Dejligt mørt kød 👌 Det var nok det eneste der spillede den aften . Deres tlf svarer virkede ikke,man blev sendt ud af tlf køen . Mødte derfor op til det reserverede (havde reserveret 6 p... Zobacz więcej
Vi har været forbi stedet flere gange gennem tiden, og det har altid været godt. Men denne gang var dog noget helt særligt. Vi kom med små børn, og servicen var både varm, opmærksom og utrolig børne... Zobacz więcej
Vi har netop afholdt vores søns konfirmation på kystens Perle Kastrup og Wow!!! Hele arrangementet spillede perfekt og maden var i verdensklasse. Kokken har givet os og alle vores gæster en smagsople... Zobacz więcej
Da min mand og jeg fik lyst til flæskestegs sandwich, tænkte vi at café kystens perle, nok var stedet der kunne byde på en god en , da vi tænkte at pris og kvalitet nok hang sammen. Så vi bestilte to... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Virkelig et besøg værd
Virkelig et besøg værd.
God mad, hyggelig stemning og fantastisk personale.
Venlig service, god madoplevelse og hyggelig stemning
Venlige, fleksible og imødekommende tjenere hjalp os, en sulten børnefamilie, på plads og serverede god mad af friske råvarer. Hyggelig stemning og en skøn gårdhave.
Spyflue i maden Kystens perle Kastrup
Jeg har fået en take away stodderburger. Jeg spiste næsten det hele, men måtte stoppe da der i bakken sad en spyflue der nok ikke kunne flyve men kun gå. Jeg ringede til Cafeén og fik at vide at hvis jeg kom med bakken med fluen ville jeg få pengene tilbage. Jeg kørte de 5 km retur med fluen i bakken. Servitricen ville gerne refundere, men det ville ejeren ikke. Jeg har ikke set nogen fluer i min egen stue og da fluen ikke fløj da jeg åbnede bakken må jeg nok konkludere at den kom fra Cafe Kystens Perle i Kastrup. At køre 5 km for at vise dem en flue er at gøre grin med mig.