Gisteren heb ik broodje spicy makreel salade besteld bij Emma cafe, met eerste hap proefde ik gelijk rare nasmaak. Ik nam een tweede hap en ineens zag ik kleine zwarte vliegjes uit sla komen tuse... Zobacz więcej
Cafe Emma
1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv 0 stjerner for betjeningen 0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner) 0 stjerner for pris og kvalitet 0 stjerner for indretningen 0 stjerner... Zobacz więcej
Besøgte caféen på Axeltorv den 17.10. Personale der hverken taler eller forstår dansk og som samtidig virkede total ligegyldige og fraværende overfor gæsterne. Blødt og kedeligt sandwichbrød.... Zobacz więcej
Vi fik brunch og jøsses hvor var den ringe! Mug på osten, slatten stykke kødpålæg, og en spiseske yoghurt. Pandekagerne var kolde, knastørre og formentlig flere dage gamle. Der manglede både marmelad... Zobacz więcej
Axeltorv 3, 1609, København V, Dania
- kontakt@cafe-emma.dk
- cafe-emma.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Amazing place
Amazing place, centrally located, with tasty food and smiling staff. I liked it :3
Hyggelig cafe meget centralt i …
Hyggelig cafe meget centralt i København, med god mad og service, til rimelige priser.
Good food and service
Good food and service, had an amazing time with my friends, a little bit shocked by the bad revues on this website. For sure will visit this place again one day.
Svindel og bedrag
Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende!
For det første måtte vi vente rigtig længe hver gang vi havde bestilt.
Så bestilte vi 4 "Happy Hour" Royal fadøl, og da vi så til sidst skulle betale, stod der en fuld pris på bonen.
Pga den dårlige betjening og oplevelsen med øllet, ville vi ikke give nogen drikkepenge. Da min veninde skulle betale med kreditkort, stod der 587,-kr, selvom regningen var på 567,-kr. Bonen kom "selvfølgelig" omvendt ud, så vi ikke skulle se, hvad der stod på den. Da vi så endeligt fik fat i en, der kunne tale dansk, blev der undskyldt for, at vi ikke kunne se bonen, men lagde mærke til, at servitricen havde lommen fyldt med disse tomme boner, dvs. at de bruger det samme nummer på flere kunder.
Jeg og mine veninder vil aldrig sætte vores ben dér igen.

Ringe
Inkompetent personale, som ikke forstår andet end engelsk.
Opskruede priser.

Odpowiedź od Cafe Emma
Useriøs cafe som man skal holde sig væk fra
Jeg skal starter med at sige at jeg har prøvet at kontakte cafe emma 3 gange , den email adresse der står på deres bon hvor de gerne vil have gæstekommentaer virker ikke så de vil nok ikke have nogen feedback . Jeg har som sagt skrevet til dem , men de svarer ikke og det er til trods for at jeg kan se at de har åbnet mailen .
Jeg skrev følgende :
Til Cafe Emma
Jeg skriver til jer da i går den 26-12-2016 var inde og spise på jeres cafe og synes hele forløbet er under al kritik . Vi har bestilt bord til kl 14:00 og da vi kom 13:55 kunne vi få bordet hvilket var den bedste oplevelse vi have hos jer . Alt andet gik fuldkomment galt , vi bestilte en gang brunch til min store datter, den lille datter fik klassiske nachos med kylling og min kone og jeg fik en emma special og en mexican .
Til trods for at der kun var 30 personer i jeres cafe hvorfra halvdelen havde fået mad, gik der 20 min hvilket jeg synes er en fin tid punkt var klokken 14:30, problemet var bare at det kun var min kones Mexican burger der kom og bollen var ristet som en tvebakke :( . Jeg tænker at det vil jeg lige sige til vores tjener når hun kommer med resten af maden . Men der går yderligere 5 min og resten af maden kommer ikke og jeg får fat i en anden tjener og siger at vi mangler resten af maden og hun siger at hun vil gå ud af rykke for den hvilket jeg kan se at hun ikke gør da hun bliver optaget at der kommer andre kunder ind som gerne vil have et bord.
Da klokken bliver 14:30 hvilket vil sige 10 min efter at min kone har fået sin mexican burger har vi stadig ikke modtaget maden til resten af bordet og jeg vælger nu at gå op i baren med min kones burger for at fortælle dem at den for det første er dårligt tilberedt og at den er kommet langt før vi andre har fået vores mad og jeg siger til hende at vi vil gerne have vores mad samtidig da vi er ude og spise som en familie.
Da maden endelig kommer samtidig kl 14:40 mangler de hjemmelavet pommefritter som jeres tjener selv anbefalede jeg skulle prøve, dette siger jeg med det samme inden hun går og kan godt se på hende at det har de glemt, men hun forsikre mig at hun får den ind med det samme .
Da vi er færdige med at spise kl 15:01 har jeg stadig ikke modtaget min hjemmelavet pommefrites og da det er for sent beder jeg blot om regningen og siger udtrykkelig at jeg har ikke modtaget pommes frites og vil derfor heller ikke betale for dem hvilket hun siger ok til .
Da regnigen kommer står der stadig pommes frites på og eg beder hunde om at tage det af hvilket hun siger ok til. Da det er 2 morebox jeg har haft med på 299 kr pr stk ( i alt 598 ) skal jeg i alt betaler 144kr , men hun kan ikke finde ud af det og kommer med 2 regninger hvor at de pommes frites jeg ikke har fået stadig står på regnngen og hun prøver at overbevise mig om at hu nok skal trække det fra når jeg har betalt hvilket ikke giver nogen mening så jeg får fat i vores første tjener og viser hende regnestykket og at jeg kun skal betale 144 kr .
Jeg har vedhæftet regningen jeg fik ( de 2 andre delte regninger beholdte i selv ) men når det så er sagt nok været uden tvivl den dårligste oplevelse jeg nogen siden har haft på en cafe / restaurant :(. Jeg har tidligere besøgt både cafe emma og jeres restaurant ved siden af XO hvor det var en god oplevelse men her var vi også kun min kone og jeg og her fik vi maden samtidig så der er ikke fordi det ikke kan lad sig gøre .
I trænger til at træne jeres personale til at være nærværende, holde øje med de borde de har og tænke lidt over at man levere ikke mad til en person ved en bord uden at tænke over om de andres mad også bør være på vej .
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse for vores familie som ikke tager så tit ud og spiser som en familie da den store datter kun er hjemme få gange om året .
En sidste ting er at på jeres bom står er at hvis man har ris, ros gode ider skal man skrive til gaestekommentar men den emailadesse virker ikke og jeg får mine mails retur så det skal i nok også kigge på. Det er sgu flot at cafe emma svarer 6 måneder efter med nogen upersonligt standardskrivelse hvilket bevidner at de ikke har læst mit eller folks bedømmelse :(
Ha ha ha ; så har fjolserne give feedback tilbage og jernkansler se at det er et standard svar de har givet til alle

God oplevelse!!
Vi var 4 personer der spiste på Frederiksberg d. 18 marts og jeg blevet meget overrasket over de nedstående anmeldelser..
Vi havde en super oplevelse, med hjemmelavet flødekartofler, hjemmelavet hønsesalat, hjemmelavet pandekager, røræg lavet på rigtige æg ( det er ikke mange steder man får det nu tildags)
Tak for en god oplevelse.
FORFÆRDELIGT
Min kæreste og jeg, ville tage derhen igår D. 14 februar, og hygge lidt og spise noget mad.
Vi kommer ind, og er rigtig sultne, og bliver ført til vores bord.
Vi får vores drikkevarer rimeligt hurtigt, og bestiller en burger hver.
Vi venter og venter og venter. 50 min. Er nu gået, STADIG uden vores små burgere, som ikke burde tage en krig at lave.
Min kæreste spørger tjeneren hvor vores lad bliver af.
Hun kigger hurtigt på ham og svarer "5 min". Vi venter ydeligere 20 min. Dvs. Vi er oppe på omkring 1 time og 10 min nu, STADIG uden vores burgere. Hun kommer ned med to sodavand til os. Jeg spørger, hvor maden bliver af, og at vi nu har venter 1 time og 10 min på vores mad. Hun siger flabet "det altså meget normalt. Det plejer faktisk at tage længere tid", og går sin vej... efter halvanden time, får vi vores burgere, og mine pomfritter. Jeg spørger hende, hvor min aioli bliver af... hun kommer med et glas... som så er mayonnaise efter 5 min.. jeg går op og spørger endnu engang, hvor een min aioli. Jeg bestilte ikke mayonnaise. Efter noget tid, kommer hun med den rigtige dybbelse... jeg har ALDRIG oplevet noget ligne.. hvis det var min restaurant, ville en mad man havde ventet på så længe enten være gratis eller halveret... IKKE TAG DERIND...

Dårlig og uacceptabel oplevelse
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville det være sket. Jeg har aldrig oplevet så dårlig og langsom en betjening. Helt kolde og rå kartofler til vores hovedretter som desuden var forkert. Tjenerne så slet ikke sine kunder og vi måtte endvidere selv hente noget af vores mad (pomfritter) ved baren efter de har stået der i 20min.
Desuden var tjenerne uhøflige overfor alle gæsterne og gjorde man ikke følte sig velkommen i cafeen.
Her kommer jeg ALDRIG igen.

Dårlig mad sløv betjening
Burger var ekstrem dårlig uden smag brødet var kedeligt og spejl æg var fra burhøns
Stod i kø for at betale i 10 min

Sløv brunch og betjening
Var i dag på Café Emma med en brunch voucher fra Bellevue, og det var langt fra en succesoplevelse. Deres brunchtallerken er nok den kedeligeste jeg nogensinde har fået serveret.
Pandekagen var tør og helt sikkert ikke lavet i dag, skinken smagte mærkeligt lige som resten af tingene på tallerknen. Ud over det, var der fnuller på osten, som vi brokkede os over, for derefter at få en ny skål med ost som der også var fnuller på.....
Virkelig skuffende oplevelse, og personalet var heller ikke noget at råbe hurra for. Vi efterlod en stort set fuld tallerken, men blev ikke spurgt om vi synes om maden. Der kommer vi i hvert fald ikke igen og vil bestemt heller ikke anbefale andre at komme der! Øv
Elendig brunch
Elendig brunch, med brun salat, halvfordervede hindbær, sjappet vandet røræg og generelt bare en dårolig oplevelse! Café Emma på Axel torv skulle melde sig til kniven for struben, for det var virkelig en dårlig og dyr oplevelse
Kedelig brunch og cappuccino
Cafe Emma på Axeltorv. Der sætter jeg ikke mine ben igen. Lunken kaffe til 55 kr. Efter ombytning var den drikkelig men stadig ikke rigtig varm. Cappuccino uden kaffesmag også til 55 kr. Brunchtallerken til 145 med billige råvarer og røræg uden smag. Alt i alt en dårlig oplevelse og alt for dyrt i forhold til hvad vi fik
Luksus brunch
Den værste brunch vi nogensinde har fået.
Råvarer af ringeste kvalitet, tallerkenen fyldt med røræg der smagte mærkeligt, kogt skinke af den værste og billigste slags, kold kaffe.
Sætter aldring mine ben det sted.
Yderst skuffende brunch oplevelse.
Dårlig service. Tør og kedelig brunch. Halv gammel/tørt frugt. Oven i det kom de med 1 brunch tallerken til 2 mennesker til trods for vi bestilte brunch til os begge.
Så det blev langt fra en dejlig kæreste brunch som var formålet :/ :/
Mvh den stadig sultne og skuffet gæst...
Bad and slow service!!! Not worth the money
My friend and I went to drink some wine and have some food. First of all we had to wai 40min for a waiter to get outside to get our order, when we could see 4 of them was just having cosy convos behind the bar without doing anything. Afterwards some time after we went with some other friends to get coffee, we waited 45 min and never got our coffee. When we asked how long it will take to make them, they said they were in the making, when I looked 15 min after, we still had no coffee and there was no one behind the bar.
It's expensive and a tourist trap! Don't bother to go there.
Køkkenet fungere ikke
Hyggelig indrettet cafe.
Gæster som kom efter os, fik maden før os.
Ventede mere end 1 time på maden, da vi opgav. Vi kan kun bestilt en helt almindelig burger, og stedet var ikke fyldt med gæster.
Køkkenet er i kaos.
Perfekt sted at spise før biografen
Vi skulle i biografen og ville have noget at spise før. Vi gik ind på Emma og det var super hyggeligt. De var hurtige og betænksomme. Dejlig oplevelse.
Ikke rent og ingen respons
Jeg har besøgt caféen på Axeltorv for ca. 2-3 mdr. siden og erfarede, at der ikke var særlig rent. Værre var, at de tallerkener, som vi fik serveret vores mad på, ikke var ordentligt rene. Jeg skrev efterfølgende en mail til restauranten om oplevelsen, men har aldrig fået svar på denne.
Dårlig mad
Jeg vil anbefalde at I finder et andet sted hvis I skal have noget at spise. Jeg er ikke speciel kræsen, med deres Emma burger var kedelig - det gælder både brød, kød og resten af indholdet. Kødet var næsten råt, man skulle tro at jeg har bestilt tatar... Jeg skal i hvert fald ikke spise der en anden gang.