Oceniono na 1 z 5

Middelfart: Sød personale men tydelig pinlig over den mad der blev serveret. Bestilte en medium/rare bøf, første kom som well done, den ville blive lavet om men køkkenet var i tvivl om den skulle have... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super lækker mad, dejlige lokaler og sød og venlig betjening. Mauritz Silkeborg er absolut et besøg værd, udsigten spiller maks. Det trækker lidt ind fra vinduespartierne og jeg ville gerne have haft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Middelfart afdelingen. Efter nogle skuffende madoplevelser i Kolding og Ribe indenfor den sidste uge, var forventningerne ikke alt for høje. Men en fantastisk oplevelse. Nemt at reservere bord... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Middelfart. Rengøring af toiletter er ikke tilfredsstillende. Der lugtede kraftigt af urin på alle 3 toiletter. Restauranten var lidt kold, fremstår sjusket på detaljerne, rengøring mm. og mange plett... Zobacz więcej

1. Take away
  2. Restauracja

Napisane przez firmę

Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 4 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård, tomater og salat fra det lokale gartneri og boller fra den lokale bager. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle samarbejdspartnere lever op til disse krav. Klik ind på vores hjemmeside og find din nærmeste Mauritz

2,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 3% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestiller en kop “Amerikano kaffe.”

Jeg bestiller en kop “Amerikano kaffe.”
Jeg oplever kaffen meget lidt smagende af kaffe. Jeg spørger om der er noget der forklarer, at kaffen både ser tynd og klar ud og smager meget lidt af kaffe.
“Nej kaffen er som den skal være” får jeg som svar.

13 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Utrolig lidt for pengene.

Utrolig lidt for pengene.
Vi havde fået et gavekort på "LUKSUS"Brunch inc. drikkevarer ! - Det betød at vi skulle BETALE for drikkevarerne og fik et par micro små portioner med 2 stykker tørt brød og halveret blåbær... efter at have betalt hvad der svarer til 450 kr. for kedeligt standart mad måtte vi hjem og spise bagefter - virkeligt flot !!!

9 października 2025

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse. Mauritz i Svendborg. Vi trådte ind i en næsten tom café en lørdag lidt før spisetid. Vi blev lige bedt om at flytte os fordi tjeneren lige skulle forbi med en kæmpe bestikbakke. Man kan byde velkommen på mange måder, men vi fik den med; Flyt jer lige!
Vi havde bestilt bord og tjeneren sagde at vi bare kunne finde bord 16, bord 4 fra venstre. Vi stod nok og så lidt undrende ud, så han viste os bordet med telefonen i hånden, mens han knæverede løs i telefonen. Den ene stjerne jeg giver er fordi maden ikke var kold. Find jer en anden og mere hyggelig café hvor servicen er til at få øje på.

20 września 2025

Fluer føj

En veninde og jeg var på Mauritz i Sønderborg i dag, og havde glædet os da det var et sted vi regelmæssigt besøgte, da vi ankommer virker personalet meget sur og ikke imødekommende, hvilket vi egentlig vælger at se bort fra. Herefter får vi vores bord og bestiller mad og drikke, som man jo gør. Men da vi får maden sætter vi i gang med at spise og opdager så en fed lille flue i vores natchos, helt ærligt det er for ulækkert. derimod sværmede der også med fluer rundt om maden, de må jo savne en ven. Da vi så klager til en medarbejder virker han surprised og jeg beder om rabat, men det kunne de simpelthen ikke give... for dårligt. Jeg siger til ham vi er færdig med at spise, men så kommer han efter 20min med endnu en LILLE sodavand som "undskyldning" hallo...

4 września 2025

Café Mauritz Svendborg

Café Mauritz i Svendborg.
Havde en god oplevelse på café Mauritz i Svendborg.
Vi føltes os mødt og velkommen ved receptionen af en høflig og imødekommende tjener.
Maden var udsøgt og velsmagende. Der var kælet for råvarerne og tilberedningen af disse.
Tak for en god oplevelse

4 września 2025

Uvenlig betjening

Vores selskab på 22 midaldrende kultiverede damer oplevede fra start til slut en på alle måder ikke imødekommende betjening af en ældre herre.
Vi tog det som en selvfølge, at vi måtte sidde 6 personer ved to af bordene og placerede os sådan, men nej, det var absolut ikke tilladt, kommanderede tjeneren igen og igen. Vi måtte acceptere, og 2 personer sad således for sig selv.
Nogle få fra selskabet, inklusiv jeg selv, har op til en del gange været gæster på Mauritz i Silkeborg og haft en god oplevelse ved betjening af nogle søde og servicemindede piger, og har anbefalet jer til venner og bekendte, da vi meget gerne vil støtte jer.
Men 22 potentielle fremtidige kunder fik denne aften en meget dårlig oplevelse.
Tjeneren denne aften har en adfærd, som bestemt ikke gavner jer.

20 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ville ind og spise med kæresten

Ville ind og spise med kæresten i mauritz sønderborg til frokost vi blev vist hen til bordet men efter og have sidet og ventet på at aflæge en ordre i 25 minutter gik vi da tjeneren valgte og betjene 2 kunder der lige var kommet så håber i har god tid hvis i vil spise der super dårlig service på en ellers stille mandag i cafen.

18 sierpnia 2025

Café Mauritz i Svendborg

Café Mauritz i Svendborg, blev desværre en dårlig oplevelse. Maden var god, men servicen var helt i bund. Tjenerne fulgte ikke op på om maden smagte, vi sad næsten 30 minutter og ventede på at de skulle komme og tage tallerkener efter vi havde spist. Tjenerne kiggede i vores retning, men kom ikke hen til bordet. De stod i stedet og snakkede i baren, da vi fik dem hen til bordet var undskyldningen at den ene tjener havde fri. Kommer ikke der mere.

8 sierpnia 2025

Tørt mad i Silkeborg

Silkeborg.
Fik en bøf Bearnaise sovs.
Det er en burger uden dressing eller sovs.
En meget tør omgang. Henvendte mig til personalet som sagde at bearnaise var smurt på indersiden af bollen. Jeg viste ham at der var en bolle der var med meget skrabet bearnaise på. Jeg kunne ikke smage sovsen selv om jeg kun tog en bid af bollen. Virkelig skuffet over de ik vil gi mig noget ved siden af for det var så tørt en omgang at jeg opgav halvvejs
Så de 208 kr Inc et glas vand var spild af penge.

2 sierpnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Vi spiste på Mauritz i Sønderborg.

Vi spiste på Mauritz i Sønderborg.
Hovedretten som for os var Bacon og Ost burgeren smagte rigtig godt.
Vi valgte også at bestille 2x dessert, som var brownie med is, frugt og flødeskum,- her fik vi en skål med smeltet is, og hvor brownien ikke var synlig - det sejlede bare rundt i skålen, Desserten var ret ud sagt uappetitlig og slet ikke indbydende, alligevel tog de betaling for den, på trods af at jeg fortalte at deres dessert var yders skuffende.

31 lipca 2025

Vi ventede i + 35 min i en 1/3 fyldt restaurant

Vi bestilte maden online. Efter at have ventet i ca 25 min i en 1/3 fyldt restaurant spørger en tjener om vi har fået hjælp. Vi kommenterer på at vi har bestilt online, men har ventet en del tid. Der går dog yderligere 10-15 min før vi får vores mad. De drikkevarer vi havde bestilt var de løbet tør for, tjeneren havde dog ikke helt styr på hvad det var de var løbet tør for og hvad det var hun serverede. Det virkede ikke som om der var rigtig styr på det.

29 lipca 2025

Tvivlsom køkken hygiejne

Uheldigvis sad jeg med udsyn til udlevering fra køkkenet på Mauritz i Sønderborg og havde således udsyn til hvordan køkkenmedarbejderen stak sine hele arme med ned og vende pomfritterne - altså med meget hår på arme men uden handsker eller afdækning.
Dernæst blev de øst i skåle og maden blev rettet til - også uden handsker.
Så blev håret rettet til med hænderne efter han havde klappet saltet af fingrene og han gik ud af køkkenet og bag disken for at servere.
Vi gik uden at bestille mad. Nej tak.

23 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Min kone og jeg fik 2 burgere med…

Min kone og jeg fik 2 burgere med fritter… vi begge oplever smagen og lugten af margarine (for gammelt oksekød), og fritterne var ikke færdige, flere var rå i kernen…
Besøget fandt sted på en regnfuld hverdag, og der var absolut ikke travlt…

Fortalte det til personalet, men ingen reaktion… andet end, “det er vi kede af” OG vi betalte fuld pris…

Det er ikke et sted vi genbesøger eller vil anbefale..

22 lipca 2025

dejligt sted

havde en rigtig god oplevelse på mauritz i silkeborg-supersødt personale og maden smagte skønt👍
TAK🤗

16 lipca 2025

Sønderborg - Lækker mad, men servicen kunne være bedre

Maden var rigtig god, men desværre levede servicen ikke helt op til forventningerne. Vi bestilte vores mad, og efter 30 minutter begyndte vi at undre os over, hvornår den ville komme – især da vi var de eneste gæster i caféen. Vi valgte dog at vente med at spørge, da vi regnede med, at de selvfølgelig havde styr på det.

Efter 50 minutter havde vi stadig ikke fået hverken mad eller drikkevarer, så vi henvendte os til personalet. Det viste sig, at de helt havde glemt vores bestilling. Vi ventede derefter yderligere 20 minutter, før maden endelig blev serveret.

Alt i alt var maden velsmagende, men ventetiden og den manglende opmærksomhed fra personalet trækker oplevelsen ned.

12 lipca 2024

Ringe madkvalitet

Deres brunch er elendig og madkvalitet er virkelige i bunden. Jeg bestilte 3styks byg selv brunch, vitamin smoothie var alt for surt, og nærmest gammelt. Fiskefilet var iskold, og avokadoen var brun. Jeg bestilte også en solbær lemonade som smagt af en alt alt for tynd saftevand. Jeg anbefaler ikke Mauritz Sønderborg..

5 lipca 2025

Fantastisk restrurant 😊

Fantastisk madoplevelse og blev mødt af personale, der bød os velkommen.
Blev hurtig anvist til et bord og maden blev serveret 25 min senere. God service
Lækker design i restauranten.
Rent og pænt
Kommer 100% igen og kan anbefales

23 czerwca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej