Hoppes Café & Bar Recenzje 162

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Der er en ekstrem hyggelig stemning både på udseende, men også med smilende og glad personale. Derfor også at det er et hyppigt sted for mig at besøge, jeg kan helt klart anbefale det🤩

Oceniono na 5 z 5

Jeg nyder virkelig at komme på café Hoppes. Maden er lækker og der er altid god service samt hyggelig stemning. Tag jer ikke af alle de dårlige anmeldelser, det sker på baggrund af nogle opslag in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som altid en fornøjelse at besøge hoppes, lækre drinks, betjening og mad. Perfekt stemning på en fredag aften 🥂 Og ikke mindst super dygtig Dj-Jeremy/Dj Panda, super sød og god energi, skabe en perf... Zobacz więcej

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hoppes i indre by, med god stemning, mad, skøn gårdhave og plads til alle. Kortet består af en række mindre såvel som større retter, som man selv kan sammensætte efter behov. Nyd evt. en lækker carpaccio, efterfulgt af en saftig ribeye steak, afsluttet med en kop kaffe og et stykke mango cheesecake. Er man til cocktails har Hoppes 2 cocktails for 98 kr. Torsdag til Lørdag aften. Cocktailkortet rummer en række klassikere såvel som egne kreationer, hvor du har mulighed for at bestille enkeltvis eller pitchers. Om aftenen fredag og lørdag sætter Hoppes gang i weekenden med DJ og vi fortsætter helt til kl 4, så du kan fortsætte festen hos os. Søndag byder Hoppes indenfor til luksus brunch buffet, hvor du kan spise alle dine brunch favoritter. Vi glæder os til at se Jer Hoppes

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Super god oplevelse

Super god oplevelse, sødt og smilende personale og god betjening! Jeg kommer helt sikkert tilbage:-)

12 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Vi var ude og spise igår hvor vi havde…

Vi var ude og spise igår hvor vi havde en øv oplevelse. Vi ventede lang tid på drikkevarer og maden. Bare i det hele taget var det en dårlig oplevelse at være derinde og vi kommer nok ikke derinde igen.

15 marca 2025

Byens ringeste flæskestegssandwich.

Flæskestegssandwich med svær som er bløde som elastikker. Kan man ikke stege en flæskesteg med SPRØD svær så lad være med at have den på kortet. Klager til tjener som grynter det vil han lade gå videre. Hmmm når der er 2 fredage i en uge. Ingen feedback.

7 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte en drink der var blå til…

Vi bestilte en drink der var blå til 400kr, og fik en gul drink…. Vi var meget skuffede og klagede og personalet var ligeglade, var lidt skuffet over servicen….. Derudover var der intet alkoholen. På billedet var der vist en STOR kande, men den var på størrelse med halv størrelse end hvad der var vist på billedet….

16 listopada 2024

Kære amalie
Tak for jeres besøg og din anmeldelse.
Det er ikke den feedback vi normalt får fra vores kære gæster, så dette vil vi gerne straks følge op på og beklager selvfølgelig, hvis vi har fejlet i baren og på vores service.
Vi håber meget, at du vil sende os en mail på info@cafehoppes.dk ATT: Signe, med hvilken dato for besøget, så vi kan følge op på dette :).

Signe

Oceniono na 4 z 5

Great service and atmosphere😀

Great service and atmosphere😀
The burger was amazing - i highly recommend it! The fries was even better👏👏👏👏 Flæskestegsandwich was also good, but could need one slice of flæskesteg🙏😀
4/5 café points👌👌

12 listopada 2024

dårlig service

Jeg er kommet på cafe hoppes et par år. Betalt tusindvis af kroner. Jeg har dog aldrig oplevet en så ringe oplevelse som gårdagens service. Jeg sad med min lille søster ude i gården hvor vi havde bestilt mad og drikke, ca. kl 13-14. Der er en lugt af kloak som gør vi beslutter at rejse os og rykke et bord fra os. Det skal siges der var to mennesker i hele gården udover os. Der kommer en kvindelig tjener ud, som kigger sukkende på os og jeg fortæller at vi blot flyttede os grundet en kloak lugt. Hun svare tilbage med “ej men der lugter jo i hele gården piger” jeg svare at hvis det er et problem går vi indenfor. Hun kommer så hen, igen med et suk og siger: “normalt ville jeg sige nej, men helt ærligt piger så er jeg faktisk rigtigt træt og jeg orker det ærlig talt ikke” tonen var ugidelig og respektløs. Vi kigger forvirret på hende og ved ikke hvad vi skal svare til mage så uprofessionel sætning. Da vi er færdige og skal betale, får hun nærmest skubbet sin kollega og siger højt “jeg tager den her!” Og tager imod vores betaling. Hun får sagt på en flabet måde “kvittering?! NÅ men tak for idag piger!”
Vi gik forvirret derfra efter at have brugt penge og tid på at sidde der, med en følelse af uprofessionel opførsel fra en tjeners side som måske burde have sovet sin brandert ud inden hun vælger at dukke op på sit arbejde.
Det skal siges at der var andre som brokkede sig over lugten og spurgte om at rykke plads, hvor svaret til dem var noget anderledes, dog var tjeneren en flink herre som svarede dem proffesionelt.

5 października 2024

Kære Bianca

Mange tak for besøget og din anmeldelse.
Dette er vi meget chokeret over at læse og er bestemt ikke den service vi ønsker, at der skal være på Hoppes.
Vi vil meget gerne følge op på dette med tjeneren og manageren. Der for håber vi, at du vil vende retur til os pr. mail info@cafehoppes.dk ATT: Kathrine, med hvilken dato for besøget samt gerne en beskrivelse af den kvindelige tjener.

Vi beklager meget jeres oplevelse under jeres besøg og håber meget, at I vender retur til os pr. mail.

Oceniono na 2 z 5

Vi følte os desværre ikke særlig…

Vi følte os desværre ikke særlig velkommen ved ankomst.
Skulle flytte bord
Bad om rugbrød til brunch intet problem
Men da vi skulle betale havde de lagt 40 kr oveni for 2 stykker rugbrød
De havde de aldrig oplyst.
De skiftede jo bare alm brød ud med rugbrød så forstår ikke den pris oveni.

26 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Lousy service, use your money elsewhere

Lousy service! The food was average! My Ribe eye steak was chewy.. top price in the menu. The waiters do their best to spoil your expectations. We went there on June 12 around noon, the restaurant was half empty, we were given the only undressed table no cover, no napkins, no glas, no knife and fork . I asked to dress the table, the answer: we do not dress the table. I think it is a discrimination as me and my wife both grey haired. I wanted to leave but I did not want to spoil the moment for my wife. I stayed. My Ribe eye was liken frozen before, it falls in the mouth like powder. Ovoid this restaurant, I guess the owner does not care, see all the negative reviews, so, this review is not for the owner to împrove, He/She won't, it is for the consumers to use their money elsewhere, in many other restaurant in the same street.
----/--/---------------
Thank you for taking time to respond to my unsatisfaction with your service, i agree, may it is not a descrimination, i can consider it as a rejection, maybe you can give feedback to that your Young waitress, undredessee table can be ok for some but not for all, when the customer date to ask for it, it is not to bother the waitress is because it is important for the customer..it takes one min to put s paper cover nappekins, knive&fork and two glasses. In my opinion! Coming to a restaurant it is not only for eating, one can eat any where, coming to a restaurant is to have an experience and ferling of taken care of...

12 czerwca 2024

Dear Chaban

We always strive to provide good service so that our dear guests leave satisfied.
We are very sorry to read about your experience and will immediately follow this up with our staff.
We are sorry that we made a mistake in the kitchen with your steak.
However, we would like to emphasize that we do not discriminate against our guests in any way and we will, as written, follow up on why you got this answer from the waiter.

Again we apologize and will follow up on this.

The best greetings

Oceniono na 3 z 5

Hyggelig - men verdens tyndeste cocktails

Spiste sammen med veninde på Hoppes en almindelig onsdag aften. Rar stemning, sød betjening af flinke, unge fyre, god mad men verdens tyndeste cocktails...! :-) Vi var enige om, at vi nok sad og drak - god - saftevand til overpris...

17 kwietnia 2024

Kære Christine
Tak for jeres besøg og din anmeldelse.
Det er ikke den feedback vi normalt får fra vores kære gæster, så dette vil vi gerne straks følge op på og beklager selvfølgelig, hvis vi har fejlet i baren.
Vi håber meget, at du vil sende os en mail på info@cafehoppes.dk ATT: Kathrine, med hvilken dato for besøget, så vi kan følge op på dette :).

Super oplevelse

Alt spillede helt perfekt fra selve vinen til den super gode service fra deres ansatte Nanna. Kan klart anbefale hoppes herfra!

10 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

De vil ikke lukke invandre drenge ind

De vil ikke lukke invandre drenge ind! Vi havde bestilt bord, og kom til tiden, og for afvide at vi SKAL købe noget at spise, selvom alle andre der sad i caféen kun havde drikkevarer. Chefen siger så at de andre kunder allerede har spist, men når vi spørg de andre kunder siger de at de kun har fået drinks. Som vi også gerne vil. Tak for at ødelegge en gruppe venners aften.

19 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Meget sørgelig oplevelse efter uhøflig opførsel af personalet

Jeg må desværre konstatere, at min oplevelse på Hoppers var under mine forventninger. Mit besøg startede med at vi blev kigget skævt på og med sure blikke, inden vi overhovedet trådte ind på cafeen. Derudover blev min veninde irettesat og nærmest skældt ud, da hun ved en fejl havde reserveret bord til spisning i stedet for til cocktail bar. Derefter nægtede de servering os alkohol, på trods af at vi havde gyldigt billede legitimation (hvilket vi også informere om at vi havde). Det meste af personalet udviste desværre en uhøflig opførsel og virkede ikke imødekommende. Jeg kan godt forstå at det kan vække undren, når 3 unge kvinder ønsker at bestille nogle drinks, men jeg mener at med gyldigt billede legitimation og ved en uskyldig fejl, burde denne situation blevet håndteret anderledes. Dette var en ubehagelig oplevelse og derfor endte vi altså med at gå. Jeg kan ikke beskrive den frygtelige følelse som jeg fik efter dette besøg. Jeg ærligt talt i chok over hvor dårligt personalet har opført sig, og denne opførsel er IKKE okay.

8 grudnia 2023

Kære Isabella

Mange tak for jeres besøg.
Dette er vi meget kede af at læse.
Det er bestemt ikke sådan vi ønsker, det skal være på Hoppes.

Jeg håber meget, at du vil sende mig en email på info@cafehoppes.dk ATT: Kathrine og fortælle hvilken dag og ca. tidspunkt for jeres besøg. Meget gerne beskrive denne tjener, der skulle have skældt din veninde ud samt dem der nægtet, at sælge jer alkohol?

Vi vil meget gerne følge op på dette.

Håber at høre fra dig.

Oceniono na 5 z 5

rigtig god mad og service

Nok den bedste cafe jeg har besøgt pt, vil helt klart anbefale den og deres pasta med pesto. Pastaen var vanvittig god og servicen var lige så god som pastaen. Kæmpe shoutout til David (medarbejder) for god service og for hurtig levering af maden💯💪
10/10 herfra.

4 października 2023

Fantastisk service og pasta

Fantastisk service. Vi blev betjent af Davis virkelig flink og god service. Vil give pasta pesto 10/10 alt var perfekt, hyggeligt sted og perfekt for ryger.

4 października 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej