen i forbindelse med køb af julegaver, og vi forsøger altid at hjælpe vores kunder inden for de gældende bytte- og returvilkår.

Når det er sagt, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice med dit ordrenummer og den e-mailadresse, der er anvendt ved købet. Så vil vi gerne se nærmere på din konkrete sag og undersøge, om der er mulighed for at finde en løsning.

Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal sidde tilbage med en dårlig oplevelse, og vi håber, du vil give os mulighed for at hjælpe.

Fupfirma

Fupfirma. Vil ha mere for at ombytte samme vare til en anden størrelse ‘fordi den ikke længere er på tilbud’

Vil ikke hjælpe med en retur når deres retur system konstant kun tager mig til en side der opkræver flere penge.

STAY AWAY fra det her fup firma der ikke over hoved ved hvad kundeservice er. Køb ikke fra dem!!!!

Addendum: De har nu kontaktet mig, ikke for at ombytte trøjen uden at jeg skulle betale 300 kroner mere, for det synes de er helt ok (det står åbenbart begravet i de handelsbetingelser ingen læser), men for at bede mig fjerne dette review fordi ‘de endelig har sendt mig et returlabel’. Det kan næsten ikke blive mere amatøragtigt. De er ligeglade med at deres betingelser er urimelige, men er bange for reelle reviews. Suspekt.

30 grudnia 2025

Hej Jan,

Som belyst i vores mailkorrespondance har vi imødekommet din henvendelse og fundet den bedste løsning for dig.

Når en vare er købt på tilbud, kan en ombytning til en anden størrelse desværre ikke altid ske til samme pris, hvis varen ikke længere er på kampagne og/eller tilgængelig varelager.
Dette fremgår af vores handels- og returvilkår, som gælder for alle ordrer.

Vi håber ikke du har følelsen af ''fupfirma'' - du har fået hjælp og returneret din vare til fuld refundering.

Vi beklager hvis din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål

Hilsner

Fuldstændig elendigt firma

Fuldstændig elendigt firma. Jeg havde købt en sweater d 1 december i gave som desværre ikke kunne passes alligevel. I og med jeg skulle give den i gave d 24 fortæller de mig nu jeg ikke kan få pengene tilbage. De svarer utroligt langsomt og deres retur metode er så forvirrende. Fraråder alle at handle med dem her hvis I gerne vil undgå bøvl

30 grudnia 2025

Hej Noah

Tak for din anmeldelse. Vi har forsøgt at svare tilbage, men det er ikke muligt at sende dig emails i øjeblikket. Den melder fejlafsendelse grundet din indbakke er fyldt.
Vil du prøve at kontakte os fra en anden email konto? Så vil vi fortsat gerne tilbyde dig hjælp.

Dbh.

Dårlig oplevelse hos Calmeclub

Jeg har købt en af jeres hoodies, men da jeg modtog den, viste det sig, at den er for lille. Jeg har derfor bedt om at få tilsendt en returlabel på mail, men i svare desværre ikke og jeg har ikke fået noget svar endnu.

5 grudnia 2025

Hej Nikolaj

Det er vi naturligvis kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at alle oplysninger om returnering fremgår flere steder på vores hjemmeside, ligesom de også er inkluderet i den ordrebekræftelse, der blev sendt til dig på mail ved købet.

Når det er sagt, er det vigtigt for os, at din oplevelse ender godt. Du er derfor meget velkommen til at række ud til os igen, og vi hjælper dig gerne personligt med din retur, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre.

Oceniono na 1 z 5

I’ve been trying to return a shirt for…

I’ve been trying to return a shirt for three weeks now, but I feel like I’m being strung along. First, I tried to get a return label through the website, but instead of paying 49 DKK, I was asked to pay €49. Then I contacted customer service, and they said they would send me a return label. Now another week has passed, and I still haven’t received anything. I would advise others not to order from here.

7 września 2025

Hi Tom,

Thank you for your message.
As mentioned, this was a technical error that we would resolve as soon as possible. We have tried to reach out to you and already have a return label ready for your use.
Please reach out on support@calmeclub.com - and we will help you.

Best regards

Passt zu jedem Outfit!

Es lief alles super ab - von der Bestellung über den Versand bis hin zum Produkt an sich. Das Shirt entspricht den Vorstellungen, die man über die Webseite erhalten hat und macht sich einfach super zu jedem Outfit.

30 września 2024

10/10 handelsoplevelse med CalméClub

Jeg har bestilt to trøjer fra CalméClub og er super tilfreds med det hele! Trøjerne er i enormt god kvalitet, og pasformen er let oversize og super cool.
Inden købet havde jeg en virkelig positiv oplevelse med kundeservice, som var enormt behjælpelige med at guide mig og svare på mine spørgsmål. Topprofessionelt og fantastisk god service.
Bestillingsprocessen var også tip top, og leveringen var super effektiv. Trøjerne ankom blot to dage efter bestilling!
Alt i alt en virkelig tilfredsstillende oplevelse at handle med denne side, og jeg er så forelsket i mine nye trøjer.
Jeg vil absolut anbefale siden til andre og vil med garanti handle her igen i fremtiden!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej