Skønt skønt sted at handle 🥇og wauw hvilken kundeservice🥇💝 Jeg følte mig så godt behandlet og hjulpet, så jeg var helt i hopla, da jeg bestilte, og dansede rundt da jeg fik mine varer ☺️ Zuri,... Zobacz więcej
Nemt at bestille og hurtig levering 😊 Super lækker skjorte i god kvalitet. Handler gerne hos jer igen ☺️
Cabana Living.dk you can trust. They deliver in time and they also take returns and send back your money in time. Really good service and the products are in good quality.
Havde min pakke dagen efter bestilling. Hurtigere kan det ikke gå. Så fuldt ud tilfreds.
Cabana Living designer og producerer et stort udvalg af tøj I Italien til modebevidste kvinder, og distribuerer worldwide. ✓ God service ✓ Hurtig levering ✓ We only sell things we love ♥ ✓ www.cabanaliving.dk
Juelsmindevej 308, 7120, Vejle Ø, Dania
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
God hjemmeside og service når man ringer eller skriver.

Odpowiedź od Cabana Living
Hurtigt levering og elsker jeres bukser ☆☆☆☆☆

Odpowiedź od Cabana Living
Jeg søgte et par bukser i en farve og størrelse, som var udsolgt. Jeg skrev til Cabana Living og de tryllede et par frem i den farve og størrelse, jeg søgte. Fantastisk service! Svarede tilbage med det sammen og jeg havde bukserne dagen efter, på trods af juletravlhed! Virkelig god service!👍👏

Odpowiedź od Cabana Living
Da jeg kontaktede Canada Living for hjælp med bestilling, fik jeg en super betjening. Hurtig levering og hurtigt pengene tilbage hvis man har lavet et fejlkøb. Alt til ug.

Odpowiedź od Cabana Living
super service, hurtig levering, og produktet svarede 100% til det viste og beskrevende.

Odpowiedź od Cabana Living
Har købt bukser der, to gange - de er så fine og hurtig levering.
Så god oplevelse indtil videre.
Bh Betina

Odpowiedź od Cabana Living
Snabb leverans, fin kvalité och storlek som passar väl

Odpowiedź od Cabana Living
Lækkert tøj i god kvalitet. Forsendelse og returnering fungerer perfekt. Kan kun give min bedste anbefaling.

Odpowiedź od Cabana Living
Helt igennem nem og god handel. Også i forhold til en returnering af en bluse som desværre ikke passede mig.

Odpowiedź od Cabana Living
Alt i skønneste orden, lækker webshop, hurtig levering c",)