Jeg kan varmt anbefale at handle hos ByPuffy.com, som har et stort vareudvalg og hurtig ekspedition vedlagt en personlig hilsen :-) Dog var jeg lidt skuffet over, at jeg ikke modtog den bestilt... Zobacz więcej
Bypuffy
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte for fire dage siden tøj på bypuffy.com Fik bekræftelse på mail og ville dagen efter ind og se min ordre og status på hjemmesiden. Kom til at oprette mig og nu kan jeg ikke se min ordre. Intet... Zobacz więcej
Afventer forsat svar fra bypuffy. Deres reaktion på spørgsmål til varer jeg vil købe er pt at de blot har sendt varen. Så jeg afventer forsat svar - men må nu afhente varen på posthus og betale for... Zobacz więcej
Fra bestilling til levering gik der som lovet 2 hverdage og varen var præcis som forventet og jeg er Meget glad for den. At varen så sendes via Post Danmark "uden omdeling" er lidt et irritationsmo... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering
Super service, så det er ik sidste gang jeg køber derfra
Fin handel
Jeg var så heldig at få fat i en skjorte, som jeg havde set på et stykke tid, med 25 % rabat. Den ankom 2 dage efter købet. Den er lige så flot, som jeg håbede. Dog undrede det mig, at jeg fik en skjorte helt uden mærker på. Den kunne jo i realiteten være brugt.....
Helt perfekt:)
Fandt bypuffy tilfældigt da jeg googlede et særligt stykke tøj jeg var faldet for tidligere samme dag. God pris. Levering næste dag, pakket i fin æske og med et håndskrevet kort:) Anbefaler helt sikkert.
Uovertruffen god service!
Handler tit på nettet og har aldrig oplevet så god en service.
Altid et smil i telefonen og klar til at hjælpe og vejlede.
Fri fragt uanset købsbeløb er også meget attraktivt og vidner igen om god service.
En hjemmeside jeg vil holde skarpt øje med i fremtiden - også pga de skønne mærker der føres:-).
Super service
Hurtig besvarelse på spørgsmål ang. varerne og meget hurtig levering
Super service og meget mobil venlig netbutik!
Jeg giver dig 5 stjerner på grund af den gode hjemmeside, som jeg kan betjene direkte fra min mobil/iPad. Det betyder alt når jeg shopper på nettet!
Varerne kom fra dag til dag og var lækkert og meget repræsentabelt indpakket.
Bestemt en god oplevelse med ByPuffy.com :)
God service - hurtig levering
Rigtig god e-shop med mange fede brands. Sjældent har jeg oplevet så god service på nettet.
en fantastisk betjening
Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos BYPuffy. de giver en
fantastisk servuce, og dine bestillinger er hurtig fremme.
Samtidig er der ingen problemer med at sende retur.
Super netbutik
Fri fragt og meget hurtig levering og meget sød service.
Havde bestilt varen som en gave og trøjen var i den flotteste indpakning til stor glæde for modtageren.
Gennemført lige fra hjemmeside til betjening...
BYPuffy er en super lækker hjemmeside med mange ekstravagante mærker. Jeg kontaktede dem ang. en jakke jeg gerne ville bestille og der var en helt speciel god service. Da jeg modtog jakken, var indpakningen en prinsesse værdig. Da jeg åbnede kassen, mødte der mig den fineste pakke som var pakket ind i fint silkepapir med et vedlagt lille kort " håber du bliver glad for din vare og ønsket om en god dag" det gjorde bare oplevelsen endnu mere fin og jeg blev glad indeni. Er glad for jeg er blevet opmærksom på By-Puffy og bestemt ikke sidste gang jeg handler der ;0)
Top tilfredshed
Jeg har handlet hos ByPuffy to gange - begge gange hurtig levering. Første gang blev jeg desværre nødt til at returnere varen og det blev registeret med det samme og pengene kom retur efter meget kort tid.
Lækker webshop med mærker som man ikke finder ret mange andre steder.
De får mine varmeste anbefalinger.
Lækker købsoplevelse hele vejen
Elsker at købe god kvalitet på nettet og stadig få følelsen af den søde, personlige service man ellers kun får i butikker.
Kvalitet og service til god pris
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med ByPuffy. Jeg fik hurtigt og kyndigt svar på mine spørgsmål om varerne, og da jeg havde ordret dem modtog jeg dem allerede dagen efter. De har lækre varer til en rimelig pris, og tøjet lever fuldt op til mine forventninger.
Superhurtig levering
Bestilte varer lørdag, og modtog dem mandag. Meget fin indpakning med fint lille kort, som at få en gave.
smart tøj og lynhurtig levering.
Jeg er noget skuffet over returmetoden. I siger jeg bør sende pakken forsikret. Det koster kassen og er ærgeligt når man skal have byttet en vare til eks. en mindre størrelse.
Flot service - hurtig og gratis levering!
Som overskriften siger: dejlig hurtig nem levering - uden omkostninger.
Super betjening - hurtig levering og fin vare.
Kun ros og anbefaling fra mig.
Super service, høflig betjening :-)))
God kvalitetsvarer. Kan stærk anbefales. Super sød og hjælpsom kundeservice.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.