Jeg kan varmt anbefale at handle hos ByPuffy.com, som har et stort vareudvalg og hurtig ekspedition vedlagt en personlig hilsen :-) Dog var jeg lidt skuffet over, at jeg ikke modtog den bestilt... Zobacz więcej
Bypuffy
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte for fire dage siden tøj på bypuffy.com Fik bekræftelse på mail og ville dagen efter ind og se min ordre og status på hjemmesiden. Kom til at oprette mig og nu kan jeg ikke se min ordre. Intet... Zobacz więcej
Afventer forsat svar fra bypuffy. Deres reaktion på spørgsmål til varer jeg vil købe er pt at de blot har sendt varen. Så jeg afventer forsat svar - men må nu afhente varen på posthus og betale for... Zobacz więcej
Fra bestilling til levering gik der som lovet 2 hverdage og varen var præcis som forventet og jeg er Meget glad for den. At varen så sendes via Post Danmark "uden omdeling" er lidt et irritationsmo... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Kan på det varmeste anbefale denne virksomhed. Fantastik service og hurtig levering.
Hurtig ekspedition !
Hurtig ekspedition, også selvom jeg bor i Tyskland!
Super shop
Det er nemt - bestilte og dagen efter kom posten med en flot skjorte. Masser af * og ikke sidste gang, jeg shopper i denne butik.
Super god oplevelse
Bestilte den ene dag og modtog den næste - det er da en super god oplevelse :-)
Super fin oplevelse - kan varmt anbefales :)
Servicemindet på chatten, dag-dag levering. Helt sikert ikke sidste gang, jeg handler her :)
Superfed webshop
Rigtigt godt overblik i shoppen,hurtig levring,superlækkert tøj ;-)) Kan kun varmt anbefale shoppen
Super duper!
Hurtig levering, gratis fragt :-) Desværre var jakken for lille. Hurtig tilbagebetaling af penge. Super duper - har allerede lagt en ny ordre :-)
Nemt, god betjening, og hurtig levering. Sikker betaling.
Det var nemt, de har en god betjening, og hurtig levering. Sikker betaling.
Hurtig, effektivt og rart.
Alt er bare ok og super hurtigt. Bestilte en fredag og fik varerne mandag. Sådan.
Mvh.
Top service.
Det er dejligt at få sine varer leveret næsten lige så hurtigt, som hvis man handlede i en fysisk butik. Top service!
De kan jo ikke gøres ansvarlig for at nogle af varerne så ikke levede op til forventningerne og måtte retur.
Mette
Hurtig levering og ingen anmærkninger :)
Har ikke noget dårligt at sige om hverken levering eller produkt :)
God service og hurtig lervering
Beskrivelsen af den vare jeg bestilte var ikke eksisterende på jeres hjemmeside. Men fik hurtigt svar over mail - så er meget tilfreds. Fik yderligere min sko rigtig hurtigt :-)
kun godt herfra :-)!!
Købte et sæt fra Julie brandt til et super godt tilbud, leveringen var hurtig og upåklagelig og en lille personlig hilsen var vedlagt, hvilket jeg synes rigtig godt om :-)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.