Cafelove Recenzje 39

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lækkerhed og forkælelse. Flot anretning og god smag. Bedste anbefaling herfra. Vi fik "Egg Benedict" variant med svampe og avokado. Velsmagende sauce. Fine lækre og flot anrettede Pistacie Pandekager.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min kæreste og jeg har nu spist på cafe love 5 gange. Det er fremragende mad, god service og rigtig gode drinks, flot anrettede. Indretningen med lyserøde blomster, flamingoer og grønne planter på... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg var inviteret ud af spise af min veninde, da vi skulle fejre min fødselsdag. Hun havde i forvejen bestilt bord, fortalt at det var fødselsdag og bedt om et bord tæt ved flamingoerne, da jeg el... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Besøgte Café Love og bestilte en øl på…

Besøgte Café Love og bestilte en øl på 50 cl til 70 kr., som både stod på deres menukort og online. Jeg fik dog serveret et glas på 40 cl. Da jeg nævnte det for tjeneren, fik jeg at vide, at “vi skænker lidt over stregen, så det passer”. Det gjorde det bare ikke — for selv med lidt ekstra var der stadig ikke i nærheden af 50 cl i glasset.

I praksis betalte jeg altså for 50 cl og fik omkring 40–42 cl. Det virker uprofessionelt, og det efterlod et dårligt indtryk. Jeg kommer nok ikke igen.

18 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Jeg var inviteret ud af spise af min…

Jeg var inviteret ud af spise af min veninde, da vi skulle fejre min fødselsdag. Hun havde i forvejen bestilt bord, fortalt at det var fødselsdag og bedt om et bord tæt ved flamingoerne, da jeg elsker flamingoer.
Da vi kom var der hverken flag på bordet eller tæt på de famøse flamingoer.
Nå men vi bestilte mad og da maden kom var min burger forkert, så min veninde sad og spiste imens jeg ventede på min mad.
Jeg fik så 20% på min burger og min veninde fik et tequila shot.
Super ærgerligt at der er gjort så meget ud af selve restauranten og så lidt ud af maden og betjeningen.

21 marca 2026

Dårlig stil.

Var nede og få 2 × morgenmadstallerken og kaffe. Havde et go dream gavekort (brunch for 2), og der stod der på go dream hvad man kan få for det gavekort. Og der stod der man kunne få 2 × morgenmadstallerken og 2 × filterkaffe. Men da vi skulle betale, og at jeg skulle betale ekstra, hvilket jeg ikke forstod, sagde tjeneren bag kassen, at man enten kunne vælge de 2 morgenmadstallerkener eller 2 × filterkaffe, sikke en stor løgn. De snyder hvor de kan. Der er sgu da ingen der vil give 299 kr for 2 × filterkaffe....så vær vågen folkens når i skal bruge sådan et gavekort dernede.

19 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

En sørgelig omgang pizza-buffet

Efter en sørgelig omgang pizza-buffet, skulle vi betale, og da vi sagde at vi havde studiekort, fortalte manden bag kassen at "systemet virker ikke lige nu". Men systemet virkede åbenbart godt nok til at modtage betalingen....

7 marca 2026

Virkelig god restaurant

Virkelig god restaurant, fantastisk mad, god service, og atmosfæren er fantastisk.Manager blev ved med at spørge, om alt var i orden – han var virkelig venlig og hjælpsom.

21 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

En mega flot restaurant med en…

En mega flot restaurant med en fantastisk placering. Maden smagte formidabelt, ekstrem gode pomfritter.
Var dog virkelig skuffet over den ansvarlige/manageren han virkede som om han altid var efter de søde piger der lavede en ellers god kundeservice, han kiggede over skulderen på dem ved alt hvad de gjorde og alt hvad de gjorde var forkert selvom han så gjorde præcis det samme efter, det lød som om han snakkede ned til dem og det var lidt skræmmende at tænke på de søde piger skulle arbejde med ham hele dagen.

14 lutego 2026
Logo Cafelove

Odpowiedź od Cafelove

Hej Kim, tak for din feedback.
Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Vores medarbejdere og ansvarlige har et godt og respektfuldt samarbejde, og den interne kommunikation kan udefra nogle gange opleves anderledes, end den er ment.
Respekt og forståelse går begge veje, og et trygt arbejdsmiljø er noget, vi tager meget alvorligt.

Vi sætter pris på dine rosende ord om maden og placeringen.

Mega god personale

Mega god personalle, og mega god service kan 100% anbefales især Oliveira gør det godt drinksene kommer hurtigt selvom vi er 7 piger der bestiller adlibiutum det går stadig hurtigt. Mega sød personale og mega venlige og matcher vores vibe 💓

20 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Efter min vurdering er dette den bedste…

Efter min vurdering er dette den bedste café, jeg har besøgt i Danmark. Maden var velsmagende og tilberedt med stor omhu, og desserterne var af høj kvalitet. Hele oplevelsen levede fuldt ud op til forventningerne.
Servicen var professionel, venlig og imødekommende, og personalet bidrog til en meget behagelig atmosfære.
Hvis det havde været muligt at give 10 stjerner, havde stedet fortjent det – derfor gives der uden tvivl 5 stjerner herfra.

14 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Udsøgt oplevelse med gode drinks.

Min kæreste og jeg har nu spist på cafe love 5 gange.
Det er fremragende mad, god service og rigtig gode drinks, flot anrettede.
Indretningen med lyserøde blomster, flamingoer og grønne planter på væggene, giver Cafe Love et helt specielt afdæmpet og lækkert lys.
En restaurant som skiller sig ud og som bør opleves

31 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Cafe love er et dejligt sted

Maden er i top, det er 3 gang jeg er her, jeg kommer helt sikkert igen.
Og servicen er super god

1 grudnia 2025

Meget børnevenligt

Maden er i top, det er 3 gang jeg er her, jeg kommer helt sikkert igen.
Det er meget børnevenligt og du må gerne tage barnevognen med ind, jeg bliver altid mødt med et smil og spurgt om alting er som det skal være. Jeg har i dag ventet maks 10 min på maden også kom den. God service

1 grudnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Dårlig Service, dårligt mad, alt for lang ventetid

Alt for lang ventetid og skuffende mad
Jeg var ude at spise på den ellers flotte restaurant. Vi bestilte alle fire en burger til 169 kr. – til den pris forventer man både kvalitet og ordentlig service.

Efter en 30 min begyndte vi at undre os, da vi stadig intet havde fået. Imens kom to andre selskaber – familie på fire, og en familie på tre – som begge fik deres mad langt før os, selvom de bestilte efter. Da vi havde ventet 45 minutter, havde stort set alle omkring os fået serveret deres retter, mens vi stadig sad uden.

Vi måtte selv rejse os og gå op til tjenerne for at spørge, hvor vores mad blev af. De kiggede flere gange i vores retning og havde tydelig øjenkontakt med os, men valgte ikke at informere os om forsinkelsen. Det er dårlig service – man bør selv gå ned til gæsterne og forklare situationen, så de ikke sidder i uvished.
Svaret vi fik var, at der ville gå yderligere 20 minutter. På det tidspunkt havde vi allerede ventet alt for længe, og vi taler kun om fire burgere, som alle andre omkring os tilsyneladende kunne få uden problemer.

Da maden endelig kom, var den desværre heller ikke ventetiden værd. Burgeren var tør, bøffen smagte kunstigt og mindede mest af alt om billigt, udenlandsk kød. Helt ærligt den dårligste burger, jeg nogensinde har fået.

Til sidst, da vi skulle betale, fik vi blot et hurtigt ”undskyld”. Ingen rabat, ingen kompensation, ingen forsøg på at rette op på den dårlige oplevelse. Vi måtte betale fuld pris.

Konklusion: En flot restaurant, men med elendig service, alt for lang ventetid og mad af virkelig dårlig kvalitet. Det er sidste gang, jeg kommer her

12 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Meget anderledes og unikt sted

Meget anderledes og unikt sted.
Mega hyggelig og romantisk indretning med blomster over det hele og menu kortet er noget man ikke har set før. Masser af spænende lækre retter og et meget professionelt og venligt personale.

3 września 2025
Oceniono na 3 z 5

Maden var fin men ventetiden lang

Maden var fin, men ventetiden var lang.
Var forbi Café Love for at få frokost.
Drikkevarer og bestik kom ret hurtigt, men så gik det desværre også nedad bakke derfra.

Efter mit bord havde bestilt mad, gik der 30 min til vi fik den. Et ægtepar ved et nærliggende bord klagede til tjeneren over det samme, og fik besked om at maden kom lige om lidt.
Overhørte tjeneren sige til nogle nyankomne gæster at der var lidt ventetid på maden, da køkkenet var bagud/lige skulle i gang.

Tjeneren beklagede ventetiden da maden endelig kom.

14 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej