Grei nettbutikk med konkurransedyktige priser. Dog kunne produktene hatt mye bedre produktbeskrivelse da vi ved flere anledninger har måttet ta kontakt med kundeservice for å finne korrekt vare. Det h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Det var veldig god hjelp å få før jeg bestemte meg for hvilket aggregat jeg ville ha. Maste nok hull i hodet på selgeren men han svarte velvillig hele veien. Og det var meget rask og presis leverin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg valgte Byggventilasjon fordi de har veldig gode og konkurransedyktige priser på både ventilasjonsaggregat og tilbehør. Det oppstod en liten forsinkelse i ordrebehandlingen grunnet påskeferien, m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vårt gamle Flexit ventilasjons aggregat var modent for utskifting og med sen respons fra lokal forhandler i Trondheim så fant vi nettbutikken Byggventilasjon som hadde en meget god nettside. Etter noe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Byggventilasjon leverer ventilasjonsprodukter og tjenester til private og næringsdrivende. Vårt primærområde ligger i salg og service av balansert ventilasjon m.m. og vi fører kun produkter vi har troen på, med høy kvalitet, fra anerkjente produsenter og leverandører. Nettbutikken inneholder pr. idag over 2500 unike produkter og leveres til kunder over hele landet. Et utvalg av våre tjenester er også å finne på nettbutikken. Hos oss kan du være trygg på at garanti- og reklamasjonssaker følges opp på en profesjonell måte.
Skanselien 23, 5031, Bergen, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestilling- og betalingsprosessen gikk veldig bra! Deretter ble det helt stille fra Byggventilasjon inntil jeg begynte å få meldinger fra Posten om å hente en pakke fra Flexit på Extra Askøy i første omgang og etter noen dager senere på Rema 1000 på Strusshamn innen 02.07.2025. Begge hente meldingene fra Posten har 2 forskjellige koder!
Har prøvd å komme i kontakt med Byggventilasjon og selv om de er på ferie står det at bestilling og ordrebehandling går som vanlig. Hvis dette er vanlig så må jeg få lov til å nevne at det er store forbedringspotensiale.
Jeg vet fortsatt ikke hvor mine produkter er i verden og bare for å gi en liten kontekst til det hele så bor jeg i en Asker kommune som er noen mil unna både Askøy og Strusshamn.

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Lett å bestille. Endret bestillingen enkelt ved en telefonsamtale. God pris på ventilasjonsaggregat og deler.

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Rask og riktig levering. Ingen problemer. Enkelt å finne fram på internettsiden. Knallbra!!

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Bestilte 3 stk Ergovent Rondo Ventiler. Kjempe produkt og de ble dritlekker når de ble montert. Prisen var også den rimeligste jeg har klart å finne på nett. Bestilling og kommunikasjon med selger gikk helt utmerket. Valgte å hente varene på deres lager da det hastet litt. Selv om det ikke var folk tilstede la selger til rette for at jeg fikk hentet ut varen. Kan virkelig anbefales.

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Het grei opplevelse med bestilling og leveranse. Prismessig så er det langt under pari. Fant samme type lager på nett til 51kr pr stykk. 102kr for to mot 922kr til dere, da med 6popnagler og en låsering + frakt.
Neste bestilling blir ikke til dere.
Terje.

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Enkelt og greit å bestille. God kontakt med kundeservice ifbm ønsket leveringtidspunt.

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Jeg opplevde god hjelp og service. Byggventilasjon har også god teknisk kompetanse.
Prisen på drivreimen til mitt Flexit ventilasjonsanlegg var også den beste som jeg klarte å finne. Sist men ikke minst så var Byggventilasjon raske med å levere varen.
Anbefales!

Odpowiedź od Byggventilasjon AS
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.