Reakcja na opinię
Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz. Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot... Zobacz więcej
Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl. In een paar steekwoorden: - Vriendelijk - Meedenkend - Snel antwoord op vragen - Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing) - Betaalbaar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering. Heldere communicatie. Weer helemaal blij met mijn oogmaskers. Slaap daardoor zo lekker.
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wat een ontzettend fijne ervaring hier. De verzwaringsknuffel is erg in de smaak gevallen en wij komen hier zeker terug. Veel opties voor stof en gewicht, Mylène heeft alles heel duidelijk beschreven en schappelijke prijsjes. Dankjewel!

Odpowiedź od by Myl
Ondanks de vakantieperiode snelle levering en de Golden Retriever knuffel voldoet zeker aan mijn verwachtingen, heerlijk zacht en erg knuffelbaar.

Odpowiedź od by Myl
Snelle verzending en een leuk kaartje, lootje en presentje erbij.

Odpowiedź od by Myl
Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en heldere en duidelijke communicatie over bestel- en leverproces. Prettig product.

Odpowiedź od by Myl
Fijne en vlotte samenwerking. Ik heb alles ontvangen zoals ik het me voorstelde. Goede kwaliteit!

Odpowiedź od by Myl
Fijn contact, snelle verzending en de producten zijn van goede kwaliteit voor echt lage prijzen.

Odpowiedź od by Myl
De opdracht is goed en zeer snel uitgevoerd en het resultaat was erg mooi! Mijn dochter was blij met haar cadeau!

Odpowiedź od by Myl
Werd vrij snel geleverd, en was goed verpakt in een leuke vrolijke doos, de verzwarings knuffel voelt goed aan en helpt bij onrust en paniek aanvallen in de nacht om toch tot rust en in slaap te komen.

Odpowiedź od by Myl
Altijd mooie slaaptunnel altijd snel en super vriendelijke

Odpowiedź od by Myl
Mijn zoon Xander slaapt best goed onder de slaaptunnel, inslapen blijft een dingetje, maar doorslapen gaat stukken beter. Vooraf goed contact gehad over wat te bestellen, hoe het materiaal aanvoelt en wat de keuze opties zijn. Xander is vooral heel blij met de kleur van de slaaptunnel en de gamecontrollers die erop gedrukt staan.
Wat ons betreft absoluut een aanrader!

Odpowiedź od by Myl
Geweldig! Fijn contact, alles op wens en niet duur. Ze heeft geweldig geholpen de juiste stof te zoeken voor een speciale aanvraag. Wij zijn erg tevreden!

Odpowiedź od by Myl
Verzwaringsknuffel gekocht. Fijn formaat en fijn gewicht. Het duurde even voordat deze werd opgestuurd.

Odpowiedź od by Myl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.