C StaalRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Sklep ogrodniczy
  2. Sklep z materiałami architektury krajobrazu

Napisane przez firmę

VELKOMMEN TIL C-STAAL: Vi er glade for, at du har lyst til at lære os og vores univers af cortenstål at kende. Vi hedder Fie og Carsten og sammen driver vi virksomheden C-STAAL. Vi brænder for at skabe smukke, holdbare og eksklusive højbede i cortenstål. Vores interesse for højbede i cortenstål opstod, da vi selv stod og skulle investere i højbede til vores kolonihavehus. Vi ville gerne finde højbede, der udstrålede elegance, karakter og som samtidig var funktionelle og holdbare til vejr og vind. Trods massiv søgning kunne vi ikke finde højbede på markedet uden samlinger og som samtidigt udstrålede den elegance, som vi efterspurgte. Vi ledte desuden efter højbede uden skarpe kanter, så vores børn ikke kunne skære sig på dem, når de legede i haven. Og ikke mindst var det et krav, at de kunne laves præcis i de mål,som vi havde brug for til vores fristed i kolonihaven. Derfor lavede vi i 2022 et stort researcharbejde, designede og producerede vores egne unikke højbede. Vi har siden solgt højbede på hobbyplan med stor tilfredshed fra kunderne, hvortil efterspørgslerne steg og vores interesse for at nå ud på det bredere marked opstod. Vores værdier: Kvalitet og håndværk: Hos C-STAAL går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores højbede er fremstillet af førsteklasses materialer, der sikrer lang holdbarhed og et eksklusivt udtryk. Elegance og design: Vi designer højbede, der kombinerer funktionalitet med æstetik. Det stilrene design passer perfekt ind i enhver have og tilfører et luksuriøst udtryk. Kundetilfredshed: Vi sætter en stor ære i at levere en personlig og professionel service. Vi er med hele vejen fra rådgivning til levering, for at sikre den bedste oplevelse og det perfekte resultat. Vi håber, at du vil gå på vandring rundt i vores produkter og finde lige det produkt, der matcher dine ønsker. Finder du ikke den perfekte løsning for dig på vores webshop, så tag endelig kontakt til os og lad os sammen finde den løsning, som matcher dine drømme.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

14 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Jeg bestilte fuldsvejsede højbede og bedafgrænsning med dobbelt ombuk og modtog det hele inden for en uge. Bedene er flot svejset og lavet efter specialmål, der passer perfekt.

24 maja 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at I er tilfreds med både kvaliteten af de fuldsvejsede højbede, bedafgrænsningen og den hurtige levering.

Tak fordi I valgte C-Staal, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, I får stor glæde af bedene i mange år fremover, og I er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget.

C-Staal

Produkt og Service i top

Virkelig flotte produkter og flot service! Bestilte højbede på specialmål og C Staal sørgede for ekspresproduktion og lørdags-levering 4 dage senere mod en meget beskeden merpris. Hvis du leder efter en god leverandør: search no more!
Kæmpe anbefaling!

7 marca 2026

Odpowiedź od C Staal

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at både produkterne og servicen lever op til forventningerne. Vi gør os umage for at levere høj kvalitet og fleksible løsninger – også når der er brug for specialmål og hurtig levering.

Det glæder os derfor ekstra meget, at du har haft en god oplevelse.

Tak for anbefalingen – og rigtig god fornøjelse med dine nye højbede.

Prima kvalitet

5 dage fra bestilling til levering ved kantstenen. Per der leverede varerne var utrolig serviceminded.

Anmeldelsen er ikke uopfordret.

22 listopada 2025

Hej Brian

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at både kvaliteten og leveringen levede op til forventningerne.

Og fedt at høre, at Per gjorde et godt indtryk – det fortæller vi helt sikkert videre til ham.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi håber at hjælpe dig igen en anden gang!

Carsten - C-STAAL ApS

Tilfreds

Super flot plantekasse vi har købt. Vi er meget tilfredse😃

9 października 2025

Hej Vickie 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os!

Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med plantekassen, og at den lever op til jeres forventninger 🌿

Rigtig god fornøjelse med den – og tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis I får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Carsten / C-STAAL ApS

Oceniono na 5 z 5

God dialog og flotte produkter

God dialog om løsninger og valg hele vejen igennem. Hurtig levering, gode priser og virkelig flotte produkter. Samtidigt utroligt søde og imødekommende ejere - stor anbefaling herfra :)

3 lipca 2025

Kære Sara

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! ❤️

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra dialog og levering til produkter og service.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

C-STAAL - Fie og Carsten

Helt enestående service

Helt enestående service, jeg føler mig virkelig godt behandlet.

10 czerwca 2025

Kære Asger
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og især at du føler dig godt behandlet.

Vi sætter en stor ære i at give personlig og nærværende service, så det glæder os virkelig, at det er lykkedes.

Du er altid velkommen hos os igen!

Oceniono na 5 z 5

Flot højbed bestilt på mål.

Flot højbed bestilt på mål.
Flot produkt, super god service og hurtig levering.
Stor anbefaling her fra 👌

22 czerwca 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både højbedet, vores service og den hurtige levering.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – og din anbefaling sætter vi stor pris på! 👌

Du er altid velkommen tilbage, hvis du får brug for mere til haven 🌱

Stålkasser til sommerhuset!…

C Staal har lige leveret 3 stålkasser af 3 mm tykkelse til vores sommerhus.
Kasserne er i 3 forskellige længder helt op til 2,60, der er er forstærkning i, så kasserne holder formen, og der er 2 cm ombuk ved alle kanter.
De står smukt og fuldender vores dejlige terrasse! Jeg glæder mig mega meget til at sætte forskellige græsser i og dække overfladen med søsten!
Leveret til tiden, rigtig godt og solidt håndværk, kan varm anbefales😁
Pia fra Karrebæksminde

11 czerwca 2025

Kære Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I er glade for stålkasserne! Vi er glade for at have bidraget med noget, der både er funktionelt og æstetisk.

Tak fordi du lagde mærke til detaljerne som ombuk og forstærkninger – vi sætter en ære i godt håndværk, og det betyder meget at høre, når det bliver værdsat. Vi håber, dine græsser og søsten bliver prikken over i’et!

Du skal være mere end velkommen en anden gang – og tak fordi du vil anbefale os 😊

C-Staal

Oceniono na 5 z 5

C-STAAL har netop leveret et super flot…

C-STAAL har netop leveret et super flot højbed på hele 3 meter.
Leveret helt ind på terrassen til aftalt tid og pris.
Super service - Super produkt.
Kan kun anbefale C-Staal, når jeres havedrømme skal udleves.
//Joran

28 maja 2025

Hej Joran
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både højbedet, leveringen og vores service!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os. Vi håber, højbedet bliver et skønt omdrejningspunkt for mange gode stunder på terrassen.

Du skal altid være velkommen hos os igen, hvis du får lyst til at udvide havedrømmene.

C-STAAL 🌿

Oceniono na 5 z 5

C-Staal har været med til at gøre drøm…

C-Staal har været med til at gøre drøm til virkelighed. Har i dag fået leveret de flotteste højbede. Super korrespondance med Carsten. Og Per der leverede er et livsstykke i sig selv. Bare tak. Vi kommer helt sikkert igen.

5 czerwca 2025

Hej Jette og Peter
Tusind tak for jeres varme og flotte anmeldelse – den betyder rigtig meget for os!
Vi er glade for at høre, at I er tilfreds med både jeres nye højbede og hele forløbet fra start til slut. Vi sætter stor pris på de pæne ord, og vi kan kun give dig ret – Per er virkelig noget helt for sig selv!

Endnu en gang tak – vi ser frem til at hjælpe jer en anden gang.

Mvh Carsten

Oceniono na 5 z 5

Vi er så glade for vores nye højbede

Vi er så glade for vores nye højbede! Det var en god og grundig vejledning, som endte ud i lige det resultat vi ønskede os.

16 maja 2025

Hej Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Vi er så glade for at høre, at I er tilfredse med jeres nye højbede, og at vejledningen hjalp jer godt på vej.

Det er netop sådan en oplevelse, vi håber at give alle vores kunder.

Tak fordi I valgte os – og rigtig god fornøjelse med jeres haveprojekt! 🌱

Oceniono na 5 z 5

Vi fik lavet en kraftig bedkant og et…

Vi fik lavet en kraftig bedkant og et højbed på specielt mål.
Leveret til døren.
Super flot arbejde og mega god kvalitet.
Kan varmt anbefales.

2 maja 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både bedkanter og højbed – og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Det glæder os også, at leveringen gik som den skulle.

Tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget!

Oceniono na 4 z 5

Har købt et langt højbed

Har købt et langt højbed. Solidt og stabilt håndværk. Billig levering til døren. Kan varmt anbefales.😊

21 maja 2025

Kære Gry
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at kvaliteten levede op til dine forventninger.

Din feedback betyder meget for os, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Lad os endelig vide, hvad vi skal gøre for at opnå 5 stjerner næste gang :)

C Staal laver flotte…

C Staal laver flotte kvalitetsprodukter. Jeg anbefaler dem på det varmeste.

23 maja 2025

Odpowiedź od C Staal

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Carsten

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej