Gisteren heb ik broodje spicy makreel salade besteld bij Emma cafe, met eerste hap proefde ik gelijk rare nasmaak. Ik nam een tweede hap en ineens zag ik kleine zwarte vliegjes uit sla komen tuse... Zobacz więcej
Cafe Emma
1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv 0 stjerner for betjeningen 0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner) 0 stjerner for pris og kvalitet 0 stjerner for indretningen 0 stjerner... Zobacz więcej
Besøgte caféen på Axeltorv den 17.10. Personale der hverken taler eller forstår dansk og som samtidig virkede total ligegyldige og fraværende overfor gæsterne. Blødt og kedeligt sandwichbrød.... Zobacz więcej
Vi fik brunch og jøsses hvor var den ringe! Mug på osten, slatten stykke kødpålæg, og en spiseske yoghurt. Pandekagerne var kolde, knastørre og formentlig flere dage gamle. Der manglede både marmelad... Zobacz więcej
Axeltorv 3, 1609, København V, Dania
- kontakt@cafe-emma.dk
- cafe-emma.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig mad
Vi bestilte en cæsar salat og en salat med krebsehaler og rejer. Skuffelsen var stor, da vi modtog maden. Cæsarsalaten bestod af en kedelig blanding salat med lidt croutoner og parmesanskiver toppet af en kyllingefillet skåret i skiver. Den anden salat havde en bund af blandet salat (som man kan købe i netto), toppet af en bunke krebsehaler og rejer. Rundt om lå avokadoskiver. Dressingen var dog den værste! Den smagte til forveksling af den, man kan købe på flaske i Føtex. Smagen var herefter - en stor skuffelse! En pakke blandet salat fra supermarkedet til 39 kr. havde langt været at foretrække og i kvalitet langt over disse salater til den nette pris af 145 kr. stykket!
Ifølge min partner,var cæcarsalaten også i bunden af listen over dårlig mad.
På andre caféer er det kutyme at servere et stykke brød til maden, men heller ikke dette, kunne man svinge sig op til.
Derudover måtte jeg bede om et rent glas, da det første jeg fik, var mere nusset end hvad jeg havde lyst til at drikke af.
På plussiden var dog den korte ventetid - men der kunne også umuligt være brugt ret lang tid i køkkenet. Live musik var også et plus, men ligegyldig, når det andet ikke er på plads.
Skuffende og elendig mad oplevelse
Nul stjerne for den kedelige brændte standard burger - andet end en undskyldning fra tjener. Blev ikke tilbudt refundering!
Nul stjerner for den lange ventetid på mad samt kylling sandwich, der var en dyr skuffelse (145,-) med to tynde skiver grillet kylling lagt i lidt salat og et flute der var skåret over - det var så det!
1 stjerne for det venlige og pinlige berørte tjener
Ud over skuffende mad, var der øredøvende støj når kaffe-kværn blev brugt i baren. Vi kommer aldrig dér mere.
Rimeligt OK
Jeg har været på Café Emma op mod ti gange. Det er ikke et sted, jeg rejser efter. Det er praktisk: hvis jeg er lige udenfor og er sulten. Så foretrækker jeg Emma frem for hvad der ellers er indenfor et par hundrede meter (der ligger faktisk en del!). Maden er rigtig OK. Det værste er deres pommes frites: mørke OG bløde. Jeg har dog fået fritter lige så slemme på 'finere' (dyrere!) steder. Brunchen er lidt til den triste side. Så har jeg heller ikke mere negativt. Flinke folk. Betjeningen er NÆSTEN hurtig, fire (små) stjerner til den også.
0 Stjerner
Café Emma aldrig mere, magen til dårligt sted skal man lede længe efter, ringe sandwich til en alt for høj pris. Kr. 145.00 for en alm. kylling club sandwich der var lille og kedelig, øv for en dårlig oplevelse.
Elendigt
Dette er nok det ringeste sted vi har være i københavn. Uinspireret og ligegyldig service. Ikke i stand til at levere en cafe burger indenfor 45 min. selvom vi havde gjort opmærksom på at vi skulle i biografen. Restauranten var under halv fyldt og vi sad og kunne kigge ind til køkkenet hvor det så ud som tingene foregik totalt ukoordineret. Vi fik hele tiden at vide at maden var lige ved at være der men der skete ingenting. Tiden gik og vi måtte gå for at nå vores film. Virker som et sted uden ledelse.

Odpowiedź od Cafe Emma
Strålende aften i tiltalende miljø
Stemningen er afdæmpet og hygsommelig, selvom baren stråler af diodelys og drinks foran køkkenet. Tjenerne er i højt humør selvom gæsterne er mange. Der er høj service, og så udbydes en af de lækreste burgere jeg længe har smagt. Menukortet er yndigt, indbydende og byder på løbsk mundvand for enhver smag. Forbered dig også på at spise dessert herinde - er du til Oreokiks og cheesecake, så bager de her små stykker himmel.
Jeg kan klart anbefale Café Emma til ung som ældre, familie som par eller sågar singles night out.

Stedet at være
Jeg kan varmt anbefale Café Emma til mennesker i alle aldre. Om du skal ind og have en lækker frokost, god aftensmad med vennerne eller starte din aften med cocktails.
Dejligt tilpasset musik, god placering og fremragende god service, også selvom der kan være fuld stue og du skal vente lidt. De er meget beskedne og de gør det til et sted, hvor der er rart at være.
Overpris for dårlig brunch
Jeg er stadig chokeret over den mad der bliver serveret i forhold til prisen. Vi var på Cafe Emma for at spise brunch. En brunch der koster 145,- jeg forventede noget virkeligt lækkert ud fra beskrivelsen på menukortet. Jeg fik 1 stk bacon og 2 små pølser og en klat røræg. Lidt laks og salat ikke var skyllet. Jeg fik 1 stk skinke, som var den firkantede sandwich skinke du køber i pakker i Netto. Pandekagerne var præfabrikerede og ikke hjemmelavede. Rugbrødet var tørt og ristet og heller ikke hjemmebagt. Det kunne tydeligt smages og ses. Jeg sagde til en af personalet at jeg ikke syntes de kunne være bekendt at tage 145,- for denne brunch, til hvilket hun svarede at det var pga huslejen. Det er bare ikke i orden, når jeg som forbruger skal betale 145,- for en brunch så forventer jeg en hvis standard.
Alt for dyrt!
Ift. Mængde og kvalitet af maden er priserne for høje. Helt identiske retter kunne jeg let lave derhjemme MEGET billigere. Kommunikationen med tjeneren var også ret dårlig en del misforståelser fandt sted ift. Vores bestillinger, priser osv.
Perfekt sted hvis du er til beskidte glas, laaaaag ventetid, over priser og kold mad.
Aldrig igen. Sidder og venter på maden i over en time, også kommer der kold mad som først var blevet leveret til bordet ved siden af ved en "fejl", øv øv og klamt at få en tallerken med Mayo som bordet ved siden af lige har spist af og ikke noget undskyld ventetiden. Øl serveret i beskidte glas og så til overpriser.... Kommer ikke der igen, stedet burde lukkes. Minus 19 stjerne

Virkeligt dårlig oplevelse
Rigtig dårligt indtryk - beskidte glas, lyset gik på toilettet, maden uappetitlig og uhøflige tjenere! Kommer aldrig tilbage.
God stemning og god kvalitet
Kommer ofte på Cafe Emma til kop kaffe om eftermiddagen eller til billige drinks inden en tur i byen. Personalet er altid i godt humør, og man får fornemmelsen af at de har det godt sammen - det smitter af på gæsterne, og stemningen er derfor altid god!
Man kan få to cocktails for 99 (!!) og de er altid både velsmagende og flotte - der er ikke bare tale om vodka med sodavand, men friske og lækre cocktails, der altid kalder på en ekstra :D
Av!!!
Vi var et selskab på otte som fik et stort bord ved 18-tiden idag lørdag aften. Især de fem af os var meget sultne og bestilte hurtigt mad og drikke. Og derefter ventede vi og ventede og ventede og ventede. Endelig fik vi middagen serveret. Alt for store portioner på alt for store og tunge tallerkener som fyldte alt for meget på bordet. Nachos, pasta, og burgere var bestemt ikke noget at skrive hjem om lød det enstemmigt fra alle ved vores bord. Desuden var priserne klart over hvad de bør være for den slags retter. Eksempelvis i vores selskab: 89 kr for nachos, 109 kr for en burger, 129 kr for pasta med rejer, 139 kr for pasta med lidt mørbrad, 45 kr for en dansk vand. 29 kr for en Kildevæld. 65 kr. for en whisky sjus. 39 kr for en Søbogård solbær vand. Ja, huslejen på Axeltorv er sikkert ikke lav, men det er ingen undskyldning for middelmådig mad, rystende langsom service, dårlig akustik, larm fra kaffemaskiner på disken, og unge tjenere i 20´erne af både han og hunkøn som er helt uden blot en smule interesse for deres job og for gæsterne. Indretningen er iøvrigt et ikke særlig vellykket forsøg på at skabe en American style ”diner” og det meget danske navn Cafe Emma er derfor helt hen i vejret.
Dårligste brunch nogensinde
Lad vær med at spilde dine penge inde på Emma café. Vi skulle ud og nyde en søndags brunch, udefra deres menu skulle den indeholde meget,MEN der var ingen bacon og pølser på 2 af tallerkene - ingen teske til vores yoghurt - spildt kaffe i underkopper - jamen der manglede alt til en perfekt brunch . Café var møg beskidt , dårlige tjenere som glemte halvdele af vores bestilling og var i bund og grund ligeglade med at få afryddet bordene og vores efterspørgsel . København er fyldt med andre fede caféer, tag dem istedet undgå Emma
Dårligt service og hår i mælken
Mig: "Hej, vi har reserveret bord til to personer"
Tjener: " Okay, øjeblik", hvor efter der kommer fire personer ind fra gaden der får både bord og mad før os. Og vi står tilbage med en anden tjener, som så ikke kan dansk. Blot fordi vi bor i København, er i 20'erne og danskere, så synes jeg ikke, at det kan forventes, at vi hverken kan eller vil tale engelsk, når vi går ud på en dansk café.
da de to brunch tallerkner endelig kom, var al maden kold (pandekager, bacon, æg og pølser), mælken der var bedt om til kaffen manglede - det samme gjorde smør til brødet og skeer til at spise yoghurten med.
Den første mælk kom i et beskidt glas, og der var hår i mælken.
Nu har vi været her tre gange; første, eneste og sidste.
Champagne Brunch
Ualmindelig dårlig betjening og brunch Bordet vi blev henvist til, var fyldt med gamle madrester og hår på bordpladen. Alt i alt …en rigtig dårlig oplevelse .Bill Mortensen
Ualmindelig dårlig behandling/ 0 stjerner
Magen til dårlig behandling, skal man lede længe efter..
4 burgere og en flaske vin var udfordringen. Efter 1 time rykker vi for maden, bla. fordi vi skal nå i teatret. Den unge mand der serverede, og i første omgang havde glemt at lægge vores bestilling ind, vender tilbage til os og siger, at det kan de ikke nå at servere, så desværre.... "Er du klar over hvor lille vores køkken er" ... den hænger lidt i luften...
Vi forlader stedet, og lader vores vin stå...i forventning om, at det må være på "husets regning", nu vi ingen mad får... men der tog vi fejl... vi bliver hentet ind fra gaden, med trussel om politi (og en opringning), fordi vi er gået fra regningen...
- en noget alternativ "hyggelig middag med veninderne" - der endte ved pølsevognen foran Palads... her var der meget fin service, og plads det vores undrende kommentarer.
Så Cafe Emma - aldrig mere.....
Langsomt køkken og dårlig service
Min veninde og jeg måtte vente 50 min på 2 burgere, som alligevel ikke indebar det vi havde bestilt, da de først blev overrakt. Vi fik derudover serveret en uspiselig hård burgerbolle og nogle kolde og halvslatne pomfritter, hvor der var bestilt kartoffelbåde. Der var dertil ikke noget med at undskylde fejlen og forsinkelsen og vi havde nu et kvarter at spise i, inden vi skulle nå i biffen. Da vi skulle betale, gav vi udtryk for, at vi ikke ville betale fuld pris og det tjeneren imødekom det med, endte med et afslag på 19 kr. !?
Det eneste positive var deres okay velsmagende smoothie, men det ændrer stadig ikke på, at jeg aldrig sætter mine ben der igen.
Sløvt køkken
Ankom uden for den mest travle tid, men måtte vente 50 minutter på en simpel sandwich. Vi vælger et andet sted næste gang!
En rigtig dårlig oplevelse
Vi havde af vor søn og svigerdatter fået et gavekort til brunch. I henhold til omtalen var det en brunchplatte samt kaffe og juice. Men da vi kom, sagde servitricer, at det var en fejl, vi skulle selv ved siden af betale kaffe og juice, ialt 120 kr. Selvom vi viste via min mobiltelefon den netside, hvor der stod, at det var incl. sagde servitricer blot: " Vi kan jo ikke gøre for, hvad der skrives på internettet". Lidt af en dårlig start. Vi skulle i teateret, så efter 30 minutter spurgte vi til maden. 2 minutter blev der svaret. Vi ventede alt i i alt 45 minutter, og vi måtte sluge maden på 20 minutter. Den oplevelse kunne jeg godt have undværet, og vil aldrig indtage en brunch her igen, eller anbefale mine medarbejdere og omgivelser det. Øv.