4,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Anmeldelse af Vangsgaard Herretøjsbutik…

Anmeldelse af Vangsgaard Herretøjsbutik i Aalborg

Vangsgaard i Aalborg er uden tvivl den bedste herretøjsbutik, jeg har besøgt! Hver gang jeg træder ind i butikken, bliver jeg mødt af et smil og en stemning, der straks får mig til at føle mig velkommen. Serviceniveauet er i absolut topklasse, og medarbejderne er utrolig venlige og hjælpsomme.

Sidste gang jeg var der, blev jeg ekspederet af en fantastisk kvinde, som virkelig forstod, hvad god service handler om. Hun var opmærksom, lyttede til mine behov og gav kompetente råd uden på noget tidspunkt at forsøge at presse mig til et køb. Det føltes som om, hun virkelig ønskede at finde det helt rigtige for mig, og det gjorde hun også!

Butikken har et imponerende udvalg af kvalitetstøj, der rammer enhver smag, og deres ekspertise gør, at jeg altid går derfra med noget, jeg er fuldstændig tilfreds med. Jeg sætter også stor pris på den afslappede atmosfære i butikken – man kan tage sig god tid til at prøve og overveje, uden at føle sig forhastet.

Vangsgaard er en butik, jeg varmt vil anbefale til enhver, der søger både kvalitetsprodukter og service i verdensklasse. De gør virkelig en indsats for at give deres kunder en personlig og positiv oplevelse, og jeg glæder mig allerede til mit næste besøg!

Christian Rex Bang

27 grudnia 2024

Fantastisk butik

Fantastisk butik, med super udvalg af det bedste tøj man kan finde i DK.
Personalet er meget serviceminded og altid klar til at hjælpe med at finde det rigtige outfit.
Jeg har handlet her i mange år, og fortsætter i mange år endnu...

5 listopada 2024

Overfusning af ejer/personale

Min hund snusede til deres indgang, hvilket medfører at det jeg antager er ejeren står og puster sig op i døren. Jeg går hen til døren for at spørge hvad problemet er, hvor han så overfuser mig med at min hund står og p.s..r op af hans dør. Jeg fortæller ham at min hund har tisset af for et par kilometer siden, og blot snuser til hans indgang... Han kvitterer med at råbe "ja det håber jeg f..." og smækker døren.

26 listopada 2024

A very honest company

The company helped me with an issue last week and were very polite the entire time. I needed assistance with an order and they never once complained, even though it was my mistake.

They always replied to my queries, going out of their way to facilitate the return of a package via UPS.

A very honest company.

23 października 2024

Fantastisk butik

Fantastisk butik og personale professionel . Ejerne er fantastiske og bare så behagelige . De bedste hilsner fra os Susanne og Torben Nørgårds køreskole

12 maja 2023

Super god service

Super god service! Jeg bestilte en jakke som jeg desværre ikke kunne passe. De har været super søde og rigtig hurtige til at svare. Jeg handler der klart igen.

29 listopada 2022

Klage

Jeg er utroligt skuffet over servicen man modtager som kunde. Syntes det er utroligt at man som kunde kommer ind med en jakke som der er gået hul i, men hullet er åbentbart ikke stort nok til de vil sende den videre, så de vælger selv og vil sy den i hånden hvor det rent faktisk ender ærlig talt ud i noget værre sjusk. Syntes det er grotesk at man forlanger 5.600kr for en jakke, hvor så man ikke engang tilbyder ordentlig reparation når der sker noget med varen. For min synsvinkel lugter det lidt af at man kun tænker på penge, og ikke kunder og omtale.

14 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Meldt til Forbrugerstyrelsen pr dags…

Meldt til Forbrugerstyrelsen pr dags dato. Da det man på ingen måde var gjort opmærksom på at tilbudsvare ikke kunne refunderes, og ydermere ikke fik en rigtig kvittering med. Jeg havde en dankort kvittering som jeg fik med, men det var åbenbart ikke deres rigtige kvitteringer, trods jeg ikke havde fået andre med. Jeg skulle have refunderet min nykøbte trøje hos Vangsgaard og bliver så mødt velkommen af flere rigtig arrogante sælgere fra start af. Jeg har brugt 20,000kr i jeres butik det seneste halve år, det er ihvertfald slut nu. Værste kundeservice jeg nogen sinde har oplevet. Trods man har smidt så mange penge i butikken. 1 stjerne herfra, og kommer aldrig der igen. Brækker mig over deres ansatte.

3 sierpnia 2019

Utrolig god service

Utrolig god service. Havde bestilt et par bukser over nettet de ikke havde i den rigtige størrelse. De ringede mig op via facetime og hjalp mig med at finde et alternativ. Senere samme dag blev bukserne bragt ud til leveringsadressen for at sikre jeg havde dem inden jul. Det er god og løsningsorienteret service.
Tak Vangsgaard.

25 grudnia 2018

Fantastisk butik!

Flot forståelse for både stil og den til enhver tid gældende mode.
Vangsgaard er for de kræsne kunder der ved, at pris og kvalitet hænger sammen. Deres udvalg er bredt, men også raffineret og nøje udvalgt ud fra personalets egne vurderinger af, hvad der er oppe i tiden.
Betjeningen er i top, og man får altid en behagelig service fra det tålmodige personale.
Jeg kan klart anbefale Vangsgaard, som byens bedste tøjbutik.

De har i øvrigt også en god dame afdeling i butikken ved siden af - hvor man passende kan parkere konen, mens man shopper :)

8 kwietnia 2016

Fantastisk service!

Jeg anmelder sjældent firmaer, men jeg er simpelthen nødt til at gøre det denne gang. Jeg har endnu engang haft den store fornøjelse af at blive ekspederet af Marie-Louise fra Vangsgaard herretøj. Jeg har aldrig nogensinde oplevet SÅ dygtig, professionel og imødekommende betjening før! Det er topmålet af professionalisme inden for servicebranchen og alle i kundeservicefaget burde få et intensivt kursus hos hende!

Hun kunne huske præcis, hvad vi havde talt om 2 år forinden(what??) og bestilte specifikke Armani Jeans hjem til mig fra Italien, da i ikke havde flere i butikken. Kort sagt: servicen hos Vangsgaard, og særligt Marie-Louise, er "above and beyond" og i har fået jer en fast kunde - TAK!

8 kwietnia 2015

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej