Leg og Lektie Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har netop modtaget og samlet vores rutineflapper til vores datter, og det gik heldigvis rigtig nemt. Jeg havde et spørgsmål undervejs, men kundeservice var utroligt hurtige til at svare og hjælpe.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge pla... Zobacz więcej

1. Sklep z produktami dla dzieci
  2. Księgarnia dla dzieci

Napisane przez firmę

Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

125 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 54

Napisz recenzję

Lækkert materiale

Hos Leg og Lektie kan man altid finde inspirerende, grundigt bearbejdede materialer. Jeg bruger ofte deres grammatikhæfter, da de er nemme for eleverne at forstå og er indbydende, at se på. Jeg er stor fan 👍🏻

1 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker at komme ind på jeres…

Jeg elsker at komme ind på jeres hjemmeside, den er nem og overskuelig og har nogle vildt fede og brugbare produkter, det var jer som hjalp mig allermest igennem en svær tid hvor jeg var nød til at holde min datter hjemme fra skole og hjemmeskole hende selv pga mistrivsel i skolen. Jeres produkter gjorde en verden til forskel for os. Mange tak. Jeg kigger stadig forbi også selv om hun nu har fået et nyt skoletilbud der passer til hende og hendes behov kan jeg ikke lade være med at snuse rundt alligevel. Tak for jer.

2 października 2024

Super materiale!

Vedkommende, sjovt, lærerigt materiale til mange niveauer 👍🏽. Har brugt det i en periode på 2 1/2 år til 4 børn med MEGET forskellige udfordringer. Kan helt sikkert anbefales 💐

29 września 2025

God oplevelse

De har utrolig mange forskellige ting på deres hjemmeside og rigtig mange forskellige gratis opgaver. Vi har købt magnettape, forskellige bøger, dækkeserviet med bogstaver og flere ting, og det har været rigtig godt ift min søn på 5 år

5 marca 2025

Gode opgaver

Jeg kan altid finde noget, der kan bruges i min klasse. Eleverne kan godt lide opgaverne og får god læring og træning ud af at arbejde med opgaverne.

29 września 2025

Gør læring til en leg

Gør læring til en leg. Og det havde vi i den grad brug for, da det ikke altid var lige sjovt det der kom med hjem fra skolen.
Vi har gjort brug af Leg og lærings mange spændende muligheder flere gange, og er heldigvis ikke færdige med at nyde godt af produkterne.

4 września 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej