Voor het eerst besteld, proefpakket. Nog niet alles geproefd maar de Colombia smaakt geweldig. Heel fijn dat je percolator maling kan kiezen. Al met al heel tevreden!
Zobacz, co mówią recenzenci
8 zakken koffie besteld bij hun omdat ze goedkoper zijn dan de andere aanbieders, maar na betaling geen bevestiging en of factuur. Een mail naar hun gestuurd, want ze hebben alleen contactmogeli... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Top!
Voor het eerst besteld, proefpakket.
Nog niet alles geproefd maar de Colombia smaakt geweldig.
Heel fijn dat je percolator maling kan kiezen.
Al met al heel tevreden!
Snelle en vriendelijke reactie en…
Snelle en vriendelijke reactie en correcte snelle levering
jullie leveren netjes op tijd en wat we…
jullie leveren netjes op tijd en wat we kopen voor een redelijke prijs.
Ruim assortiment met eerlijke prijzen
Ruim assortiment met eerlijke prijzen.
Eenvoudig bestellen en u wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de verzendstatus.
De koffie is betaalbaar en snel bezorgd
De koffie is betaalbaar en snel bezorgd
Betrouwbaar
De bestelling liet bijna een week op zich wachten; toch maar even een ticket ingeschoten. Had heel snel en vriendelijk antwoord: achterstand bij postNL. Kwam een dag later alsnog in goede staat aan. Betrouwbare partij.
Heb producten nog niet gebruikt
Heb producten nog niet gebruikt, maar bestellen en levering ging prima.
Eenvoudig om te bestellen en snel…
Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd
makkelijk bestellen snelle levering
goede adresje voor lekkere koffie
bestelde altijd ergens anders, maar die hadden mijn bonen niet meer. toen kwam ik hier uit welke ze wel hadden, maar heb ook een paar probeersels besteld, super nette en snelle levering, ga hier zeker vaker bestellen
Goede prijs en snel geleverd💪
Prima prijzen voor A producten
Prima prijzen voor A producten
Uiteraard wel door de actie 😉
Lekkere koffie snel geleverd
Netjes en snel.
Netjes en snel.
Koffie van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs
Snelle levering, heerlijke kofffie! Zal zeker opnieuw bestellen!
Duidelijk website om te bestellen
Duidelijk website om te bestellen, veel verschillende smaken en blends. Ook al heb ik verschillende soorten koffie geproefd, toch vind ik het 7 soorten assortiment een aanwinst om te proberen. De smaken komen goed overeen hetgeen op de verpakking staat en omgekeerd wat op de verpakking staat voldoet dan aan de verwachting.
Snelle en zorgvuldige levering en achteraf interesse in de ervaring. Top!
Top koffie vooral het eigen merk.
Top koffie vooral het eigen merk.
Snelle levering helemaal tevreden.
Super goede koffie
Snelle levering voor redelijke prijs
Snelle levering voor redelijke prijs
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.