Leuk deze actie van Buurtkadoos.nl, alleen zit er van geen enkele winkel of onderneming in mijn buurt een actie of voordeel bij. Alle vouchers zijn te besteden in andere buurten, dat is dus niet echt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De samenwerking met BuurtKadoos is er één waar je energie van krijgt. Wat BuurtKadoos onderscheidt, is het unieke concept: lokaal, persoonlijk en met echte impact. Ze brengen buurtbewoners en loka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super leuk om dit te ontvangen, alleen ontvingen wij het pas 4 weken na de verhuizing. Veel van deze kortingen hadden super goed van pas gekomen als we er eerder vanaf wisten. Desalniettemin is het su... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hartstikke leuk initiatief maar wanneer je al zo'n 3 maand in je nwe huis woont en dan pas de bonnen ontvangt, is t verven geklaard, een nw bed gekocht, hangen de gordijnen etc etc, veel bonnen heb i... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
BuurtKadoos brengt al meer dan 15 jaar lokale ondernemers en nieuwe buurtbewoners op een persoonlijke manier met elkaar in contact. Wanneer iemand verhuist, ontvangt hij of zij een welkomstbox met vouchers en aanbiedingen van ondernemers uit de directe omgeving. Zo leren nieuwe bewoners hun buurt kennen en krijgen lokale ondernemers de kans zich op het juiste moment te laten zien. Voor ondernemers is BuurtKadoos geen massareclame, maar een gerichte en sympathieke manier om zichtbaar te zijn bij nieuwe bewoners. Voor consumenten is het bedoeld als een warm welkom en een kennismaking met wat de buurt te bieden heeft. Wij staan voor transparantie, lokale betrokkenheid en duurzame samenwerkingen. BuurtKadoos draait om relevant contact op een logisch moment: wanneer iemand nieuw is in de buurt en openstaat voor ontdekking.
Dane kontaktowe
Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ, Amsterdam, Holandia
- 020 8465745
- info@buurtkadoos.nl
- buurtkadoos.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Fijn welkom
Wat een gezellige doos om te ontvangen.
Zeker de helft van de vouchers zal ik met zekerheid gaan gebruiken.
Ook handig om zo wat lokale adressen te ontdekken in een nieuwe omgeving.
Waarom geen 5 sterren?
Ik mis eigenlijk de echt lokale zaken. Zit er maar 1 die op fietsafstand in eigen dorp zit (waar ik toevallig al een kado mocht ophalen).
Nu snap ik dat jullie afhankelijk zijn van hun medewerking. Maar toch was dat een kleine teleurstelling.
En nog een klein minpuntje: de online aanbiedingen zijn voor 80% dezelfde die ook in de doos zitten.
Maar overall super blij met dit welkomst kado.
Totaal geen kadoos bij de kadoos
Totaal geen kadoos bij de kadoos
Alleen maar kortings couponnen voor winkels die buiten het budget zijn
Leuke welkomstcadeau's dank jullie wel
Prima initiatief
Let op! Oplichting!
Het komt veelal voor dat de ondernemers die meedoen de kortingsbonnen weigeren. De winkels hebben de klanten dan al de winkel in getrokken. Dit lijkt sterk op oplichting!
Leuke verrassing na het verhuizen!
So useful when entering a new home
So useful when entering a new home! All the offers are to stores that you will 100% go to and need when moving!
Wat een warm welkom!
Erg leuk om bij het verhuizen naar een nieuwe buurt meteen kennis te maken met de lokale ondernemers.
Cadeautje in de brievenbus 🏠
Wat een verrassing
Wat een verrassing!
Zo leuk, erg slim concept en goede deals zitten erin!
Heel leuk welkom
Heel leuk welkom. Leuke kortingen voor iedereen zit er wel wat bij
Verhuiscadeau
Wat een super leuk idee! Krijg je onverwacht een pakketje binnen met cadeaubonnen van plaatselijke ondernemingen. Erg leuk om te zien wat je in de buurt kan doen, eten en kopen.
Wat een ontzettend leuk initiatief om…
Wat een ontzettend leuk initiatief om de buurt en de lokale ondernemers te leren kennen!
Super leuk!
Super leuk!
Voor mij wel veel uit een andere gemeente, maar dat mag de pret niet drukken!
Leuke manier van kennis maken met jouw nieuwe buurt!…
Leuk dat je op deze manier kennis maakt met bedrijven en organisaties in de buurt!
BuurtKadoos
What a pleasant surprise. We have recently moved to the Netherlands and everything is still new for us. This BuurtKadoos is exactly what we need. Thank you for the lovely gesture.
Wat een leuke fijne verassingen in…
Wat een leuke fijne verassingen in Buurtkadoos
Geen leuke kadoos
Leuke verrassing
Ik was ontzettend verrast dat ik de buurtkadoos in mijn brievenbus vond.
Wat een ontzettend leuk initiatief om zo de lokale ondernemer te steunen en super veel leuke kortingsbonnen, die goed van pas komen voor de nieuwe woning.
Leuke aanbiedingen van lokale…
Leuke aanbiedingen van lokale ondernemers
Doświadczenie Trustpilot