Vil helt sikkert handle her igen
Har handlet flere gange hos ByHviid og der er altid hurtig levering og god kundeservice, da der var sket en fejl ved den ene levering.
WEBSHOP - Maison Berger - Luftrensere & olie - Duftpinde & duftolie - Refill - Tasker & punge Vi har siden 2016 haft butik og webshop (nu ren webshop) hvor vi forhandler lækre ting til hjemmet, specielt vores populære duftolier, og luftrensere med duft fra Maison Berger Paris. #adax #maisonberger #tasker #lampeberger #duftpinde
Morsbøl Skolevej 1, 7200, Grindsted, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super god oplevelse!
Nemt at finde, det man søger og super hurtig levering👍
Ingen kundeservice - jeg har prøvet at kontakte enkelmandsvirksomheden både via e-mail og Facebook, men intet svar. Man er bange for at virksomheden er gået konkurs.
Bestilte Berger olie lampen, men får hovedpine af duften, og den fjerner ikke lugten fra rummet som lovede.
Jeg spurgte om et datablad på produktet, for at se hvad det bestod af, men det kunne jeg ikke få👎🏻
Har nu efterhånden mange gange bestilt vare hos byHviid.dk og det er altid, sltid super hurtig levering og så for jeg en lille personlig hilsen. 🥰 Det er hyggeligt
Bestilt Berger duftlamper. Lækre varer, stort udvalg i dufte og flakoner, supergod betjening. Jeg har bestilt 2 gange, online både med forsendelse samt fysisk afhentning i butikken. Ingen problemer. Ikke sidste gang jeg handler her.
Har handlet flere gange ved Byhviid og fået den bedste service, mega hurtig levering.
Aldrig været problemer. Anbefaler MEGET.👌
Umuligt at komme i kontakt med ejer- Berit Hviid. Har sendt varen retur men ingen penge er kommet tilbage.
Nu har jeg snart ventet i 2 måneder. Har rykket flere gange.
Vil aldrig handler på ByHviid.dk igen.
Hold jer væk fra den!
Lidt tøvende med at handle, da der ikke nogle Trustpilot anmeldelser. Fin fin taske, men mangelfuld kommunikation ( som i ikke eksisterende).

Odpowiedź od byHviid.dk
Jeg tøvede med at handle her da siden ingen e- godkendelse har. Jeg skrev en mail i starten. Da jeg fik svar besluttede jeg at købe min berger lampe olie der. Alt fungerede fint, hurtig bekræftelse, hurtig afsendelse. Butikken har et meget stort udvalg af produkter og jeg anbefaler at handle der.
Jeg bestilte en ramme, hvor der under beskrivelsen stod, at det var en træramme.
Da jeg modtager varen bliver jeg dog skuffet. Træet er beklædt med noget.
Jeg skriver til dem for at gøre dem opmærksomme på det.
Svaret jeg får tilbage er, at de jo ingen steder skriver, at det er en massiv træramme.
Men INGEN steder står der beskrevet, at træet er beklædt med noget.
Porto får jeg også selv lov til at betale. For mig er det penge ud af vinduet, og jeg havde aldrig købt den, hvis jeg havde vist rammen ikke udelukkende var af træ.