BySofieSønderby Recenzje 2198

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

D. 4.11. købte jeg et par ballerina sko til mit barnebarn, det var bare den forkerte ønskeseddel, der var så gået over en måned, returfristen var overskredet, men ikke noget problem! Jeg måtte retur... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hej! Jeg fik to lækre bluser i skøn kvalitet, ren bomuld, fint design, som svarede til beskrivelsen. Hurtig levering- helt perfekte!!😀

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

God service hele vejen igennem, og produkter der til fulde lever op til beskrivelse og foto

Oceniono na 4 z 5

Rigtig god hjemmeside og god kvalitet. Jeg skulle sende en ting retur, og jeg vidste ikke at en returlabel kostede 50kr? Det fremgår ikke tydeligt nok at fragt og returnering ikke er en pris.

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Kære Kristina.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 flotte stjerner! Det betyder rigtig meget at du har været tilfreds.

God weekend.
De bedste hilsner fra Sofie // BySofieSønderby

Oceniono na 4 z 5

Jeres bukser er meget lange

Jeres bukser var til den lange side S & M var samme længde, så det var svært og købe efter længde, men meget hurtig levering

Hej Madeline.
Tusind tak for din anmeldelse! Buksen du har købt er til de langbenede piger, hihi. Det vil jeg lige huske og se om jeg kan optimere i beskrivelsen. Tak.

God weekend.
De bedste hilsner fra Sofie // BySofieSønderby

2 marca 2026

Kære Hanne.
Tusind tak for din anmeldelse!! Lad mig endeligt vide hvad der mere skulle til for at opnå din sidste stjerne <3

Mega god kundeservice!😍

Mega god kundeservice!😍
Og gode varer💗

10 marca 2026
Opinia niezależna

Kære Signe.
Årgh hvor skønt at høre!! TUSIND TAK <3

Mega flot tøj

Mega flot tøj! God kvalitet, god pasform og så sidder det som på billederne⭐️

27 lutego 2026

Kære Matilde.
Jeg siger mange tusind tak!! Hvor er det skønt at høre <3

God oplevelse

Nem hjemmeside, hurtig levering og fint produkt 😃

6 marca 2026

Kære Anja.
Hvor er det sindssygt skønt at læse. TAK!

Oceniono na 5 z 5

Bestilte nogle super fede bukser

Bestilte nogle super fede bukser, som desværre var for små, men dejlig hurtig levering og lige så hurtig håndtering af retur.

4 marca 2026

Kære Karina.
Tusind tak fordi du stadig har taget dig tid til at dele din mening, det betyder meget!!

Fin service

Fin service, hurtig levering

Kære Julia.
Hvor er det dejligt!! Tusind tak for anmeldelsen.

Oceniono na 1 z 5

I stykker

De første øreringe jeg bestilte var i stykker, så bliver der sendt en ny, som er helt skæv ved modtagelsen, da den bare er smidt i en plastikpose.

4 marca 2026

Hej Claudia.
Har du taget fat i kundeservice vedrørende dette. Det er selvfølgeligt en fejl. Grunde til lige de enkelte øreringe du har ikke kommer i en smykkeæske (som alle andre smykker gør) er faktisk fordi de er så store at de ikke kan ligge i en æske.

Det ændrer selvfølgeligt ikke på at de skal være helt perfekte når de modtages. Men kontakt os meget gerne for at det kan fikses.

Nem og hurtig levering!

Nem og hurtig levering!

2 marca 2026

Kære Kathrine.
Hvor er det dejligt!! Tusind tak for anmeldelsen.

Udemærket

2 lutego 2026

Kære Celina.

Oceniono na 5 z 5

Super flot tøj og kom hurtigt

Super flot tøj og kom hurtigt, bare lidt træls, at det ikke er muligt at bytte til anden str, uden man skal sende retur og betale igen🫣 men det kommer nok i fremtiden😊men kan ihvertfald anbefale

16 lutego 2026

Kære Lea.
Tusind tak for din anmeldelse først og fremmest, og JA vi er igang med at kigge ind i det.

Dog bliver mange af vores ting rigtig hurtigt revet væk, og derfor er det til tider svært at kunne ombytte til andre størrelser. Håber det giver mening!

hurtig levering

Jeg havde en virkelig god oplevelse. Det var nemt at finde rundt på siden og bestille. Jeg bestilte to trøjer og de var pakket virkelig fint ind. Da jeg bestilte stod der at den ville komme d. 8 marts, men den kom allerede d. 3. Helt sikkert noget jeg ville anbefale og købe fra igen!

3 marca 2026
Opinia niezależna

Kære dig.
Hvor er det dejligt at høre!! Tusind tak for din fine anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt og effektivt køb.

Hurtigt og effektivt køb.

Kære Karin.
Hvor skønt at høre!! Tusind tak for anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og fin levering 👍blusen ser…

Hurtig og fin levering 👍blusen ser tilsyneladende meget sød ud 😊er ikke givet som gave endnu 😊

19 lutego 2026

Kære Marianne.
Dejligt at høre! Jeg håber gaven falder i god jord <3

Oceniono na 3 z 5

Dårlig kvalitet…

Har købt den nye t-shirt med lysserrød print, og mega fedt print men selv trøjen er ret dårlig kval, den er gemmensigtig og føles som noget man ku købe for under 100kr alså det ikke lige god kvalitet i forhold til at man giver 249 for den

8 lutego 2026

Hej Jasmin.
Vi er kede af at det er din mening. Trøjen er lavet i 100% bomuld og trykket her i DK. Vi har ikke før hørt at folk syntes det er dårlig kvalitet, især fordi vi går nøje om i kvaliteten på vores varer.

Vores t-shirt med tryk er lavet på vores BASIC t-shirt som står til 99kr - derfra er trykket sendt til et trykkeri her i DK, og så tilbage til os.

Hvis man skulle højere op i GSM (trøjens vægt og tykkelse) ville den komme til at koste langt mere. Derfor har vi valgt den GSM vi syntes er passende til netop dette produkt - derefter er prisen også. Det er ikke en kraftig t-shirt, men mere loose og let at have på. Det er dsv en smagssag hvad man er mest til.

Jeg håber det gav dig et indblik i hvorfor trøjens tykkelse og pris følger efter.

Oceniono na 1 z 5

Der gør for lang tid før man får sine…

Der gør for lang tid før man får sine penge igen. Man bliver ikke tilbudt bytning af vare.
Man skal selv opsøge information om tilbagesending

9 lutego 2026

Hej Dorte
Jeg er ked af at læse din anmeldelse af os - og ærgrer mig over at du synes vi leverer så dårlig service. Tænker om du anmelder den korrekte webshop?
Vi har modtaget din returpakke fredag den 20. februar - og pengene er refunderet til dig mandag den 23. februar sidst på formiddagen. Det er næsten ikke muligt at gøre det hurtigere.
På bagsiden af den plukseddel du har med i pakken står beskrevet, hvordan man skal forholde sig til en returnering.
Håber du har lyst til at vurdere om vi kun fortjener en enkelt stjerne.
Mange hilsner fra
Karina // BySofieSønderby

Dejligt sted at handle

Altid god kvalitet.
Hurtigt levering.
Altid en sikker vinder.

2 lutego 2026

Kære Isabella.
Wow, tak for de fine ord!! Tak for kunder som dig.

3 lutego 2026

Kære Ekhals.
Tusind tak for din anmeldelse, det er skønt at høre.

Bedste hilsner fra Sofie // BySofieSønderby

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej