Hoppes Café & Bar Recenzje 162

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Der er en ekstrem hyggelig stemning både på udseende, men også med smilende og glad personale. Derfor også at det er et hyppigt sted for mig at besøge, jeg kan helt klart anbefale det🤩

Oceniono na 5 z 5

Jeg nyder virkelig at komme på café Hoppes. Maden er lækker og der er altid god service samt hyggelig stemning. Tag jer ikke af alle de dårlige anmeldelser, det sker på baggrund af nogle opslag in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som altid en fornøjelse at besøge hoppes, lækre drinks, betjening og mad. Perfekt stemning på en fredag aften 🥂 Og ikke mindst super dygtig Dj-Jeremy/Dj Panda, super sød og god energi, skabe en perf... Zobacz więcej

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hoppes i indre by, med god stemning, mad, skøn gårdhave og plads til alle. Kortet består af en række mindre såvel som større retter, som man selv kan sammensætte efter behov. Nyd evt. en lækker carpaccio, efterfulgt af en saftig ribeye steak, afsluttet med en kop kaffe og et stykke mango cheesecake. Er man til cocktails har Hoppes 2 cocktails for 98 kr. Torsdag til Lørdag aften. Cocktailkortet rummer en række klassikere såvel som egne kreationer, hvor du har mulighed for at bestille enkeltvis eller pitchers. Om aftenen fredag og lørdag sætter Hoppes gang i weekenden med DJ og vi fortsætter helt til kl 4, så du kan fortsætte festen hos os. Søndag byder Hoppes indenfor til luksus brunch buffet, hvor du kan spise alle dine brunch favoritter. Vi glæder os til at se Jer Hoppes

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Vil ikke servere kaffe mm.

Har lige været forbi her kl. 14:30 for at købe cheese cake mm. sammen med min yngste søn. Men de vil simpelthen ikke servere andet end mad på dette tidspunkt. Heldigvis er der mange andre steder, der med glæde tager imod min penge, så her kommer jeg da aldrig igen!

11 lipca 2022

Lav kvalitet i retterne

Meget kvalitet i retterne - vi prøvede forskellige. Det er længe siden jeg har oplevet så ringe en sammenhæng mellem (høj) pris og meget lav kvalitet

27 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Som altid en fornøjelse at besøge…

Og ikke mindst super dygtig Dj-Jeremy/Dj Panda, super sød og god energi, skabe en perfekt fredags stemning. Han spillede en perfekt playliste med fest musik og både nye og ældre sange som man kender! Kæmpe ros til ham, da det ikke er let at finde så dygtige dj’s længere, kan varmt anbefales Især pga musik og dj’en! 🤙🥂🌟

20 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Be aware you can not be seated unless…

Be aware you can not be seated unless you order a main course as a minimum. We were a company of 5 and one of us ordered only desert and we could not be served… hopefully just sign of bad management that is otherwise not experienced in any other place in this lovely gastronomic city.

13 lutego 2022
Oceniono na 2 z 5

For dyrt til hvad man får

Jeg havde hørt godt om stedet og bookede bord med en veninde. Første møde i indgangen var ikke en god velkomst men mere en "Hvad vil du her?"-følelse? Mærkeligt.
Maden var udmærket, i hvert fald min bøf med fritter og bearnaise. Min venindes laks var ok, omend hun mente den var fra frost, og sovsen smagte godt, omend den ikke smagte så meget af hummer.
Men to ting gjorde oplevelsen under middel og er grunden til, at jeg ikke tænker at komme igen:
Jeg er gravid og spurgte efter en alkofri cocktail. Fik tilbudt husets cocktail uden alkohol, som ikke stod på kortet, så jeg var ikke orienteret om prisen. Viste sig så, at den koster de samme 89 kr. som med alkohol. Det har jeg aldrig oplevet før, og havde jeg vidst det, havde jeg absolut ikke bedt om den - det er ALT for dyrt for en mocktail.... :/ Spurgte en tjener om det, men den var god nok. Troede faktisk, at de havde glemt, at jeg fik den alkofri version.
Derudover bedte jeg om ekstra fries, som kostede 55 kr. mere. 55 kr! Det er godt nok meget, når årsagen var, at mængden af første portion i forvejen ikke var stor.
Nå ja, og så lovede tjeneren os ad libitum vand, men vi blev alligevel charget for 3 x vand. Bare en lille ekstra ting, når jeg nu i forvejen syntes, at jeg betalte for meget :)
Så ja, jeg kommer nok desværre ikke igen, selvom jeg havde hørt så fint om stedet.

10 lutego 2022

Anbefale sted!

Hej Hoppes.
Jeg skriver til jer da jeg gerne vil give kæmpe ros videre til jeres medarbejder Yo på Hoppes.
Vi var der første gang i søndag aftes og han sørgede virkelig for at vi havde alt hvad vi havde brug for og var så imødekommende og hjælpsom.
Jeg har ikke oplevet så god en service før så jeg håber i vil give rosen videre til ham og fortælle at han skal blive ved med at være som han er😊
det er i hvertfald ikke sidste gang vi kommer igen.

8 lutego 2022

Værste oplevelse længe

Total l*rte personale!!!

Vi var 6 som ville sidde og hygge os, men blev til den dårligste oplevelse. De fik os til at betale for meget og er meget aggressive. De fulgte efter os hele vejen ud. De trak ikke vores studierabat fra selvom vi bedte om det. DÅRLIGSTE PERSONALE!!!
#Kimskalfyres

28 grudnia 2021

Minus stjerner

Hvis jeg kunne minusstjerner havde jeg gjordt det!!!!!!!

For det første bestilte jeg en skalddyrssalat med avokado , der ikke indholdet avokado.. men som kun bestod af iceburgsalat badet i dressing. Og med skaldyr der smagte som var de fra neto rest frostlager (145kr siger det bare) og min veninde fik maden med det samme og måtte sidde i 20 min. Og ventet på vi andre fik vores mad. Så lækker kold pasta

Ud over det ville vi ud og ryge, men blev henvist til at stå på gaden på den anden side af gaden.. men ikke nok med det var de virkelig ubehøvlede og snoppede og snakkede vildt meget ned til os.

Alt i alt en meget dårlig betjening og behandling. Og ikke pengene værd

10 grudnia 2021

Så dårlig en service...!

Så dårlig en service...!
Jeg havde bestilt et bord men da jeg ankom havde min veninde allerede fået et bord ude i baggården så jeg ville afbestille min booking, da vi jo allerede var her og ikke havde brug for 2 borde.
Man kan åbenbart ikke booket til ude og selvom min veninde havde et bord, var vi tydeligvis ikke velbekomme eller som han sagde det gør vi normalt ikke, altså hvad, tager gæster ind.
Han var vildt ubehagelig og ville kun diskutere hvorvidt vi kunne sidde derude når vi havde booking inde, den jeg prøvet at afbestille, han står så os arrogant og siger, det står altså os stort på vores hjemmeside at man ikke kan reservere ude, okay fair så lad os afbestille min booking så jeg kan komme ud til min veninde og bruge penge i jeres forretning.
Efter frem og tilbage og en tjener der ikke kender ordret service måtte jeg spørge om de ikke ville have vores penge og om vi ikke var velkommen, svaret var det gør vi normalt ikke, altså yder service så jeg kunne komme ud til min veninde?
Da jeg sagde jeg selv var i branchen og det var så dårlig service at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse, så kunne vi lige i dag for lov til at sidde ude, nej tak, stemningen for at spise og bruge penge hos jer var ødelagt og før i lærer ordet service kommer jeg aldrig der igen, ellers en skam da vi var glade for stedet men altså vi måtte ikke sidde ude fordi vi havde booket selvom hun allerede sad ved bordet og man vælger så at diskutere og nedgøre folk i stedet for at yde service.

17 lipca 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej