Jeg fikk varen som avtalt, men problemet kom da jeg skulle retursende varen. Jeg returnerte med helthjem da jeg fikk beskjed om at det var ok. De hentet aldri pakken og den ble sendt tilbake til meg.... Zobacz więcej
Jeg kjøpte Hay puter og valgte a bestille dem fra Cahetu Pga utvalget og at de var en del billigere enn hos andre nettsteder.. Varene ble sendt veldig kjapt og tok ca 5 dager (inkl helg) fra bestill... Zobacz więcej
Lagde forkert ordre og betaling etc var gennmført da jeg opdagede det.. sendte en mail og mindre end 5 min senere, var ordren annuleret og jeg kunne bestille påny.. Varen kom dagen efter, indpakket ti... Zobacz więcej
Skovparken 9C, 3060, Espergærde, Dania
- cahetu@cahetu.com
- cahetu.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Lækre ting & sager!
Cahetu har et meget lækker udvalg af varer. Det findes varer, der ikke lige ligger på enhver livsstilswebshop, så det er let at blive fristet
Shoppen er lækker og overskuelig. Servicen i top!
super service and fast delivery
Ordered a gift for my girlfriend. Cahetu helped me with finding the correct size and delivered in a couple of days.
Recommended
Personligt
Cahetu havde det sengetæppe jeg ledte efter og det blev sendt hurtigt. Jeg blev informeret med status og følte købet var personligt.
Jeg vil helt sikkert handle der igen
Hurtig og effektiv
Jeg modtog pakken indenfor pakken indenfor 24 timer. Det var nemt og effektivt.
Super god og hurlig levering.
Blev rigtig glad for at få et personligt og håndskrevet kort med i pakken.
God service.
Stor ros til Cahetu
Effektiv og hurtig afsendelse. havde pakken i løbet af 2 dage. Dejlig webshop, som jeg har lyst til at besøge igen. Meget tilfredsstillende og godt.
Perfekt.
Hurtig levering, upåklageligt produkt og super god service. Kunne ikke være mere tilfreds :-)
Stort udvalg af lækre produkter
Dejligt med en personlig hilsen på et håndskrevet kort. Stort udvalg af lækre og udvalgte produkter. Helt sikkert et sted jeg vil shoppe igen.
Super fin hurtig service.
Hurtig ekspedering og sjovt/rart med en lille hilsen på et kort.
Service ud over det sædvanlige
Har været rigtig tilfreds med mit køb hos denne virksomhed! Min ordre blev afgivet sent juleaften og allerede d 29. December modtog jeg min pakke. Derudover var der vedlagt en personlig håndskrevet hilsen, hvilket for mig bevidner om stort overskud og rigtig god service! Det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen!
Det eneste jeg kan sætte en finger på er at jeg manglede at få besked om at min pakke var blevet afsendt, så jeg havde en idé om hvornår jeg ville modtage min ordre og være hjemme til det, men eftersom det gik så hurtigt som det gjorde, så var det heldigvis ikke et problem! Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til dem der ønsker at handle hos denne virksomhed!!!
Mere end god service!
Vi fik allerede vores pakke 30 timer efter afgivet ordre, hvilket i sig selv er en sjældenhed. Tracking af pakkens forløb gik fra firmaets mail, med gode ønsker, personlige smilende hilsner og en kvittering med håndskrevet hilsen. Alt dette gav ikke kun en oplevelse af virksomhed der skulle sælge en vare, men en følelse af god personlig kundeservice og nærvær som er værd at fortælle andre om. Tak for god service - keep it up!
Fine produkter, dog lidt lang leveting
Fine produkter dig lidt lang levering
Super oplevelse
Varen kom hurtigt - og forsvarligt indpakket! Dejligt med en personlig hilsen:). Kan varmt anbefale virksomheden til andre.
Lækre ting og god service
Lækker og brugervenlig hjemmeside, produkter i topkvalitet og god service!
Jeg elsker Cahetu
Altid en perfekt oplevelse hos Cahetu.
Man kan fx altid regne med at det der er på lager i følge hjemmesiden rent faktisk også er der. Hurtig levering, smukt pakket ind, virkelig fint og jeg elsker mine nye møbler!!!
Helt igennem positivt!
Jeg har lagt min første odre hos Cahetu, men bestemt ikke den sidste! Jeg modtog hurtigt mine vare, de var pakket fint ind, hvilket er en service de yder ganske gratis! Fantastisk når det var til julegaver, så slap jeg for det besvær! 👏🏻 der var tilmed sat små sedler på hvor der stod hvad hver enkelt "pakke" indeholdte! Det var da bare super lækkert og nemt for mig at få skrevet til og fra kort på de forskellige ting. Alt er bare tip top, jeg har intet at sætte en finger på! Helt sikkert et besøg værd. 😊👌🏼
Fantastisk service!
Jeg havde ledt længe efter en Hay Gym Hook i grå, og fandt det tilsyneladende ellers udgåede produkt på Cahetu. Jeg bestilte den torsdag aften, og den blev sendt fredag formiddag. Modtog den mandagen efter, smukt pakket ind som bestilt - og så var den fine indpakning endda gratis!
Man får en følelse af meget personlig betjening på sitet, hvilket er rigtig dejligt. Alt i alt en super god oplevelse!
Serviceminded
Imødekommebde og hurtige, som opleves som meget personlig betjening selvom det foregår via web handel. Det er ret godt gået. Skønne og kreative varer. Handler her gerne igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.