Informacje dotyczące firmy

4. Dostawca materiałów budowlanych
  5. Dostawca maszyn budowlanych
  6. Sklep ze sprzętem budowlanym

Napisane przez firmę

Byggöverskott.se är en svensk e-handel som fokuserar på att erbjuda byggmaterial och tillbehör till lägre priser än traditionella bygghandlare. Genom att arbeta med överskottspartier, restlager och smarta inköp från etablerade leverantörer kan vi sälja samma kvalitetsprodukter men till bättre priser. Vårt sortiment riktar sig både till privatpersoner och företag som bygger, renoverar eller underhåller fastigheter. Hos oss hittar du produkter från kända varumärken inom bygg och installation, alltid med tydlig produktinformation så att du som kund vet exakt vad du köper. Vi lägger stor vikt vid enkel och trygg e-handel. Det ska vara smidigt att handla, lätt att förstå produkterna och tydligt vad som gäller kring leverans och villkor. Varje order hanteras med noggrannhet, oavsett om det gäller ett mindre köp eller större beställningar. Byggöverskott.se är byggt på idén att bra byggmaterial inte behöver vara onödigt dyrt. Genom att minska svinn och ta vara på material som annars riskerar att bli liggande kan vi skapa ett mer prisvärt alternativ utan att minska på kvalitet. Kundservice är en viktig del av vår verksamhet. Vi strävar efter snabba svar, ärlig kommunikation och att alltid hjälpa dig hitta rätt lösning. Feedback från dig är därför väldigt värdefull för oss och används aktivt för att förbättra både sortiment och service.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Gillar verkligen idén bakom detta

Gillar verkligen idén bakom detta. Varför köpa helt nytt byggmaterial när man kan få lika bra grejer billigare och samtidigt minska svinn?

Köpte lite spikar och blev genuint imponerad av servicen. Fick bra vägledning kring vad som skulle fungera bäst för mitt projekt och kommunikationen var snabb och tydlig hela tiden.

7 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Servicen var supersnabb och proffsig…

Servicen var supersnabb och proffsig fick allt jag beställde och det var kvalitet på dem grejerna.

27 marca 2026

Hej Charlie,

Tack för din fina recension och kul att höra att du var nöjd. Vi strävar ständigt efter att ha så bra varor som möjligt till bästa möjliga pris och det gläder oss när vi får positiv feedback om det.

Oceniono na 5 z 5

Man får snabba svar på sina frågor och…

Man får snabba svar på sina frågor och priserna på skruvar är väldigt bra

21 marca 2026

Hej Simon,

Jättebra service och billiga

Jättebra service och billigast på trallskruvar!

23 marca 2026

Hej Ahmad,

Jag är supernöjd!

Jag är supernöjd!

Allt gick väldigt smidigt och priserna var mycket förmånliga.

24 marca 2026

Hej Isabela,

Oceniono na 4 z 5

Ett av paketen saknade en spiklåda men…

Ett av paketen saknade en spiklåda men Alex ordnade det på en gång när jag hörde av mig.

19 marca 2026

Hej Homan,

Stort tack för din fina recension, jag är ledsen att du fick lådan lite försenad och tack för tålamodet!

Allt gott och välkommen åter!/ Alex

Rekommenderar

Bra produkter till bra priser ! Snabb leverans!

1 marca 2026

Hej Crisa,

Stort tack för din fina recension, vad kul att höra att du blev nöjd.

Oceniono na 5 z 5

Trevlig hemsida och lätt att navigera.

Trevlig hemsida och lätt att navigera.
Bra utbud och överkomliga priser.
Snabb leverans ett stort plus!

7 lutego 2026

Hej Marcus,

Stort tack för din fina recension. Vi strävar ständigt efter att erbjuda de bästa priserna, snabb leverans och bra service, kul att höra att du blev nöjd.

Bra kvalité

Bra kvalité, bra pris

6 lutego 2026

Hej Oskar,

Oceniono na 5 z 5

Snabbt svar via mail och bra priser

4 lutego 2026

Hej Andreea,

Stort tack för din fina recension, vi försöker så gott vi kan att svara snabbt och vi blir glada när vi får positiv feedback om det.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej