ByFrank Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har modtaget det flotteste billede som vi ned spænding har ventet på. Fuldt forsvarligt indpakket med fokus på sikkerhed. Det hænger så flot på væggen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde kigget på et billede igennem lang tid og så at der var 30 % på det, så tænkte jeg at det skulle være nu, og da jeg havde en ide om at jeg skulle købe noget, som jeg skulle kunne have i mange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har bestilt 3 billeder. Elsk som er vildt smukt. Et vildt smukt bilde af mine 4 børnebørn samlet. Er super flot: og nu et bilde af de sidste 2, som ikke vil taget billeder af. Så er speciel lavet og d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk billede har jeg længe gået og set på Facebook, heldigvis kunne min mand også lide det og vi bestilte det store med sort ramme. Glæder mig til spisestuen er færdig, hvor billedet skal pynte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Studio malarskie

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb plakater hos byFrank. Moderne, unikke og flotte plakater til enhver bolig. Find dine nye plakater til boligindretning hos byfrank.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

587 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 52

Napisz recenzję

Kvinde ansigt

Fedt billede, SÅ tilfreds.
Hurtige levering og levede 100% op til mine forventninger.

2 października 2024

Hej Heidi! Mange tak for din anmeldelse!!🙏🏼

Oceniono na 5 z 5

Super flot billede og god service.

Alt var som aftalt og der bliver svaret hurtigt på henvendelser, Fragt manden er dog ikke en del af denne vurdering, da han havde sat det vore billede ud i regnvejr, men det var heldigvis godt emballeret. Så kan kun give mien bedste anbefalinger

23 września 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange tak for din anmeldelse !🙏🏼

Jeg tager det med til fragtmanden at jeres billede blev stillet ude hvor det kunne blive vådt!.

Oceniono na 5 z 5

Salg til Tyskland var også muligt efter…

Salg til Tyskland var også muligt efter et par e-mails. Bagefter sendes billederne hurtigt og sikkert.

21 września 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange tak for din anmeldelse Dieter!🙏🏼

Jeg håber du bliver rigtig glad for billederne.👍🏼🙏🏼

Oceniono na 5 z 5

Meget nemt at bestille og hurtig…

Meget nemt at bestille og hurtig levering. Meget glad for maleriet, det er lige min smag :-)

4 października 2024

Hej Annette.

Mange tak for din anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig respons på min mail

Hurtig respons på min mail, da jeg skrev. Mega god service. Hurtigere levering end forventet og en "oh my" oplevelse, da jeg åbnede pakken og fik tårer i øjnene af glæde. Wow, er vildt tilfreds og SÅ glad. Tak for handlen.

25 września 2024

Hej Zandra.
Mange tak for din fine anmeldelse!🙏🏼

Oceniono na 5 z 5

Sendte min bestilling en torsdag…

Sendte min bestilling en torsdag eftermiddag, og kunne hente pakken allerede dagen efter, - det kan vist ikke gøres hurtigere.
Det tror jeg aldrig, jeg har prøvet : )
Plakaterne er super fine, og er hængt op.

20 września 2024

Hej Jane.
Hvor er jeg glad for at høre om din gode oplevelse!

Tak for at dele den.

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

Rigtig flot portræt - meget tilfreds.

1 września 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne

Virkelig dårlig service. Jeg bestilte en plakat med informationer om min datters fødsel. Både baggrundsfarve og fødselsdato var forkert. Det kan selvfølgelig ske, og da jeg kontakter ByFrank modtager jeg (godt nok efter 2 mails) svar. Han beklager og skriver, at jeg vil modtage en ny uden fejl og i bedre kvalitet end bestilt. Fedt fedt. Den kommer så aldrig. Han påstår den er sendt afsted men modtager aldrig nogle informationer omkring varen som f.eks. hvor den skal hentes eller pakkenummer. Efter flere henvendelser vælger han så at holde op med at svare mig. Kan ikke anbefales...

26 maja 2024

Hej Christina.

Som du selv skriver, så fik du svar på din henvendelse, og det er også helt korrekt at en ny plakat uden fejl blev afsendt til dig. jeg har tilmed sendt dig trackingnummeret på den nye forsendelse 2 gange. Du undlader dog at skrive i din anmeldelse at alt ovenstående fandt sted midt i min sommerferie, som du også blev gjort bekendt med. Derfor var svaret ikke så hurtigt som vanligt.

Som nævnt er din pakke sendt afsted til dig igen, hvilket også fremgår af det nye trackingnummer som er sendt til dig...2gange..

Din måde at snakke til mig på i dine henvendelser skaber heller ikke just grobund for en saglig og god kommunikation, men det skal jeg ikke uddybe yderligere her.

Lad os bare blive enige om, at du ikke kan anbefale mig som forretning, og jeg har det på samme måde med dig som kunde...

Dog, stadig med ønsket om en rigtig dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Flotte billeder og super hurtig levering

Flotte billeder og super hurtig levering til vores virksomhed. Hjemmesiden er dejlig overskuelig, med masser af inspiration. Vil klart anbefale ByFrank og tænker også der skal bestilles til privaten.

28 sierpnia 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig I er tilfredse med produktet, og jeg vil naturligvis også gerne hjælpe dig med billeder til privaten.!

Fantastisk flot billede

Fantastisk flot billede, hurtig levering og en ganske fornuftig pris. Har intet at sætte en finger på :)

2 września 2024

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice..

Modtager et billede der er helt gul i baggrunden (skulle være hvid) og så bølger billedet som om det har været vådt. Kontakter ByFrank på mail 2 gange og Messenger 2 gange men får intet svar tiltrods for at beskederne er set.
Virkelig dårlig kundeservice, og bestemt ingen anbefalinger herfra.

1 września 2024

Absolut anbefalelsesværdigt!

Absolut anbefalelsesværdigt!
Super service, super kvalitet og hurtig levering.
Har handlet her et par gange og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.
Der er kræset for detaljerne - og de fineste plakater i god kvalitet!

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange Mange tak for din anmeldelse Julie!

Det gør mig meget glad at høre, at du er tilfreds med mine produkter.

Oceniono na 5 z 5

Så fint på mine nye vægge 🙂

ByFrank er super flot arbejde og printet i fin kvalitet. Kunne hurtigt afhentes efter aftale. Vi er ved at komme på plads i vores nye tilbygning samt vi renoverer løbende det gamle stuehus.. Så nu ved jeg, hvorfra, jeg kan ønske mig noget nyt på væggene :-)

11 sierpnia 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange tak for den fine anmeldelse!

Steffen Frank.

Oceniono na 5 z 5

Super service, kvalitet og levering

Super service, kvalitet og levering. Svarer hurtigt, hvis man har spørgsmål. Kvaliteten er flot, kan virkelig anbefales. Og der er hurtig levering.

25 lipca 2024

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, er vildt glad for de plakater jeg har givet til mine børnebørn. Jeg anbefaler varmt😉

10 lipca 2024

Mange tak for den flotte anmeldelse!
Det glæder mig børnebørnene blev glade for plakaterne.

Oceniono na 5 z 5

Super flot billede og fantastisk hurtig…

Super flot billede og fantastisk hurtig til at svare på spørgsmål. Jeg bestiller helt sikkert igen (digital billede). Skønt at give som gave, da det er anderledes og personligt. Hilsen Pia

28 czerwca 2024

Har købt 2 indrammede plakater

Har købt 2 indrammede plakater. Svarer 100% til mine forventninger. Hurtig levering

28 czerwca 2024

Odpowiedź od ByFrank

Mange tak for den flotte anmeldelse Jette!

byFrank

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej