Top stjerner herfra🌟 Jeg har købt en del herinde og smykkerne er virkelig pæne, farven bliver ved med at være pæn og smitter ikke af. Meget nem og overskuelig hjemmeside, hurtig fragtlevering. O... Zobacz więcej
Det er nogle fantastisk flotte øreringe og hel igennem fantastisk kundeservice. Jeg modtog min pakke i går som ikke indeholdt alt jeg havde bestilt. Så jeg skrev til kundeservice som svarede tilbag... Zobacz więcej
Nem hjemmeside at finde de smykker jeg gerne vil have Hurtig levering af smykkerne og absolut flotte smykker leveret i en lille æske. Det bliver ikke sidste gang jeg handler der kun ros herfra
Jeg bestilte for første gang hos Bymelanie.dk - Jeg købte fordi jeg så at de havde et mors dags tilbud, hvor man får en fin smykke æske med 2 hjerte øreringe (som sæt) - og det ser rigtig fint ud, men... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Fokus på kvalitet, holdbarhed og kompliceret smykkedesigns i 100% rustfrit stål ByMelanie har siden 2018 fokuseret på at tilbyde eksklusive smykker til priser alle kan være med på. Vi er blandt de hurtigste voksende smykkebrands og elsker at gøre vores kunder glade og tilfredse
Bygade 83, 7173, Vonge, Dania
- info@bymelanie.dk
- bymelanie.dk
Odpowiada na 37% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
God service og fine smykker
Har modtaget enormt god service og nogle meget fine smykker! Min pakke blev væk under levering, og dette kontaktede jeg Melanie omkring. Hun svarede straks og sendte en ny pakke afsted med det samme, som jeg allerede kunne afhente dagen efter. Kan bestemt kun anbefale ByMelanie🌸
Flotte øreringe
Hurtig levering. Har modtaget 6 par øreringe og de levede alle op til forventningerne. Fint pakkede i små gaveposer og æsker samt et par ekstra æsker med og virkelig god pris
Fuld tilfredshed
Hurtig levering og meget flotte smykker, der lever op til det man ser på hjemmesiden.
Faktiske smykker
Faktiske smykker, fra jeg bestilt til jeg modtog dem gik fire dage det synes jeg er et mega fedt
Pæne smykker og fantastisk kundeservice
Virkelig fine smykker og en super kundeservice. Et sæt af mine øreringe var i stykker ved ankomst og kort efter jeg havde skrevet til dem, fik jeg svar tilbage - Nye øreringe på vej til mig, hvilken service!
God kundeservice
Hurtig levering og når der er reklamation bliver der straks leveret et nyt smykke uden diskussion
Haver bestilt øreringe i sølv og fik tennis smykker i guld, skrev en mail og der bliver sendt tennis sæt i sølv
Klar anbefaling her
Smukke smykker
Hurtig levering, flotte øreringe og halskæde. Min datter og jeg er glade for dem.
Altid smukke smykker
Altid smukke smykker! Elsker at forkæle mig selv på denne hjemmeside. Hurtig levering og god kvalitet til en god pris
Var lidt sent ude skulle bruges som…
Var lidt sent ude skulle bruges som fødselsdagsgave. Med hurtig levering nåede de at komme. Hun blev glad for øreringene.
Flotte smykker og lynhurtig levering
Flotte smykker og lynhurtig levering
Smykkerne er som jeg havde forventet
Smykkerne er som jeg havde forventet, hurtig levering.
Jeg bestilte mine varer og dagen efter…
Jeg bestilte mine varer og dagen efter kunne jeg hente pakken.
Super flotte smykker❤️❤️🤩
Har været intet mindre end tilfreds
Har været intet mindre end tilfreds, gode priser tilbud og hurtig levering
Har netop modtaget mine bestilte…
Har netop modtaget mine bestilte øreringe. De er virkelig flotte og lever fuldt ud op til mine forventninger
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.