Beware! I ordered from Bontshop and it was full of lint! My washing machine was full of lint and even after running the cleaning cycle my new wash still has lint! This is the worst purchase I ever mad... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Al twee keer bij Bernau geweest voor verschillende behandelingen. En beide keren tevreden naar huis gegaan! Vooral de lashlift is aan te raden! 6 weken lang geen gedoe met mascara. En ook nog eens gez... Zobacz więcej
Bernau is een topper die kennis heeft van haar producten en je daarom goed kan adviseren. Ze pakt alles zo gezellig in wat al een cadeautje opzich is. Ik ben verslaafd geraakt aan de wasparfum en doo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Regulacja brwi
- Salon piękności
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z produktami dla zdrowia i urody
- Sklep z wyposażeniem domowym
Napisane przez firmę
By-BONT is begonnen als een salon voor: - Huidverbetering - Lashlifting - Hennabrows - Browshaping en verven Daarnaast maak ik bodyscrubs en badzout met magnesium die 100% natuurlijk zijn. De ingredienten zijn 100% zuiver. Daar zijn ondertussen haarmaskers en gezichtsmaskers aan toegevoegd. Ook 100% natuurlijk. Kort geleden is de webshop uitgebreid met woonaccessoires. Ik zal met mijn body en woon artikelen op verschillende markten te vinden zijn.
Dane kontaktowe
Buorren, 30, 8493 LG, TERHERNE, Holandia
- 0613643862
- bybont@outlook.com
- by-bont.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Wasparfums en andere leuke producten
Ik ben verslaafd geraakt aan de wasparfum en door haar snelle reactie en service zit ik nooit zonder. Een dikke aanrader dus!

Odpowiedź od By Bont
Super blij met mijn wenkbrauwen
Super blij met mijn wenkbrauwen!
Echt een verwen en ontspan momentje om bij Bernau in de stoel te zitten
Kom zeker weer terug!

Odpowiedź od By Bont
Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten…
Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten doen! Enorm blij met het resultaat. Voor herhaling vatbaar dus. Naast het mooie resultaat heerst er een ontspannen en gezellige sfeer. Echt een verwen momentje dus :)

Een topper in haar werk
Bernau is een leuke sociale meid, ik ben altijd tevreden als ik er wegga.
Ze doet Bij mij meestal de wenkbrauwen harsen en een lashlift en zo nu en dan mijn huid. Ik voel me altijd een stuk mooier als ik er weer ben geweest 😀

Lashlift
Weer super blij met mijn lashlift wimpers, blijft mooi lang zitten.
Bernau heeft ook altijd even aandacht voor de huid, even reinigen en een crème op het gezicht.

Odpowiedź od By Bont
Dik tevreden met de lashlift en henna brows.
Door Bernau ben ik in aanraking gekomen met lashlift en henna brows. De behandeling word goed en met veel zorg uitgevoerd. Door de lashlift zit er nu een mooie krul in mijn wimpers die anders kaasrecht voor uit stonden. Heb nu mijn wimperkruller ook weggegooid dit heb ik nu niet meer nodig. De Lashlift blijft bij mij z'n 6 a 8 weken zitten :D
Door de henna brows en het harsen zijn mijn wenkbrauwen nu mooi gevormd in een mooie donkere kleur die bij mij past, die lang blijft zitten :D

Topper, deze vrouw!
Al een aantal keren bij Bernau geweest voor lash lifting. Heel fijn hoe je online de afspraak kan inplannen. Bernau is enthousiast en werkt secuur.
Hoop nog vaak bij je langs te komen!

11/10 Service!
Wat een goede service! Bernau was zo attent op wat ik wilde en wat mijn natuurlijke wenkbrauwvorm was. Ze heeft me het hele proces doorgenomen en geadviseerd welke behandeling het beste voor mij zou zijn. Ze heeft me ook een nazorgbundel en instructies gegeven! Dit vond ik heel erg leuk. Haar schoonheidssalon is zo gezellig en is heel erg relaxing!
If you are not a native Dutch person and are looking for superb eyebrow and eyelash treatments close to Heerenveen then look no further! I come from England and have been looking for a while for a good eyebrow service. Bernau is such a professional, she was so attentive and passionate about giving the best treatment, she makes you feel so relaxed. With Bernau you will be in good hands!

Zeer tevreden
Super lieve meid. Denkt mee naar mogelijkheden. Ik ga er heen voor wimpers lifting. Echt super mooi. Ook heerlijke en leuke spullen voor in huis. Wasparfum is toch wel een van mijn favorieten geworden. Hier kun je testers kopen zodat je kan kijken welke geur het beste bij je past. Top service

Odpowiedź od By Bont
Mijn huis ruikt heerlijk door de…
Mijn huis ruikt heerlijk door de amberblokjes
Als ik mijn huis binnenkom dan komt de heerlijke geur je tegemoet
Ook leuk om kadoo te geven

Gezichtsbehandeling
Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling gehad. Ga binnenkort weer. Wat een verwennerij!
Prachtige wenkbrauwen en wimpers…
Prachtige wenkbrauwen en wimpers gekregen in een mooie, sfeervolle salon.
Goed voor elkaar! Ik kom heel graag weer terug :)

Lashlift en hennabrows.
Door bernau ben ik in aanraking gekomen met de behandeling lashlift en hennabrows. Bernau voert de behandeling professioneel en super strak uit;-), waardoor ik mijzelf weer een stukje mooier vindt!

Supersnelle levering
Supersnelle levering, heerlijke amberblokjes, topservice. Zeer tevreden

Odpowiedź od By Bont
Snelle bezorging en persoonlijke noot
Snelle bezorging. Een persoonlijke noot bij de bestelling. We proberen alle wasparfums uit, fijn dat dit kan voordat ik een grote verpakking bestel.
Zeer tevreden.

Dikke vette aanrader!!
Snelle en persoonlijke levering. Super leuk verpakt dus een feestje om te ontvangen.
Ik ben inmiddels fan van de wasparfum en scrub 😊. Dikke vette aanrader dus, probeer het uit!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.